- 22 Ekim 2015
- 1.361
- 1.622
- 133
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #26.481
+ garmastan pomad ekliyorumDaha dün akşam denedim hala bacak bacak üstüne atabiliyorum. Kanala girdi benim de 1 cm açıklığım var ama sanırım biraz daha ilerledikçe zorlaşıyor. Şuan daha başındayım demekki hala
Bu arada göğüs yaraları yaşayanlar çok olmuş kızlar belli ki bizi de bekliyor bu süreçler. Valla her şeyi hazır ettim ben :
× zeytinyağı
× ayva çekirdeği jeli
× aleovera bitkisi + jeli de var
× tahin yağı
× gümüş kapak almadım ama gümüş çay tabağım var
Bu yüzden göğüs kalkanı kullan canım o sürekli nemli tutuyoAh ahajaj ne güldüm ya
Çocuk uyanacak
Allah seni ne etmesin.
Olsun olsun geçer inşallah kuzum.
Nemli tutmak önemli anladığım kadarıyla. Ne zaman kurusa benim canım daha çok yanıyor. Nemliyken daha iyiyim
Karabaş otu İbrahim Adnan Saraçoğlu beyin kürleri denicemKızlar göğüs ucu yaranız olduysa aleo vera sürmeyi deneyin yumuşatıyor ve iyileştiriyor. Lansinoh krem bende işe yaramadı
Sağlıkla gelsin öncelikle. 2 kilonun üstündeki bebekler kuveze girmez başka bir sorunu yok ise.Kızlar ben çok korkuyorum ya iki gün önce kontrole gitdim doktor 2500 dedi ama ilk bebegimdede 3800 fln demisdi 3100 dogmusdu oğlum gobegimde acayip derecede küçük kuvoze girermi sizce
Ayakta çok durduysan cnm bide ilişki yapar benim adet ağrım oluyordu bu beş gündür doğumda gelen sancılar geliyoKızlar vajinamın ağzında bugün bi ağrı başladı,bu doğum belirtisi olabilir mi?
Canim ayin 18 amelyatim var insallah küçücük ya gobek elimde degil panik oldumBenimde karnım çok küçüktü kötü düşünme iyi düşün belki doğuma kadar alır annesi strese sokma kendini
Canım o İlk geldiğinde sadece 10 saniye falan sürüyor.yani sürekli bir ağrı değil.en şiddetli sancılarda 30 sn ya da bir dakika sürüyor sancı..yani uzun bir ağrıysa sancı olamaz
Canım göbeği düştümu seninkinin fazla kilo kaybetyik derken ne kadrdi bizimki hastaneden 250 gr eksik kiloyla cikti 5.günümüzde ne almisiz ne vermisiz bu çarşamba tekrar gidicem bakalım son durum ne hastaneden çıkarken sariligimiz vardı onun etkisi çok oldu kilo alımına ama şimdi iyiz gibi çok şükür aşırı artmadi rengi normale dönüyor gibiKızlar bizde ilk güün fazlakilo kaybettik dr mama önerdi kızımda aptamil kullanmıştık çok gaz yaptı dr bebelac gold dedi o yüzden buna direk bebelac gold başladım babamız bilmeden similac almış ama bi kaç kere verdim olduğu gibi kustu. Ben sab simplex gaz ilacına başladım dr 15 günlük olsun başla dedi 10 günlük olduk başladım ben artık kızım kolikti bu sebepten korkum çok. Benim oğlan doymuyo ya sizdede varmı böyle bi durum veriyoz veriyoz sürekli bi aranma hali kızımdaki gibi yara olmadı göğüslerim direk göğüs kalkanıve garmastan pomad başladım ekstra ayva çekirdeği jeli sürüyorum.
Netden okuyorum sinir 2500 gr yaziyo buda korkutuyo gozumuSağlıkla gelsin öncelikle. 2 kilonun üstündeki bebekler kuveze girmez başka bir sorunu yok ise.
Oğlumu 30 haftalik doğurmuştum. 1600 grdı. Solunumu ve diğer gelişimsel faktörler de yolunda gittiği için 2 kilo olmasına yakın çıkardılardı küvezden..
O zaman senin yakındır canım doğumBen şimdi denedim bacak bacak üstüne atamıyorumbu bacak atma oturdugum yerden olan demi yere oturup ayak ayak üstüne atma işlemi değil
Ve acayip bel ağrım var sanki belim ayrılıyor gibi zor yürüyorum , bugün biraz temizlik yaptım balkonları falan sildim ondan mı bilemedim
Benimki de az haraketli 3 gündür güçlü tekmeler yok. Hastayım ama grip olmuşum ondan mı diye düşünüyorum salı sezeryanımız var az kaldı bakalımKızlar benimki bugün az hareket ediyor yani çok zayıf hissetmiyorum nerdeyse hareketlerini oluyormu arada sizinde böyle bacaklarımda şişmiş biraz son haftalar çok stresli geçiyor nedense birsey olacak gibi tedirginim karantina corona mahvetti psikoloji falan bırakmadı valla bizde
ben de SMA aldım canım çok seviyor. çok şükür emmeye başladı makinayla ucunu büyüttüm ama yetmiyor sütüm sanırım çünkü emdikten yarım saat sonra tekrar aranıyor mama veriyorumCanim ben de mama ile başladım sonra süt gelince memeyi tutmadı silikon gogus ucu ile tuttu deneyebildin mi benim ki büyük göğüs ucu istiyormuş onu anladımbelki ondan tutmuyordur bi de biberon ile aptamil verdik resmen bayılıyordu aventin ucuna aptamil de en leziz mamaymis şekeri yüksekmiş hastanede o gece panikten onu aldık şimdi vermiyoruz zor durumlar için hip organik mama aldik
Ben mumsynaturel krem aldım sürüyorum baya nemlendiriyor bakalım emzirme zamanı işe yarayacakmı arada gümüş kapak takıyorum. İlk doğumda çok çektim meme acısını ne buldum kullanıyorum şimdiKızlar göğüs ucu kremine doğum öncesi başlamak yararlı olur mu?
yoksa yara olmadan kullanılmamalı mı?
Ben 2 kg diye biliyorum ama yanliş bilgi de vermek istemem. Ama doğuma kadar büyür merak etmeyin. En hızlı kilo aldığı zamanlar şimdi esas..Netden okuyorum sinir 2500 gr yaziyo buda korkutuyo gozumu
Yaa kuzucuk daha çok minik 40 ı çıkınca baya bi düzen otururbizimki altını açınca bile apartmanı başımıza geçiriyor valla tekrar giyinene kadar. o yüzden duş gibi uzun süreli bir aksiyona girişmedikzaten göbeği de bu sabah düştü.
Çok şükür emiyor yeni başladı ya emdikçe çoğalır o merak etmeben de SMA aldım canım çok seviyor. çok şükür emmeye başladı makinayla ucunu büyüttüm ama yetmiyor sütüm sanırım çünkü emdikten yarım saat sonra tekrar aranıyor mama veriyorum
5. Gün düştü göbeği canım cuma doğum yaptım 3005 gr doğdu ertesi sabah dr %5 kilo kaybı olmuş %3 olması gerekli dedi 2840a düşmüştü galiba 5. Gün dr kontrolüne gittik 2880 çıktı dr mamaya devam dedi ama azaltabilirsin dedi bizimde çarşamba tekrar kontrolümüz var sarılık hiç çıkmadı bizdeCanım göbeği düştümu seninkinin fazla kilo kaybetyik derken ne kadrdi bizimki hastaneden 250 gr eksik kiloyla cikti 5.günümüzde ne almisiz ne vermisiz bu çarşamba tekrar gidicem bakalım son durum ne hastaneden çıkarken sariligimiz vardı onun etkisi çok oldu kilo alımına ama şimdi iyiz gibi çok şükür aşırı artmadi rengi normale dönüyor gibi
Sanırım ağrı kadar süresi de önemli . Düzenli ve belli süredr ise doğum sancısı denebilir buradan gördüklerime göre. Sürekliyse yorulduğun için olabilir canımYa sancı çeken arkadaşlar şu an hem belim hem kasığım ağrıyor ama belden yayılan şekilde filan değil dümdüz hem belim hem kasıklarım ağrıyor hafif azalır gibi oluuo sonra bidaha başlıyor heralde yalancı sancıdır çünkü çok az ara veriyo sormak istediğim böyle hem bel hem kasık mı ağrıuo doğum sancısında
Daha 18 ine kadar vakit var ama bence sıkma canını o güne kadar 3 kg olur annesi. Kilosu kötü değil ki. Benim doktorum 2500 oldu mu korkma demişti bana. Hem doğumda yanılma payı belki daha fazla çıkcak. Eksik çıkma ihtimali olduğu gibbi fazla çıkma ihtimali de var. Protein ağırlıklı beslen ayın 18 ine kadar stres yapmaCanim ayin 18 amelyatim var insallah küçücük ya gobek elimde degil panik oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?