2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Anladım.Ben de Karataş hastanesine gidiyorum.Acaba diyorum Buca Devlet nasıldır.Karataş o kadar kalabalık ki devletten farkı yok.Ama yakın diye tercih ettim bende
Kimi duysam karataşa gidiyor zaten normal demekki kalabalık olması canım ben 2. Doğumumu burada yaptım onlarda gayet ilgilendiler bi sorun yaşamadım ama 6 sene geçti üzerinden şimdi nasildir bilmiyorum.

Ya sancı çeken arkadaşlar şu an hem belim hem kasığım ağrıyor ama belden yayılan şekilde filan değil dümdüz hem belim hem kasıklarım ağrıyor hafif azalır gibi oluuo sonra bidaha başlıyor heralde yalancı sancıdır çünkü çok az ara veriyo sormak istediğim böyle hem bel hem kasık mı ağrıuo doğum sancısında

Hanımlar çok aklınızı karıştırmak istemiyorum; ama bazı doktorlar rezene önermiyor nörotoksik etkisi olabileceği için ve sadece bebeğin içmesini değil annenin de içmesini önermiyorlar. Biliyorum gaz gibi zor bir meselede insan bir şekilde bebeğini rahatlatmak ister; ama isterseniz siz de kendi araştırmanızı yapıp ona göre karar verin kullanıp kullanmamaya. Rezenenin her çeşidi de aynı etkide olmayabilirmiş gerçi, mesela tatlı rezene daha tercih edilebilir olabilirmiş; ama dediğim gibi araştırmanızı yapıp ona göre karar verin verip vermemeye bence.

Evet bende yazsam mı yazmasammı kararsız kalmıştım Dr Zeynep saatli bugün paylaştı hatta

kızlar teşekkür ederim ama benim bebe zaten doğru düzgün emmediği için rezeneyi kendim kullanmamıştım.
dün gece bir kaşık bebeğin ağzına verdim valla rahatladı biraz uyudu.
Canim ben de mama ile başladım sonra süt gelince memeyi tutmadı silikon gogus ucu ile tuttu deneyebildin mi benim ki büyük göğüs ucu istiyormuş onu anladım belki ondan tutmuyordur bi de biberon ile aptamil verdik resmen bayılıyordu aventin ucuna aptamil de en leziz mamaymis şekeri yüksekmiş hastanede o gece panikten onu aldık şimdi vermiyoruz zor durumlar için hip organik mama aldik

Kimi duysam karataşa gidiyor zaten normal demekki kalabalık olması canım ben 2. Doğumumu burada yaptım onlarda gayet ilgilendiler bi sorun yaşamadım ama 6 sene geçti üzerinden şimdi nasildir bilmiyorum.
Anladim bu pandemi bitirdi bizi.Mecburen ben de en yakın hastaneyi seçeceğim.

Canım o İlk geldiğinde sadece 10 saniye falan sürüyor.yani sürekli bir ağrı değil.en şiddetli sancılarda 30 sn ya da bir dakika sürüyor sancı..yani uzun bir ağrıysa sancı olamaz

Kızlar benimki bugün az hareket ediyor yani çok zayıf hissetmiyorum nerdeyse hareketlerini oluyormu arada sizinde böyle bacaklarımda şişmiş biraz son haftalar çok stresli geçiyor nedense birsey olacak gibi tedirginim karantina corona mahvetti psikoloji falan bırakmadı valla bizde

Sorma biz de kaka yaptığında b.k unda boncuk bulmuş gibi seviniyozz. Gaz hiç cikartamiyoruz .Kakayla beraber anca

Tansiyonunuza baktırın derim, eğer 14 e 9 sa veya daha üstüyse hemen doktorunuza ulaşın. Çünkü son dönemlerde hareketlerin sıklığı ve tansiyon çok önemliymiş

Kızlar bizde ilk güün fazlakilo kaybettik dr mama önerdi kızımda aptamil kullanmıştık çok gaz yaptı dr bebelac gold dedi o yüzden buna direk bebelac gold başladım babamız bilmeden similac almış ama bi kaç kere verdim olduğu gibi kustu. Ben sab simplex gaz ilacına başladım dr 15 günlük olsun başla dedi 10 günlük olduk başladım ben artık kızım kolikti bu sebepten korkum çok. Benim oğlan doymuyo ya sizdede varmı böyle bi durum veriyoz veriyoz sürekli bi aranma hali kızımdaki gibi yara olmadı göğüslerim direk göğüs kalkanıve garmastan pomad başladım ekstra ayva çekirdeği jeli sürüyorum.

Kızlar ben çok korkuyorum ya iki gün önce kontrole gitdim doktor 2500 dedi ama ilk bebegimdede 3800 fln demisdi 3100 dogmusdu oğlum gobegimde acayip derecede küçük kuvoze girermi sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…