2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
kızlar ben meme vermeye başladığımdan beri sürekli başım ağrıyor. hatta ilk gece acillik oldum migren tarzında zonkluyor sürekli.
Canım senin normal mi oldu sezeryanmi benim spinal sezeryan oldu ve ameliattan sonra şiddetli baş ağrısı ve tansiyon problemi çektim en son dayanamadım acile gidip 3 sise serum yiyince kendime geldim şimdide başım ağrısı tansiyonum ölçüyorum ki yüksek çıkıyor düşürünce ağrı filan kalmiyor

18 ocak canim insallah ya inşallah keske alsa
Benim doğumdan önce 37+2de kilosu 3300 yada 3200 mu ne cikmisti şimdi net hatırlamıyorum 3500 filan doğar dedim kendi kendime çocuk bi doğdu 38+5 de 3925 ben şok son hafta protein ağırlıklı beslendim bi faydası oldumu bilmiyorum ama ulsrason ölçümleri yaniltici olabiliyor onu anladım yoksa bi hafta da 700 gr alması imkansiz

Kızlar ben çok korkuyorum ya iki gün önce kontrole gitdim doktor 2500 dedi ama ilk bebegimdede 3800 fln demisdi 3100 dogmusdu oğlum gobegimde acayip derecede küçük kuvoze girermi sizce
Canım bizim seninle neredeyse aynı bebişlerimizin günü. Bende protein kaçağı ve enfeksiyon çıkmıştı. Bebeğin gelişimine engel olabilir dedi doktor. Ben de iyi beslensin diye bol bol çiğ badem ve yumurta yedim. Bu hafta kontrolde kilo aldığını gördüm. Ben de kilo aldım malesef ama yeter ki bebişim beslensin istedim. Doktor da iyi bakmışsın dedi. Sana da tavsiye ederim özellikle çiğ badem ye. Ayrıca ilk doğumumda doktor 2900 falan doğar demişti. Kızım 3330 doğdu. Takılma sen onlara. Bebişe yarayacak şeyler yemeye bak.

Bu yüzden göğüs kalkanı kullan canım o sürekli nemli tutuyo
Güleceksiniz belki ama ben bebeğimi 1 yıl sağarak besledim. Göğüs uçlarım en az 3 kere tamamen parçalanıp yenilendi sürekli makine kullanmaktan. Yara olduğu bir zaman artık dayanamıyordum çünkü kan sağıyordum. Gelinimizle aklımıza köpük bardakları kesip göğüs kalkanı yapmak geldi. En azından yara çamaşıra yapışıp daha kötü hale gelmekten kurtulur dedik. Gerçekten işe yaramıştı. İnşallah bu sefer bu durumları yaşamam da bebeğim güzelce emer.

Benimde kan akıyor resmen cnm sürümde pek olmuyo bakalım bunda nasıl olcak cnm birşey sorcam benim son adet tarihim 24 Nisan doktorum adet tarihine göre doğum 29 Ocak gorunsede ultrasona göre 23 Ocak doğacak dedi senin son adet tarihinin ne doktorun ne diyo

Benim de son adet tarihim 24 Nisan. Doktor doğumun 27 Ocak görünüyor dedi. 10 gün önce alıyormuş. 10 gün öncesi pazar gününe denk geldiği için 18 Ocak ta sezeryanım yapılacak.

Benim de son adet tarihim 24 Nisan. Doktor doğumun 27 Ocak görünüyor dedi. 10 gün önce alıyormuş. 10 gün öncesi pazar gününe denk geldiği için 18 Ocak ta sezeryanım yapılacak.
Anladım cnm sağ saglim doğum yap inşallah ben 25 günde bir adet görüyordum belki ondandir

Allah Allah ilk defa duydum bol su içmeye özen göster canım belki vücudun susuz kalmıştır daha önce varmıydi migrenin
evet vardı sadece yumurtlama döneminde tutardı hatta çatladığını ordan anlardım şimdi üç gündür var aynı ağrı. acaba diyorum kanamam bitti vücudum yine yumurta mı üretmeye başlıyor

normal oldu ama iki defa epidural aldım canım ağrıyı dindirsin diye.

evet vardı sadece yumurtlama döneminde tutardı hatta çatladığını ordan anlardım şimdi üç gündür var aynı ağrı. acaba diyorum kanamam bitti vücudum yine yumurta mı üretmeye başlıyor
Kanama demişken senin ki erken bitmiş sanki ? 40 gün sürüyor dediler

Insallah alir insallah cok endişeliyim bu konuda ne yapabilirim fazla zamanda kalmadiki ben kilo aldim bebek minicik
Herhangi bir nedeni varmı? Yani bebeğin kilosunda bir sorun yok gibi ama..
Erkek kardeşim 49 cm, 2850 kg doğdu. Hem de 41 haftalık.. Şimdi kapı kadar.. Annemin gelişen gebelik tansiyonu nedeniyle durum böyleydi..

Iş arkadaşımla 9 gün arayla doğum yaptik. Oğlu 40. Haftada 2 kg zor buldu. Doğduktan sonra da ne küveze girdi, ne de bir sorun yaşadı. Küçük bir bebekti ama cin gibidir maşallah...Gayet sağlıklı bir çocuk..
Kaygılarınızı tabi ki anlayabilirim ama üzmeyin kendinizi.. başka bir problem yoksa kilosu hiç önemli değil, küçük bebek hızlı büyür..

Ben hastaneden çıktığımız gün banyo yaptırdım kızımıda yaptırmıştım. İnşallah güzel çıkar kiloları bende kilosunu merak ediyorum en azından 3ü geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…