2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bana da öyle, bugün nst de hiç sancım cikmadi bana göre her yerim ağrıyor hâlbuki
Pazartesi tekrar gel dedi o zaman 40+3 olacağım doğum yapanlari gördükçe bende ne güzel diyip iç geçiriyorum
Bende yarın gidicem bakalım ne diyecek 2 gün varmış aramızda da canım bakalım ne zaman gelecek bizim yaramazlar

Bende yarın gidicem bakalım ne diyecek 2 gün varmış aramızda da canım bakalım ne zaman gelecek bizim yaramazlar
Evet bizim oğlanin gelesi yok içerisi rahat herhalde
Bugün doktor da karnın çok büyük değil dedi içi geniş ondan gelesin yok dedim
Sende doktordan gelince yaz mutlaka gelişmeleri

Doğum yapan arkadaşlar geçmişler olsun, Allah analı babalı büyütsün inşallah
Günü belli olanlar için de Allah yardımcınız olsun, sağlıkla alın kucağınıza inşallah
Benim de yaklaşık 3 haftam kaldı, 21 Ocak’a gün verdi doktorum
İnşallah her şey hepimiz için yolunda gider ve sağlıkla bebeklerimizi alırız kucaklarımıza, keyifle huzurla mutlulukla büyütürüz

Ona bakmaya razıyım ya işemekten bıktım benn asla uyuyamıyorum kasıklarımda baskı var sanırım kanala girdi

Geçmiş olsun canım bir daha ayrılmayın inşallah
Biz de yb sonrası beraber hastanede kalmıştık hem emme durumunu hem de kilo alıp almadığını kontrol edip sonra taburcu etmişlerdi sizin için de böylesi daha iyi olur
Miyomun çeşitleri varmış benim dr bazen 10 santimi dert etmezken bazen 2 santim acil bir operasyon gerektirebilir diyordu
Seninki ne durumda ya da çeşidi ne en iyi bir dr yorum yapabilir geçmiş olsun
Bende yarın 11 de doğuruyorum kızlar 39+0 da.. İkinci kez anne olmanın heyecanını yaşıyorum. Sağlıkla kucağıma almak nasip olsun inşallah. Hep birlikte
Hadi bakalım ben de TR saatiyle yarın 3.30 gibi sezaryen ile 40+4te kızıma kavuşacağım
İnşallah ikimize de güzel haberler vermek nasip olur

Bende aynı şekildeyim üzülmüyorda değilim

Kızlar bişey soracağım bebekleriniz günde kackere çiş ve kaka yapıyor? Bizin kiz dün akşam 9 dan beri kaka yapmadı ilk 5 gün günde 4 5 kere yapıyordu.

Hakkınızda hayırlısı canım Rabbim sağ salim kucağına versin inşallah

Miyomun çeşitleri varmış benim dr bazen 10 santimi dert etmezken bazen 2 santim acil bir operasyon gerektirebilir diyordu
Seninki ne durumda ya da çeşidi ne en iyi bir dr yorum yapabilir geçmiş olsun
Doktorum gebelik öncesinde 3 cm iken herhangi bir problem oluşturmuyor Gebelikte doğumla birlikte alırız demişti zaten, yeri rahim ağzına yakın bir yerdeymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…