2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Yere oturunca azıcık atıyorum ama önceki gibi değil , ama oturur vaziyette asla bacak bacak üstüne atamadım yarın sabah kontrole gideceğim heyecanlıyım

ben de SMA aldım canım çok seviyor. çok şükür emmeye başladı makinayla ucunu büyüttüm ama yetmiyor sütüm sanırım çünkü emdikten yarım saat sonra tekrar aranıyor mama veriyorum
Arandikca memeni ver kuzum emdikçe gelecek sütun , bide kısır yap kendine söyle bol malzemeli yeşillikli , bak nasıl sütun gelecek çok fark ediyor...

Yarın çatı muayenem var baklım ne diyecek

Yanlış yazmışım Bucada doğum yaptım 2.yi yazacaktim senin 2 kizin vardı bu erkek dimi yanlış hatirlamiyorum
Bu bebişim de kızBuca kadın doğum şuan çok kalabalıktır sanırım.En azından özel hastane bana daha yakın.Sanki daha mantıklı olacak ama bilemiyorum tabi
Geçen hafta iki gün benim bebeğim neredeyse hiç hareket etmiyordu.Ancak birkaç gündür iyi hareket ediyor.Sanki bazı günler kendini uykuya veriyor bebekler

Ben 2 kg diye biliyorum ama yanliş bilgi de vermek istemem. Ama doğuma kadar büyür merak etmeyin. En hızlı kilo aldığı zamanlar şimdi esas..
Insallah alir insallah cok endişeliyim bu konuda ne yapabilirim fazla zamanda kalmadiki ben kilo aldim bebek minicik

Insallah canim insallah keske alsa ayin 7si yine kontrol var son kontrolunuz sonra ameliyati bekliycez ınsallah buyur

Aman uyusun hareketleri bile canımı acıtıyor artik Benimde 3. Kızım olacak nasipse

Kızlar benim de sanki göbeğim aşağıya doğru düştü. Bu akşam banyo yaptım. O zamana kadar yukardaydı. Banyodan çıktığımda aşağıya inmişti sanki. Şu an çatımın üzerinde bir baskı hissediyorum otururken ve yürürken. Yarın kontrolüm var. Bakalım doktor ne dicek.

Kızlar ben çok korkuyorum ya iki gün önce kontrole gitdim doktor 2500 dedi ama ilk bebegimdede 3800 fln demisdi 3100 dogmusdu oğlum gobegimde acayip derecede küçük kuvoze girermi sizce
Canım benim bebeğime en son 3050 demişti 37+2 de 2500 doğdu 30 aralıkta küvöze girmedi hiç sıkıntı yapma

Göbeğimiz hala dusmedibir umut bekliyorum ki banyo yaptirayıp bende cuma dogum yaptım 3925 kilo doğdu hastaneden 3675 kilo hafif sarilik ile ciktik eşim ile bende aob uyuşmazlığı mi ne var bunda sariliga sebeb oluyorMuş 5.gun kontrole kadar güünde 1 kere 25 30 cc mama verdim kontrolde 3700 çıktı sariligida yukselmisti mamayı o gunden beri vermiyorum sutum yetiyor doymasina bakalım çarşamba günü ne çıkacak kilosu eğer yeteri kadar kilo almazsa tekrar mamaya basliycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…