2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Cnm enfeksiyon olabilir bolca su ic

Cnm benimde iki defa birer gün arayla şeffaf sümüksü akıntım geldi su geliyor sandım nisanmi ki sancım çok oluyo
Valla bende öyle düşünüyorum acaba Nisan mi diye bütün vücudumda tuhaf bı keifsizlik var hafif sancım var gibi vajina kısmında baskı var ama ben mi evham yapıyorum diyorum

Ya bide utanarak soruyorum ilişki yaşadınız mı yakın zamanda ? Ondan olabilir mi?
Yok kuzum o zaman değildi birden geldi o gece sancidan yatamamistim saat uçtu lavaboya gittim birden akışını hissettim korktum afedersin elimi attım sümüksü şeffaf yapışkan gibiydi

Sarı renkte akıntı bende başından veri var ama normal dedi doktor sürekli bez kullandım ben ped alerji yapıyor yoksa çamaşır değiştirmeye baş edemezdim agrin sancın yoksa normaldir herhalde

Valla bende öyle düşünüyorum acaba Nisan mi diye bütün vücudumda tuhaf bı keifsizlik var hafif sancım var gibi vajina kısmında baskı var ama ben mi evham yapıyorum diyorum
Cnm şimdi baktım internet üzerinden kanlı yada kahve lekeli olmuyormuş herkeste sümüksü olması yeterliymis hatta seffafta olsa sumuksuyse Nisan diyo yeterki sümüksü olsun yaziyo nisanmis bir kaç gün surebilirmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…