2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Eğer bebeğiniz kiz ise bu lekeler gayet normal korkulacak birşey yok.Anneden bebeğe geçen hormonlardan oluyor.Benim ikizlerimin ikisinde de olmuştu.Sütünüz gayet yeterlidir o anlamda endiseniz olmasın.Bol bol emzirin
Erkek olunca normal değil mi

Hayatımda hiç alttan ultrason olmadım canım o yuzden tedirginim biraz , catı muanesi doğumu teriklşyor mu acaba yapıldıktan bi kaç gün sonra doğurur muyum
Yok kiz ya tetiklediğini dusunmuyorum ben bnmki ilkinde 38. haftada oldu cati muayenesi ama kizim son gunlerde geldi nişanım da son haftada geldi ...
Senle gunlerimiz ayni bakalim hangimiz once doguracak

Ayy adet sancilari geliyo arada korkuyorum agdaya da gidemedim neyse biseylrr olursa hemen jilet vurcam mecbur

Yumurtlama gününü tutturmak için ovülasyon testleri var hamilelik testine benzer, adetten hemen sonra başlayıp yumurtlama gününüzü yakalayabilirsiniz. Umarım şimdi hamilesinizdir ama değilseniz bile üzülmeyin, bahsettiğim testten alın yakım zamanda sonuç alırsınız inşallah

Çok şükür canım..çok heyecanlı ve çok mutluyum..bugün kan kültürümüz temiz çıktı.7.günümüz..bugün son antibiyotiğini alacak..yarın taburcu edecekmiş doktor..neden enfeksiyon oldu diye sorunca ya anne karnında ya da doğum kanalında diyorlar.. Ondan teste dikkat edin dedim.bana en son 36 da bakılmış kanıma.. 38 de de yapılması gerekiyor diyorlar.ben 39 +4 te doğurdum.belki de o uç haftada bende de enfeksiyon olmuş olabilir

Kızlar vajinamın ağzında bugün bi ağrı başladı,bu doğum belirtisi olabilir mi?
Hayır doğum belirtisi olamaz.Belden gelip karna ve kasiklara yayılan ağrı olursa doğum başlamış diyebiliriz.Vajina ağrısı muhtemelen oradaki kemikler açıldığı içindir.İçinizi ferah tutun.Ara ara batma şeklinde agriniz olabilir

Yok kiz ya tetiklediğini dusunmuyorum ben bnmki ilkinde 38. haftada oldu cati muayenesi ama kizim son gunlerde geldi nişanım da son haftada geldi ...
Senle gunlerimiz ayni bakalim hangimiz once doguracak
Bakalımm erkek son gününü bekler diyor cevremdekiler ama ablamında kızı 41. Haftada doğdu erkek kız farketmiyor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…