2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Merhaba kızlar ben dün 38+5te doğurdum. Darısı başınıza
Hayırlı olsun canım gözünüz aydın sağlıkla büyüsün inşallah
Şimdi çıktım kontrolden
Yok ya ben sancım gelip de doğuramicam galiba sancım yok , bebek normal pazartesi günü tekrar gel dedi
Aa aa ne ilginç günün dolmak üzere azcik kaldı. Pazartesiye kadar kendi gelir belki

Kizlar sezeryan sonrası elbise aldım giymek için... Sonra eve geçince de mi elbise giydiniz naptınız? Dikiş yeri ne zaman toparlanmaya basliyor

Kizlar sezeryan sonrası elbise aldım giymek için... Sonra eve geçince de mi elbise giydiniz naptınız? Dikiş yeri ne zaman toparlanmaya basliyor
Hastanede pijama giyindim alt kısmı zaten dikiş yerinin üzerinde kalıyor. Eve gelince de duş alıp yine pijama giyindim

39 hafta da doğdu canm yemek borusunda sorun vardı ameliyat oldu cok sukur atlatk o günleri

Kızlar az önce yemek yaparken birden belime ve aynı anda karnıma 7-8 saniyelik şiddetli bi ağrı girdi. Karnım da aşağıda ve sanki küçüldü gibi. 3-4 gündür de regl hissi ve inceden kasik ağrılarım vardı. Sanci miydi acaba bu ya gerildim birden

Tekrar gelecek mi takip et canım

bugün doktor kontrolum vardi . bebegimin keyfi yerinde bir sorun gormedi doktorum. 40+2 yim. NST ye de girdim onda da bisey cikmadi. kontrollu bir sekilde bekleyecegiz 3 gunde 1 nst kontroluyle devam dedi.. ben yıldım vallaha sanki yıllardır hamileyim
oxfordlu hayirli olsun canim sag salim kucagina al insallah

Ya kızlar biraz garip gelebilir ama bebek ne zaman hareket etse karnımda veya ufak sancılarım tutsa meme ucum aşırı sızlıyor sizdede böyle birşey var mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…