- 13 Mayıs 2020
- 2.419
- 2.958
- 83
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #25.801
Kolay,güzel bir doğum olsun.Saglikla alın kucağınıza inşallah.Kızlar nişanım geldi
Sancılarım da nerdeyse 5 dakikada bire düşüyor gibi
Duşa girdim çıktım şimdi alelacele
Dua edin bana uyanık varsa eğer içinizde
Sımdiden geçmiş olsun,sağlıkla kavus yavrunaKızlar ben doğuma gidiyorum dualarınıza ihtiyacım var şimdiden Allah hepinizden razı olsun
Geldim kızlar fitili yerleştirdiler öncesinde tekrar açılmaya baktılar nst ye bağladılar sancı çıktı bir kere düzene sokmak için pilates ve yürüyüş yaptıracaklarmış şimdilik büyük tuvalet geliyormuş gibi hafif gelip gidiyor aradaHaber ver canım inşallah kolayca kucağına alırsın
Maşallah çok bereketli bir gece
güzel doğumlarımız olur inşallah canımbende izmir medicalparktayım
Bıçak saplanır gibi oluyor benim. Hareket etmeme bağlı değil normal hareketsizken bile 1 saniyelik batıp geçiyor. Gün içinde en az 5-6 kez oluyor son bir kaç gündür.Kızlar vajinada yırtılır gibi bıçak saplanır gibi ağrı yaşayan varmı
Canim hic morelini bozma düsünmeleri yeter destek olmalari ...Aynen canım hayırlısı olsun gerçekten zor bir durum canları sağolsun hastalık bitince gelirler artık napalım
İnşallahhAllah razı olsun
arada sancılar iki büklüm ediyor ama bakalım.
Bi avazda inshallah saglikla kucaginiza alinKızlar ben doğuma gidiyorum dualarınıza ihtiyacım var şimdiden Allah hepinizden razı olsun
Çok haklısın canım ama yeterki sağlıklı olsunlar ama uzakta olsunlar inan daha iyi. Öteki türlü daha çok üzülürsün .Kozlar çok moralim bozuk annem gelemiycek malesef yanıma covidden dolayı kalp hastası kendisi,başta çok ısrar ettim sen gel misafir odasında oturursun eşim gelince dedim.Ama sonrada dedim Allah korusun ben varım eşimde olsa bana geçse bemde anneme dedim en iyisi gelme napalım sağlık olsun hastalık bitince gelirsin dedim.Ama acayip moralim bozuk evdekilere belli etmeden ağlayıp duruyorum
Canim hic morelini bozma düsünmeleri yeter destek olmalari ...
Benimki tatile gitti sanki acelesi varmiscasina...insan kizi doguracagi zaman skildim diye tatile mi cikar birde covid varztn yanimda kalmiycakti ama belki gelir torununu görür yemek fln yapardi umudu vardi icimde ...
insanoglunun kimseden bi beklentisi olmuycak beklenti yoksa hayal kirikligi da yok .
rabbim hepimize güc kuvvet versin
Normal dogumu dikissiz vs bu yüzden cok istiyorum ya
Ay ay hayırlı olsun dicez galiba geliyor gibiEvet ben de öyle okudum da. Emin olamadım. 7 gibi muayene etti doktor. 9dan beri geliyor. Çamaşırımı kirletecek kadar değil ama tuvalete eğilince geliyor. Ve ara ara inanılmaz ıkınma ihtiyacı hissediyorum.
İnşallah çok kolay geçmiştir canım sağlıkla büyütmek nasip olsun inşallahKızlar ben doğuma gidiyorum dualarınıza ihtiyacım var şimdiden Allah hepinizden razı olsun
Benim 3.gün geldi canım 3 gün civarı kolostrum emdi benim ki dediğin gibi damla damla geldi ben sağdım çoğalsın diye şırınga ile verdim ama aynı zamanda mama takviyesi de yaptık sarılık riski vardı
3. Gün böyle birden mi geldi. Hiç gelecek belirtisi yok gibiBenim 3.gün geldi canım 3 gün civarı kolostrum emdi benim ki dediğin gibi damla damla geldi ben sağdım çoğalsın diye şırınga ile verdim ama aynı zamanda mama takviyesi de yaptık sarılık riski vardı
Rabbim yardımcın olsun hadi bi avazdaKızlar nişanım geldi
Sancılarım da nerdeyse 5 dakikada bire düşüyor gibi
Duşa girdim çıktım şimdi alelacele
Dua edin bana uyanık varsa eğer içinizde
Benim oğluşum öyle altta sağa doğru başı her hickirigi orda hep poposunu sağ kaburgamda hissediyorum değişik duruyoKızlar merhaba, 35-36. haftalarda iken bebeğin hareketlerini çok asagida hisseden ve acıdan cani yanan var miydi? Ben kızıma gebe iken hiç böyle bir şey hatırlamıyorum. Sadece gece yattığımda çok oynardı. Bu seferki gündüz gece demeden baya canimi acıtıyor. Sanki her an delip çıkacak gibi bir his.
O bulantıyı bende yaşadım dogurcam sandım ishal bulantı doğum belirtisi olabilir deniyo son zamanlarda normal sanırımKızlar şiddetli mide bulantısı oldu bende birden bire. Adam akıllı bişey de yiyemedim bugün iştahsızlık da vardı. Bebek bugün çok hareketli ama bende anlamsız haller var gibi. Yarın kontrolüm var bakalım ne dicek doktorum
Sağlıkla büyüsün..❤Selam kızlar.. Yazamadım..en son evde bekleyebildiğim kadar beklemiştim.hastaneye gittim 6 cm açıklık vardı.çok şükür sağlıklı bir oğlum oldu. Ikınma kısmı benim için zordu..çünkü bebek 4100 doğdu. Biz şok..en son dört gün önce kilosu 3450ydi.bu kadar yanılma payını da ilk kez görmüş oldum..o yüzden bende baya dikişler oldu..biraz zor yürüyorum ama İyiyiz çok şükür..herkese hayırlı doğumlar olsun inşallah..
Bende dış ağrısı çekiyorumBnm dişim cok kotu sizliyo kizlar ya kırıldı iki dis arasi baya acildi hicbisey yiyemiyorm o tarafta bide ister istemez yemek de kaciyo o tarafa dolgu yapilmasi gerek doktor herhangi bi islem uygular mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?