2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bu yüzden göğüs kalkanı kullan canım o sürekli nemli tutuyo

Evet ben de sürekli kalkan takıyorum. Dünya varmış diyorum ya. Çok canım acıyor valla emerken. Sonra biraz biraz alışıyorum
Merhaba kızlar ben dün 38+5te doğurdum. Darısı başınıza

Hayırlı olsun canım. Sağlıcakla büyütün inşallah. Hikayeni bizimle de paylaş olur mu

Tuvalete gitmekten bıkkınlık geldi banada Allahım doğsun artık sabaha kadar emzireyim ama yeterki sürekli tuvalete gitmeyeyim diyorum
Ay öyle deme ikiside zor suan uykusuzluk tan başım ağrıyor kendin için olsa bir gitmezsin ikincisinde gidersin ama bebek işin içinde olunca mecbur iki saatte bir kalkıp emzir bezini degistirbu gece 1 saat fazla uyudum diye ikin kere komple üst degistirdim

Enm89 sağlıklı şekilde büyütmeyi nasip etsin Allah.

Kızlar ya az önce istifra ettim dogumla alakali olduğunu düşünmüyorum . Yediğim bir şey bozuksa eğer bebeğe zararı olur mu

Kızlar tam tamına 18 günden sonra bugun ilk defa bebegimi cok sukur kucağıma alabildim emzirdim simdi hastanedeyiz taburcu etcekler ama benim ilk bebegim oldugu icin emzirme bakım konusunda biraz tedirgin görünce hemşiresi 1 gun beraber burda kalın daha iyi dedi kabul ettik allahn izniyle yarn evimize gitcez biliyorum burda bi çoğunuz gönülden duasını esirgemedi hepinizden allah razi olsun doğum yapanlara hayırlı olsun bu arada kalanlarnda hayırlı kolay doğumları olur insallah

Gözünüz aydın canım çok sevindim bebeğinle senin için. Ağzınızın tadı hiç bozulmasin bi daha

Gözün aydın. Sağlikla büyüsün.. Erken mi doğdu, hikayeni kaçırdım. 1 gün orda kalıp, bebekle adaptasyon yaşamanız çok doğru oldu. Benim ilk doğmumum 30 haftalıktı. Oğlum 32 gün küvezde kaldi. 1 hafta da da çocuk servisinde 'Anne-Bebek adaptasyon sureci' yaşamıştık. Çok iyi olmuştu benim açımdan..

Gözün aydın canım

Kızlar şimdi kontrolden çıktım 2800gr 50 cm olmuş bebeğim. Bu cumartesi 39+0 da sezaryen olacağım. Doktor bakacağım miyom alınacak yerdeyse alırım dedi. Sırf myom için sezaryen olmayı kabul ettim biraz moralim bozuldu. Acaba normal yapabilir miyim doktor normal doğumda kanaman da olabilir veya sıkıntısız da normal yapabilirsin dedi. Keşke beni normal doğuma ikna edecek bir doktorum olsaydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…