2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Benim de iki dolgumda rahatsızlık hissi var. Geçen yıl pandemi öncesi gitmiştim aslında diş röntgeni falan isteyince kaldı yaptıramadım. Sonra da mayısta hamile kalınca gidemedim. Şimdi yasal doğum izni içinde sosyal güvencem.devam.ediyorken gidip yaptirmam lazım. En geç mart ayı içinde. Şu an dayanılmayacak gibi deil. Bol bol fırçalıyorum ve dis ipi ile temizliyorum.

Benimde ilk günkü kadar açık değil rengi inşallah daha da oturur. Teşekkürler
Beyaz süt gelmesi şart deil kızlar ilk 7-10 gün turuncu veya sarı renkli kolostrum gelir. En değerli süttür. Sakin sağıp buzluğa atayim diye düşünmeyin onu bol bol emzirin bebeğe. Zaten 1 hafta sonra beyaz renge döner sütünüz

2 saatte bir emzirin diyorlar ya ben hem sütüm gelsin diye hemde az diye sürekli emziriyorum sıkıntı olmaz değil mi

Ben bu sefer sadece badem.yagi kullandım.hic kıllanma da yapmadı. Çatlak ilk gebeligimde yoktu. Ama bu sefer bebek.erkek olunca karnim öne doğru sivrildi ve göbek deliğinin hemen üstünde çok küçük 1-2 Çatlak oldu. Çok da önemli deil zaten 40 yaşında iki çocuklu kadın göbeği açık giyecek deilim. Önemli olan böyle harita gibi her yeri çatlak olmasın onun geri dönüşü yok çünkü.

Dış ağrısı çok zor fircaladigim da aziyo benim dişim katlaniyorum

2 saatte bir emzirin diyorlar ya ben hem sütüm gelsin diye hemde az diye sürekli emziriyorum sıkıntı olmaz değil mi
Benim şimdiki aklım olsa saat başı emzirirdim valla. İlk 3 ay çok güzel kilo aliyor bebisler. Ama şöyle: birinci memeyi en az 15 dk. emip içindeki sütü tamamen boşaltıp ( çünkü memedeki yağlı süt en sonda geliyor ilk başta su kısmı geliyor) daha sonra ikinci memeyi emzirmek gerekiyormus. Ikıncı memeyi boşaltamazsa, vücut bu bebeğe tek meme yeterli geliyor diye süt üretimini azaltabiliyormuş. Bu nedenle ikinci meme boşalmazsa oradaki sütü sağıp kaşıkla veya biberonla sonra verin diyorlar. Ben de bebek.hemsiresinin videosunu izledim. Betül Bağçeci youtub dan.

Evet durum onu gösteriyor ,teşekkür ederim :)

Aynı benimde bitti alcam doğumdan sonra bir süre suruluyor
Bi de sezaryen sonrası contratubex diye bir jel veriyor dr. Kurum ödemiyor ve çok pahali 7 yıl önce 90 liraydı. O sezaryen izini geçiriyor da gerek var mi bilmem, o kadar aşağıdaki iz. Doğum.sonrasi yağ kullanmak faydalı olur derimiz büzüşecek çünkü. Banyo sonrası falan sürülür beslemek için

Aynen canım çok doğru söylüyosun inşallah seninde normal çok kolay bi doğumun olur canım.Rabbim bi avazda kurtarır inşallah

Evet bizde çok sıkı tedbirliyiz canım inşallah bu son zamanda birşey olmaz Allahın izniyle.İnsan bi an istiyo üzülüyo işte ama napalım sağlıkları yerinde olsun yeterki yine gelirler daha sonra.Sizede geçmiş olsun canım annenle babana Rabbim şifalarını versin inşallah

Öyle yapayım bende o zaman çok teşekkürler

Arkadaşlar elimde fazla bez kaldı. Mecburen saticam. Etrafımda yenidogan da yok ki vereyim.. Sleepy 2 no.
42serli. 7 paket. Hatta ekstra da bir paket var actim ama kullanamıyorum. Onu da verebilirim. Ilgilenen olur insallah

Benimde dün gece sancım vardı kızlar biraz çok korktum dedim eyvah geliyomu yoksa die ama uyumuşum sonra şimdide yok sancı falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…