2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
+ garmastan pomad ekliyorum faydasını gördüm ben

Kızlar ben çok korkuyorum ya iki gün önce kontrole gitdim doktor 2500 dedi ama ilk bebegimdede 3800 fln demisdi 3100 dogmusdu oğlum gobegimde acayip derecede küçük kuvoze girermi sizce
Sağlıkla gelsin öncelikle. 2 kilonun üstündeki bebekler kuveze girmez başka bir sorunu yok ise.
Oğlumu 30 haftalik doğurmuştum. 1600 grdı. Solunumu ve diğer gelişimsel faktörler de yolunda gittiği için 2 kilo olmasına yakın çıkardılardı küvezden..

Son düzenleme:
Canım göbeği düştümu seninkinin fazla kilo kaybetyik derken ne kadrdi bizimki hastaneden 250 gr eksik kiloyla cikti 5.günümüzde ne almisiz ne vermisiz bu çarşamba tekrar gidicem bakalım son durum ne hastaneden çıkarken sariligimiz vardı onun etkisi çok oldu kilo alımına ama şimdi iyiz gibi çok şükür aşırı artmadi rengi normale dönüyor gibi

Netden okuyorum sinir 2500 gr yaziyo buda korkutuyo gozumu

O zaman senin yakındır canım doğum en azından benibekleyin den öyle tecrübe ettik ☺ ben otururuken de atıyorum bacaklarımı yerde bacaklarım uzun otururken de üst üste koyabiliyorum. Daha vaktim var galibası

Benimki de az haraketli 3 gündür güçlü tekmeler yok. Hastayım ama grip olmuşum ondan mı diye düşünüyorum salı sezeryanımız var az kaldı bakalım

ben de SMA aldım canım çok seviyor. çok şükür emmeye başladı makinayla ucunu büyüttüm ama yetmiyor sütüm sanırım çünkü emdikten yarım saat sonra tekrar aranıyor mama veriyorum

Kızlar göğüs ucu kremine doğum öncesi başlamak yararlı olur mu?
yoksa yara olmadan kullanılmamalı mı?
Ben mumsynaturel krem aldım sürüyorum baya nemlendiriyor bakalım emzirme zamanı işe yarayacakmı arada gümüş kapak takıyorum. İlk doğumda çok çektim meme acısını ne buldum kullanıyorum şimdi

ben de SMA aldım canım çok seviyor. çok şükür emmeye başladı makinayla ucunu büyüttüm ama yetmiyor sütüm sanırım çünkü emdikten yarım saat sonra tekrar aranıyor mama veriyorum
Çok şükür emiyor yeni başladı ya emdikçe çoğalır o merak etme ağız sütünden sonra kolostrum du galiba adı ondan sonra çoğalmıştı benim aynı şekilde mama veriyorduk bizde inşallah kısa sürede artar

5. Gün düştü göbeği canım cuma doğum yaptım 3005 gr doğdu ertesi sabah dr %5 kilo kaybı olmuş %3 olması gerekli dedi 2840a düşmüştü galiba 5. Gün dr kontrolüne gittik 2880 çıktı dr mamaya devam dedi ama azaltabilirsin dedi bizimde çarşamba tekrar kontrolümüz var sarılık hiç çıkmadı bizde

Sanırım ağrı kadar süresi de önemli . Düzenli ve belli süredr ise doğum sancısı denebilir buradan gördüklerime göre. Sürekliyse yorulduğun için olabilir canım
Canim ayin 18 amelyatim var insallah küçücük ya gobek elimde degil panik oldum
Daha 18 ine kadar vakit var ama bence sıkma canını o güne kadar 3 kg olur annesi. Kilosu kötü değil ki. Benim doktorum 2500 oldu mu korkma demişti bana. Hem doğumda yanılma payı belki daha fazla çıkcak. Eksik çıkma ihtimali olduğu gibbi fazla çıkma ihtimali de var. Protein ağırlıklı beslen ayın 18 ine kadar stres yapma

kızlar ben meme vermeye başladığımdan beri sürekli başım ağrıyor. hatta ilk gece acillik oldum migren tarzında zonkluyor sürekli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…