2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar nişanım geldi
Sancılarım da nerdeyse 5 dakikada bire düşüyor gibi
Duşa girdim çıktım şimdi alelacele
Dua edin bana uyanık varsa eğer içinizde
Kolay,güzel bir doğum olsun.Saglikla alın kucağınıza inşallah.
Kızlar ben doğuma gidiyorum dualarınıza ihtiyacım var şimdiden Allah hepinizden razı olsun
Sımdiden geçmiş olsun,sağlıkla kavus yavruna

Haber ver canım inşallah kolayca kucağına alırsın
Maşallah çok bereketli bir gece
Geldim kızlar fitili yerleştirdiler öncesinde tekrar açılmaya baktılar nst ye bağladılar sancı çıktı bir kere düzene sokmak için pilates ve yürüyüş yaptıracaklarmış şimdilik büyük tuvalet geliyormuş gibi hafif gelip gidiyor arada

Aynen canım hayırlısı olsun gerçekten zor bir durum canları sağolsun hastalık bitince gelirler artık napalım
Canim hic morelini bozma düsünmeleri yeter destek olmalari ...

Benimki tatile gitti sanki acelesi varmiscasina...insan kizi doguracagi zaman skildim diye tatile mi cikar birde covid var ztn yanimda kalmiycakti ama belki gelir torununu görür yemek fln yapardi umudu vardi icimde ...

insanoglunun kimseden bi beklentisi olmuycak beklenti yoksa hayal kirikligi da yok .

rabbim hepimize güc kuvvet versin
Normal dogumu dikissiz vs bu yüzden cok istiyorum ya

Çok haklısın canım ama yeterki sağlıklı olsunlar ama uzakta olsunlar inan daha iyi. Öteki türlü daha çok üzülürsün .

inşallah istediğin gibi normal doğum yaparsın ve çok kolay toparlanırsın
Beklentisiz olmak daha az üzülmek demek katılıyorum sana

Evet ben de öyle okudum da. Emin olamadım. 7 gibi muayene etti doktor. 9dan beri geliyor. Çamaşırımı kirletecek kadar değil ama tuvalete eğilince geliyor. Ve ara ara inanılmaz ıkınma ihtiyacı hissediyorum.
Ay ay hayırlı olsun dicez galiba geliyor gibi sağlıkla gelsim senin bıdık

Sakuraaa M Mom42 sağlıkla doğurun inşallah bir avazda

Sezaryen olan anneler sütünüz ne zaman geldi ?
Kolostrm geliyor ama damla damla o yetiyor mu doyuyor mu merak ediyorum.
Benim 3.gün geldi canım 3 gün civarı kolostrum emdi benim ki dediğin gibi damla damla geldi ben sağdım çoğalsın diye şırınga ile verdim ama aynı zamanda mama takviyesi de yaptık sarılık riski vardı

3. Gün böyle birden mi geldi. Hiç gelecek belirtisi yok gibi Benimde 3. Gün bugün dört gözle bekliyorum

Benim oğluşum öyle altta sağa doğru başı her hickirigi orda hep poposunu sağ kaburgamda hissediyorum değişik duruyo dayanamiyoruz çıksın istiyoruz herşeyi hazır bı o kaldı

O bulantıyı bende yaşadım dogurcam sandım ishal bulantı doğum belirtisi olabilir deniyo son zamanlarda normal sanırım

Sağlıkla büyüsün..❤

Bnm dişim cok kotu sizliyo kizlar ya kırıldı iki dis arasi baya acildi hicbisey yiyemiyorm o tarafta bide ister istemez yemek de kaciyo o tarafa dolgu yapilmasi gerek doktor herhangi bi islem uygular mi acaba
Bende dış ağrısı çekiyorum bir ay düzenli ağrıdı hergun bir kase ev yoğurdu bir bardak süte başladım geçti iki hafta sonra iki gündür hissettiriyo yeniden karanfil yağı aldım azarsa diye yoğurt süt tüket bol bol çekelim diyende var izin vermeyen de ben o yüzden işlemi bekletiyorum son üç ay erken doğumu tetikliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…