- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #26.641
Çok geç.En başından birşeyler yapmamamız lazımdıKızlarrrr bir kasım annesi olarak söylüyorum doğurmayınnnnn
Doktorun karar versin bence niye azalmış ki kaçıncı haftadakızlar bugün kontrolüm vardı suyum azalmış yarın alalım dedi bebeği çatına bakalım dedi sezeryan yapmayacak mısınız dedim ona hazırlamıştım kendimi dedim acaba doğru mu ettim normal olabiliyorsa normal mi olsaydı ama ağrı sancı kanama yok suyumda gelmedi önerinize ihtiyacım var
Normal doğum her zaman birinci tercihiniz olsun.Sezaryen bir doğum şekli değildir acil bir müdahaledir.Suyunuzun azaldığı kesin mi?Ne oranda azalmış?Kaçinci haftadasiniz?Doktorunuzun sezaryen yapmak istemesinin sebebi ne?Bunlarin hepsini düşünüp kararı Siz vereceksiniz.kızlar bugün kontrolüm vardı suyum azalmış yarın alalım dedi bebeği çatına bakalım dedi sezeryan yapmayacak mısınız dedim ona hazırlamıştım kendimi dedim acaba doğru mu ettim normal olabiliyorsa normal mi olsaydı ama ağrı sancı kanama yok suyumda gelmedi önerinize ihtiyacım var
Yok gazı varmış yok kakasını yapamıomuş oooo başa aldık belayıÇok geç.En başından birşeyler yapmamamız lazımdıBu arada ikiz anası olarak bebek bakmanın ne denli deli cesareti gerektirecek bir şey olduğunu çok iyi biliyorum. Ama başa gelen çekilir yapacak birşey yok
Canım benim suyum geldiği için azalmıştı gerçi ama sancımda yoktu açılmamda acil sezeryana alındım bebeği yoğun bakıma sokmak istemedikleri için. Muhtemelen sanada sezeryan yolu görünüyor.kızlar bugün kontrolüm vardı suyum azalmış yarın alalım dedi bebeği çatına bakalım dedi sezeryan yapmayacak mısınız dedim ona hazırlamıştım kendimi dedim acaba doğru mu ettim normal olabiliyorsa normal mi olsaydı ama ağrı sancı kanama yok suyumda gelmedi önerinize ihtiyacım var
Benim bebeklerim bir de alerjikti.Hepsi geçiyor bu günlerin.Sadece insan geçmez sanıyorYok gazı varmış yok kakasını yapamıomuş oooo başa aldık belayışaka bir yana muhteşem bir duygu en kısa zamanda sağlıkla, bekleyen herkesin kavuşmasını dilerim.
Erkek kardeşim de bu şekilde doğdu.Tedavi edilebiliyor.İlk zamanlar ayaktaki Bir damarı kesip alçıya almışlardı.Sonra demir ayakkabı giydi bir süre.İlerleyen yaşlarda da kardeşime uygun ayakkabı yaptırmıştı annemler.Çocuğun ayakkabısının durumuna göre tedavi değişebilir.Ama içiniz rahat etsin ilerde hic hissedilmiyor.Siz kendinizi bunun için sakın üzmeyinKızlar merhaba bugün kavuştuk oğlumla 3300 gram 52 cm doğdu sezeryan ile doğum yaptım çok kolaydı sorun olmadı ama şöle bi durum oldu bebeğin sağ ayağında hafif
İçe dönüklük var yarın çocuk doktoru gelip bakacak sizler hiç duydunuz mu böle bişey
Maşallah hayırlı uğurlu olsun güle güle büyüt. Burada bir arkadaşın bebeğinde vardı ama adını hatırlayamadım. Benim kizimda vardı dr. bol bol masaj yapın içeride sıkışmış dedi. Biz masaj yapa yapa kendiliğinden kisa sürede geçti. Kemikleri o kadar esnek ki daha hiç korkmayınKızlar merhaba bugün kavuştuk oğlumla 3300 gram 52 cm doğdu sezeryan ile doğum yaptım çok kolaydı sorun olmadı ama şöle bi durum oldu bebeğin sağ ayağında hafif
İçe dönüklük var yarın çocuk doktoru gelip bakacak sizler hiç duydunuz mu böle bişey
Bana da öyle dedi ebe masajla geçer dedi canım sıkıldı öle görünceMaşallah hayırlı uğurlu olsun güle güle büyüt. Burada bir arkadaşın bebeğinde vardı ama adını hatırlayamadım. Benim kizimda vardı dr. bol bol masaj yapın içeride sıkışmış dedi. Biz masaj yapa yapa kendiliğinden kisa sürede geçti. Kemikleri o kadar esnek ki daha hiç korkmayın
bende gebelik şekeri vardı acaba ondan olabilir mi 37+5 teyim yarın olmadı çatıma bakar mısınız normal oluyorsa normal olsun diyeyimDoktorun karar versin bence niye azalmış ki kaçıncı haftada
Ben karin kısmını saran bir eşofman altı giymiştim. Bir de rahat emzirebilecegin üst giyebilirsin. Elbise fln giymedim hiç. Emin ol hamilelikteki göbekten daha iyi oluyor, doğumdan 2-3 gün sonra birşeyin kalmaz çok ağrı olmaz karnında merak etme cnm. Yaklaşık 10 gün sonra da külot korse gibi bir sey giyebilirsin toparlanması için. Yine dr a sor tabii.Hic elbise giymedim cnm pijama cok rahat oluyor dikis yeirne gelen bisi olmuyorki zaten orayi bantliyorlar bisi deymiyor yani
Kuzum hiç canını sıkma Allah tan dermanı olan bir sey. Bebekler karında sıkıştı iyice yani normal bir durum. Biz farkında bile değildik çocuk dr söylemişti muayeneden sonra. Sağlıklı ya şükürler olsunBana da öyle dedi ebe masajla geçer dedi canım sıkıldı öle görünce
Gözün aydın sağlıkla büyüt bebeğini inşallah. Çocuk dru gerekeni söyler. Sıkma canını sütün etkilenmesinBana da öyle dedi ebe masajla geçer dedi canım sıkıldı öle görünce
ayrıntılı olarak doplör mı nedir ondan istedi sonuç olarak suyun azalmış dedi çatına bakalım dedi bende şeker olduğu için hep sezeryanla alacak diye düşünüyordum ben sezeryana hazırlamıştım kendimi dedim bakmadı çatıma çarşamba alsanız dedim o kadar beklemem dedi yarın sabah alalım dedi ama pişman oldum çatıya baktırıpnormal oluyorsa normal mi olsaydıNormal doğum her zaman birinci tercihiniz olsun.Sezaryen bir doğum şekli değildir acil bir müdahaledir.Suyunuzun azaldığı kesin mi?Ne oranda azalmış?Kaçinci haftadasiniz?Doktorunuzun sezaryen yapmak istemesinin sebebi ne?Bunlarin hepsini düşünüp kararı Siz vereceksiniz.
Gebelik şekerinde su genelde fazla oluyor cnm. Sen tek çocuk düşünüyorsan tamam sezaryen belki düşünülebilir ama, 2 ve daha fazla çocuk istiyorsan, her şey normal, kafa geliş, sağlık sorunun vs yoksa normali dene yani. Ama sık kontrol ve bilinçli dr + ebebende gebelik şekeri vardı acaba ondan olabilir mi 37+5 teyim yarın olmadı çatıma bakar mısınız normal oluyorsa normal olsun diyeyim
en kötü yarın doktora bi çatıma bakarmısınız eğer normal olabiliyorsa normal olsun diyim olmuyorsa zaten kaçarı yok sezeryanCanım benim suyum geldiği için azalmıştı gerçi ama sancımda yoktu açılmamda acil sezeryana alındım bebeği yoğun bakıma sokmak istemedikleri için. Muhtemelen sanada sezeryan yolu görünüyor.
Gebelik şekeri olunca riskli gebelik oluyor genelde sezaryen ile doğum oluyor. Ama doğum süreci çok uzar ve bebeğin / annenin şekeri kontrol altina alınamazsa diye böyle oluyor sanırım. Kafana yatmadıysa doktorunla tekrar görüş sana açıklasın olabilecek şeyleri, sen de konuyu bilerek ya normal doğumu kabul et ya da hiç risk almadan sezaryen ol. Ama sana güzelce açıkladın ki soru işaretin olmasın cnmayrıntılı olarak doplör mı nedir ondan istedi sonuç olarak suyun azalmış dedi çatına bakalım dedi bende şeker olduğu için hep sezeryanla alacak diye düşünüyordum ben sezeryana hazırlamıştım kendimi dedim bakmadı çatıma çarşamba alsanız dedim o kadar beklemem dedi yarın sabah alalım dedi ama pişman oldum çatıya baktırıpnormal oluyorsa normal mi olsaydı
her türlü bu hafta alacaktı zaten de sezeryan alır diye düşündüm çatınabakalım diyince normal doğum yaptırmaz diyordum baktırmadım şimdi de keşke baksaydı en azından normal olursa suni sancı falan verirdi açılma olması için diye düşünüyorum iki türlüde yarın alınacak bebişGebelik şekerinde su genelde fazla oluyor cnm. Sen tek çocuk düşünüyorsan tamam sezaryen belki düşünülebilir ama, 2 ve daha fazla çocuk istiyorsan, her şey normal, kafa geliş, sağlık sorunun vs yoksa normali dene yani. Ama sık kontrol ve bilinçli dr + ebe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?