2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
aynen haklısın yarın konuşayım adam akıllı doktora kalsa bugün alacaktı en geç yarın diyince doktor odasından nasıl çıktığımızı bilemedik açıkçası

Senin ve bebeğin için hayırlısı ne ise o olsun

Gozun aydın ve çok geçmiş olsun bı bilgim yok

Bu sizin kararınız olacak.Ancak bir risk yoksa normal doğum iyidir.Benim de bir ara corona atlattığım için suyum azalmıştı.Bol Su ve havuç suyuyla düzene girdi.Sizdeki Su azalmasi fazla mi acaba ki doktor yarın almak istiyor bebeği.Çatısı doğuma müsait olmayan çok az insan var.Bence gereksiz bir şey çatı muayenesi.

Yok canım, belim ağrıyor ama o şiddetli sancı tekrar gelmedi. 2 saat geçti üstünden. Herhalde yanlış alarm
O zaman yalancı sancıydı demek. Benim de bugün ilk defa aşağı giren bıçak batmadı yürürken de oldu. Normalde saniyelik girip çıkardı. Artık farklı türden ağrı sancılar da yaşıyoruz ama gelen giden olmuyo

kirmizicilek16 internette şöyle yazıyor :
Sümüksü bir yapıda olan nişan, meni ya da jöle kıvamında da olabilir. Kalın ya da yumuşak, uzun ya da kısa kıvamlı olabilir. Çoğunlukla berrak yapıda olan hamilelikte nişan rengi, pembe, kırmızı ya da kurumuş kan rengine benzer tonda kahverengi de olabilir. Hatta bazı durumlarda nişan kanlı bile olabilir.
Anladığım kadarıyla sadece şeffaf da olabilirmiş.

benim bikaç gündür sarı renk akıntım var sürekli değil günde 1-2 kere görüyorum. Ve enfeksiyondan korkuyorum idrarda yanma vs yok. Ay son haftalarda bi de enfejsiyon çıkmasın başıma ya perşembe kontrolüm var doktoruma söyleyeceğim bakalım

Cnm benimde iki defa birer gün arayla şeffaf sümüksü akıntım geldi su geliyor sandım nisanmi ki sancım çok oluyo

Evet canım bende okudum bilemedim ki şimdi bekleyecegiz artık
Bide bugün ultrason kağıdında 38+1 yazıyor ben 39+3 haftadayim doktora sordum bir sorun yok 39. Haftadasin dedi bilemedim kağıtta beklenen doğum tarihi 17.01 yazıyor tereddüt ettim bende eve gelince farkettim onu da
Doktor normal deyince bişey demedim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…