- 4 Ocak 2015
- 4.096
- 3.475
- 358
- 41
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #26.001
Çok geçmiş olsun canım çok şükür ki şimdi iyisiniz Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar anca yazabildim ben doğum yaptım şükür istenmeyen olaylar gelişti yavrumu kaybediyordum acil sezeryana alındım şükür şimdi ikimizde iyiyiz 2500 kg 44 cm doğdu
Genelde doktorun paylaştığı videolarda devamlı anne giydiriyo bebeğini canım tabii kendini iyi hissetmezsen o ayrıdırZorunlu olarak mı yani belki o an iyi hissedemezsen falan
Geçmiş olsun canm Rabbim bebisinizi size bagislasin uzun ömürler versin inşallahKızlar anca yazabildim ben doğum yaptım şükür istenmeyen olaylar gelişti yavrumu kaybediyordum acil sezeryana alındım şükür şimdi ikimizde iyiyiz 2500 kg 44 cm doğdu
Kızlar yazdıklarınızo henüz okumaya fırsatım olmadı.
Soranlardan Allah razı olsun.
Bugün öğleden sonra 15.25te doğum yaptım.
Çok şükür epiduralsiz kesisiz normal doğumla aldım oğlumu kucağıma.
Fakat sonrasında rahmimdeki kan artışı oldu spinalle ufak Bi işlem yapıp rahmimdeki kanı boşalttılar.
3.350 gr 53 cm doğdu.
Adını mehmed Han koyduk.
Detayları ilerleyen zamanlarda yazarım inşallah
Bu gercekten faydali oldu . Birde su nasil emziliriyor onu ögrensek cok iyi olurBende bi yerden görmüştüm bu yazıyı faydası olur belki
Gecmis olsun ve gözün aydinKızlar anca yazabildim ben doğum yaptım şükür istenmeyen olaylar gelişti yavrumu kaybediyordum acil sezeryana alındım şükür şimdi ikimizde iyiyiz 2500 kg 44 cm doğdu
Fakat benim kafami karistiran sütü sagsakda bidahaki beslenmeye kadar meme de süt dolmuyor mu ? Ee ozmam mastit olunmaz mi ? Birde bu 15 dk bi meme tamamen bosaltilinca emzirilmesi gerekiyor ya yagli kismindan faydalanmasi icin diger meme dolu kaliyor ozmn? Nasil oluyorSüresi çok katı değil anne sütü derin dondurucuda kaldığı sürece çöpe atılmaz ama en ideal olan arkadaşın gönderdiği gibi 3 saat 3 gün 3 ay
En tavsiye edileni zaten süt bebeğin o günkü ihtiyacı için üretiliyor 3 ay sonraki bebeğe göre değil ben az sağmışsam günlük o sütü de veriyordum eğer çok fazla ise dondurucuya koymuştum onu da ihtiyacım olduğunda tarihine göre çok geciktirmeden veriyordum
Her damlası kıymetli ben birazını da ek gıda döneminde yemeklerine katarak tüketmiştim
Bu arada bende oglum olsaydi asi i mehmed han koyuxaktimSakuraaa hayirli olsun canim rabbim hayirli evlat eylesin
dinlendikten sonra aydinlt bizi kesisiz dogumu nasil basardin taktik ver vizeee bam
Bam bam doguralim bizdeeee
Bebeğin durumu iyiye gidiyorsa sorun yok canım doktorlar ellerinden geleni yapıyorlardır inşallah en kısa zamanda evinize sağlıkla dönersinizValla hiç giremiyorum buraya.şimdilik iyiyiz çok şükür.. Bebiş yoğun bakımda hala..enfeksiyon tedavisi antibiyotikle olduğu için 7 gün sürüyormuş..3 gün bitti..her gün 3 saatte bir emzirmeye gidiyorum..inşallah geçer enfeksiyonu..sizler nasılsınız doğuranlar artıyor sanırım..
Geçmiş olsun canım şükür şimdi ikinizde iyiymişsinizKızlar anca yazabildim ben doğum yaptım şükür istenmeyen olaylar gelişti yavrumu kaybediyordum acil sezeryana alındım şükür şimdi ikimizde iyiyiz 2500 kg 44 cm doğdu
Benim düzenim ilk zamanlar sütü arttırmak için 15 dk bir tarafı emzirip sonra hala isterse diğer göğsü de emzirip sonra da dibini sıyırmak için sağıyordum zaten 2-3 saat içinde ancak tekrar süt verecek kadar doluyorduFakat benim kafami karistiran sütü sagsakda bidahaki beslenmeye kadar meme de süt dolmuyor mu ? Ee ozmam mastit olunmaz mi ? Birde bu 15 dk bi meme tamamen bosaltilinca emzirilmesi gerekiyor ya yagli kismindan faydalanmasi icin diger meme dolu kaliyor ozmn? Nasil oluyor
Bende aynı şeyleri yaşıyorum. 1 haftadır siyatik ağrısı beni mahvetti. Sağ bacak komple yok. 2 gündür De kasık ağrısı başladıBenim de ilk defa bu akşam hem alttan bıçak batma hem kalçadan siyatik ağrısı gibi ağrı hem de kasık ağrısı aynı anda geldi . Dayanılmayacak bi ağrı değildi tabi yaptığım işe devam ettim ama hepsi birden olunca bi korkmadım değil. Hemen konuşmaya başladım aman kızım gelme 1 gün daha sabret diye
Çok geçmiş olsunKızlar anca yazabildim ben doğum yaptım şükür istenmeyen olaylar gelişti yavrumu kaybediyordum acil sezeryana alındım şükür şimdi ikimizde iyiyiz 2500 kg 44 cm doğdu
Hem geçmiş olsun hem gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsünKızlar yazdıklarınızo henüz okumaya fırsatım olmadı.
Soranlardan Allah razı olsun.
Bugün öğleden sonra 15.25te doğum yaptım.
Çok şükür epiduralsiz kesisiz normal doğumla aldım oğlumu kucağıma.
Fakat sonrasında rahmimdeki kan artışı oldu spinalle ufak Bi işlem yapıp rahmimdeki kanı boşalttılar.
3.350 gr 53 cm doğdu.
Adını mehmed Han koyduk.
Detayları ilerleyen zamanlarda yazarım inşallah
Çok geçmiş olsun.Neyse ki ikiniz de iyisiniz.Boyle aksilikler olabiliyor malesef.Saglikli,uzun bir ömrü olsun yavrununKızlar anca yazabildim ben doğum yaptım şükür istenmeyen olaylar gelişti yavrumu kaybediyordum acil sezeryana alındım şükür şimdi ikimizde iyiyiz 2500 kg 44 cm doğdu
O bende de oluyor csnm normal.Kızlar biraz önce lavaboya gittim şeffaf kıvamlı ıslak beyaz akıntım oldu su geliyo sandım korktum dün baya temizlik yaptım doğuma hazırlık diye bunu yaşayan varmı ilk kez oldu korktum
Çok geçmiş olsunKızlar anca yazabildim ben doğum yaptım şükür istenmeyen olaylar gelişti yavrumu kaybediyordum acil sezeryana alındım şükür şimdi ikimizde iyiyiz 2500 kg 44 cm doğdu
Ben de öyle diyorum bu geceyi atlatarım sonra özgürsün istediğin zaman gelayy ben ya ..
Bende karnima masaj yaptim kizim buginde dayan yil bitiyo dedim artk istersen gelebilirsin
Canım çok geçmiş olsun Allah korumuş. Gözün aydın aynı zamanda inşallah sağlıklq büyüsünKızlar anca yazabildim ben doğum yaptım şükür istenmeyen olaylar gelişti yavrumu kaybediyordum acil sezeryana alındım şükür şimdi ikimizde iyiyiz 2500 kg 44 cm doğdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?