2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Ben mecburi sezaryen oldum ameliyat sırasında miyomun çikolata kistin var alayım mı dedi doktor o şekilde onları da aldı. Hatta iyi ki sezaryen oldun bunlardan da kurtulmuş oldun dedi. Sormak istediğim hamileliğim boyunca kontrole gittim geldim bunlar farkedilecek bir şey değil miydi ?

Gözün aydın canım

Gözün aydın canım sağlıcakla kavuştunuz bak rabbim esirgesin tüm evlatları Allah analı babalı büyütsün inşallah

Canım ilk doğumun mu ? Miyom varsa sezaryen olması daha iyi hem o da alinmiş olur. Ama bundan sonra 2 ya da 3 çocuk daha düşünüyorsan ilk doğum sezaryen olması seni zorlar. Hakkında hayırlısı olsun. Kafandaki soruları dr ile paylaş onlar bazen çok düz bakiyor olaya.

Bunlar ultrasonda görünür. Benimkiler gebelik öncesinde vardı o zamanlar 3 cmdi. Daha sonra gebelikle büyüdü 7 cm oldu

İlk doğumum ve Allah'ın izniyle 3. Çocuğa kadar düşünüyorum. Ben de ileriyi düşünerek normal istiyorum ama miyomun büyümesi beni endişelendirdi sonraki doğumlar için de sıkıntı olabilirmiş

Doktor o miyom ve kistleri alırken ekstra ücret aldı mı? Benim doktor miyom alınırsa 2500₺ ekstra ücret olacak dedi

Kizlar Perşembe gunune 39+0 a doğum tarihim alındı....heyecanlandım,bebek kanala girmemis daha yukaridaymis

aayy. Ben de aynı güne sezaryen doğum için gün aldıım. Daha yukarıda benimki de. 4200 gr olmuş. 8.31 fl ölçümü var. Sanırım normal olmazdı zaten gelişimi ileride gittiği için doktorum beklemek istemedi. Beklesek bile bu kiloyla ilk doğumda zorlanabilirim diye ben de kabul ettim.

Tl çok ugrasma TL konuşma insanlarla konuşma geçer kuzum aynısını yaşadım bı dene istersen geciyo

Benimde tam tersi zamanım var ama doğumda gelen sancılar gelip gidiyo niye anlamadim

Bana da öyle, bugün nst de hiç sancım cikmadi bana göre her yerim ağrıyor hâlbuki
Pazartesi tekrar gel dedi o zaman 40+3 olacağım doğum yapanlari gördükçe bende ne güzel diyip iç geçiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…