2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Eşinizin kendi işyeriyse hem zaten sizin içinde korona önlemlerini evde arttırmanız lazım. Eşim evde de maskeyle geziyor mesela birlkte yemek yemiyoruz. Biz zaten 2 aydır ayrı yatıyoruz. Yüz Havlularına kadar her şeyimiz ayrı. Sizde önlemleri arttırın. Anneniz gelsin tabi anneniz de sizin için risk onu da düşünmeniz lazım.yoldan gelecek sonuçta.
Benimkilerde hastanede mesela çok üzülüyorum benim ilk bir de, onlarında ilk torunu. İyi olsunlarda varsın uzakta olsunlar diyorum bende mecburen
Benimde annem babam covid oldular. Babam şu an hastanede yatıyor annemde yannda refekatçi. Ben tek çocuğum ve bu ilk hamileliğim. Eşimle ben tecrübesiz bir şekilde hastanede ne yapacağız evde ne yapacağız hiç bilmiyorum teyze hala kız kuzen de yok gerçekten ne yağacağız diye düşünmekten beynim patlayacak umarım üstesinden gelebiliriz. Tabi öncelikle isteğim babamın en geç 10 gün hastaneden çıkıp eve gelmesi hayırlısıyla toparlarsa annem yanıma gelebilir
Tatile mi gitti Allahım sizi düşünmüyor kendimi de mi düşünmüyor?her taraf koronayken
Aslında dediğiniz gibi 0 beklenti sonsuz mutlulukta işte insan uygulayamıyor.
Allah hepimizin yardımcısı olsun

Kızlar doğum sancıları olanlar olmuş doğuranlar varsa gözleri aydın olsun şöyle bir haftalara baktimda herkes son haftalarda doğumlar yakın ben 38 de doğurmak istiyorum merdiven inip çıkmak doğumu başlayabiliyormus birşeyler deneyen varmı çok heyecanlıyım iki kez anne oldum böyle heyecanlı değildim geçen gün saat iki buçukta yattık eşimle çok heyecanlıyız sanki ilk kez anne oluyorum başında istemedim ama şimdi doğurmaya sabirsizim kuzumu dün elbiselerini hep elde sabunla yıkadım anne annemiz gelecek ciciler almış her yerden hediyeler geldi gördükçe sabrım azaliyo

Kızlar ya durdu durdu son dakika çatlak kremim bitti. Doğumdan sonra da bi süre kullanmak gerekir mi acaba ona göre bişey alayım yenisini. Bu konuda bi fikri olan var mı?

3. Gün böyle birden mi geldi. Hiç gelecek belirtisi yok gibi Benimde 3. Gün bugün dört gözle bekliyorum
Sağma makinasi ile sağdım canım birden gelmedi ben tetikledim gelmesini humana içtim bol su içtim baktım göğüslerim dolmaya başlıyor birden büyüdüler sonra dokununca sert sert damarlar oluştu şimdi de beyaz renge döndü emdikçe çoğaltıyor

Benimde ilk günkü kadar açık değil rengi inşallah daha da oturur. Teşekkürler

Ya
Bunda yogurt ve sütü ihmal ettim cok tuketemedim ama canm istemiyodu bazen zorlayarak tuketiyodum ahanda bi diş kayip ettim cok üzülüyorum kesin cekilecek dun cok agriyodu bugun yanagim şişmiş zaten doguma da az kaldi zaten hayirlisi ile gelseydi hemen tedaviye baslayacam

Kızlar ya durdu durdu son dakika çatlak kremim bitti. Doğumdan sonra da bi süre kullanmak gerekir mi acaba ona göre bişey alayım yenisini. Bu konuda bi fikri olan var mı?
Evet genelde doğumdan sonra da bir süre devam etmeyi öneriyorlar, ani kilo vermeye karşın da çatlaklar oluşabiliyormuş. Ben kendim yağ karışımı yapmıştım öyle bir şey yapabilirsin daha uyguna gelir. Badem yağı susam yağı ve kayısı çekirdeği yağı karıştırdım

M Mom42 S sakura123 sağlıkla sıhhatle gelsin bebekleriniz dua ediyor olacağım sizlere bir nefeste kurtulun inşallah

Günaydın herkese
Bende yıkılmadım ayaktayim dün sancım vardı bebek de çok hareketliydi sanki adet olacağım gibi bugün biseyim yok bebek de sakın bir günümüz diğerini tutmuyor

3. Gün böyle birden mi geldi. Hiç gelecek belirtisi yok gibi Benimde 3. Gün bugün dört gözle bekliyorum
Canım sütün artması Humana çayı bestlak damla malt içeceği bu tarz şeylerde tüketebilirsin tabiki öncelik bol bol su içmek günde 2 bardak rezene çayı iç

Ay bende dün senin gibiydim mahvoldum resmen bu gün biraz daha iyiyim bizim bu bebekler doğuma hazırlık yapıyor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…