2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar anca yazabildim ben doğum yaptım şükür istenmeyen olaylar gelişti yavrumu kaybediyordum acil sezeryana alındım şükür şimdi ikimizde iyiyiz 2500 kg 44 cm doğdu
Çok geçmiş olsun canım çok şükür ki şimdi iyisiniz Allah analı babalı büyütsün inşallah

Gözünüz aydın, sağlıkla büyütün inşallah.

Kızlar anca yazabildim ben doğum yaptım şükür istenmeyen olaylar gelişti yavrumu kaybediyordum acil sezeryana alındım şükür şimdi ikimizde iyiyiz 2500 kg 44 cm doğdu
Gecmis olsun ve gözün aydin önemli olan suan ikinizinde iyi olmasi rabbim saglikla büyütmeni nasip etsin

Fakat benim kafami karistiran sütü sagsakda bidahaki beslenmeye kadar meme de süt dolmuyor mu ? Ee ozmam mastit olunmaz mi ? Birde bu 15 dk bi meme tamamen bosaltilinca emzirilmesi gerekiyor ya yagli kismindan faydalanmasi icin diger meme dolu kaliyor ozmn? Nasil oluyor

Bebeğin durumu iyiye gidiyorsa sorun yok canım doktorlar ellerinden geleni yapıyorlardır inşallah en kısa zamanda evinize sağlıkla dönersiniz
Geçmiş olsun canım şükür şimdi ikinizde iyiymişsiniz

Benim düzenim ilk zamanlar sütü arttırmak için 15 dk bir tarafı emzirip sonra hala isterse diğer göğsü de emzirip sonra da dibini sıyırmak için sağıyordum zaten 2-3 saat içinde ancak tekrar süt verecek kadar doluyordu
Mastit eğer süt göğsünde kalırsa olur yani süt kanalı tıkanıp içeride iltihap oluşmaya başlar sağdığın emzirdiğini sürece mastit olmazsın

Kızlar biraz önce lavaboya gittim şeffaf kıvamlı ıslak beyaz akıntım oldu su geliyo sandım korktum dün baya temizlik yaptım doğuma hazırlık diye bunu yaşayan varmı ilk kez oldu korktum

Bende aynı şeyleri yaşıyorum. 1 haftadır siyatik ağrısı beni mahvetti. Sağ bacak komple yok. 2 gündür De kasık ağrısı başladı
Çok geçmiş olsun şükür iyisiniz
Hem geçmiş olsun hem gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün

Çok geçmiş olsun.Neyse ki ikiniz de iyisiniz.Boyle aksilikler olabiliyor malesef.Saglikli,uzun bir ömrü olsun yavrunun

Kızlar biraz önce lavaboya gittim şeffaf kıvamlı ıslak beyaz akıntım oldu su geliyo sandım korktum dün baya temizlik yaptım doğuma hazırlık diye bunu yaşayan varmı ilk kez oldu korktum
O bende de oluyor csnm normal.
Su su gibi geliyor zaten onun farkli oldugunu anlarsin aniden gelir ve de çok geliyor bir anda.

ayy ben ya ..
Bende karnima masaj yaptim kizim buginde dayan yil bitiyo dedim artk istersen gelebilirsin
Ben de öyle diyorum bu geceyi atlatarım sonra özgürsün istediğin zaman gel
Canım çok geçmiş olsun Allah korumuş. Gözün aydın aynı zamanda inşallah sağlıklq büyüsün maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…