2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Burdan bi arkadaş da renksiz sümüksü akıntısı olduğunu söyleyip ertesi gün doğurmuştu hadi bakalim kızlar insallah
Yaaaben 11 ocaktan önce doğurmak istemiyorum annem gelcek şehir dışından ama sancım da çok ondan olabilir nasip hayırlısı bakalım ne oluyo yazarız

Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah

Kızlar doğum tarihim belli oldu.6 Ocak Çarşamba günü kısmetse:) 2. sezeryanım olacak Dua edin banada

Arkadaşlar benim de inşallah yarın sezaryenim olacak 39. haftasında. Aklınıza gelirsem dua edin :)

Allah yardımcınız olsun kızlar sağ Salim kucağınıza alın bebişlerinizi

Kızlar hiç vakit olmadı yazacak daha sonra vakit bulursam yazarım uzun uzun ama kısaca şöyle söyleyeyim herkesin ağrı eşiği ve yaşadığı şey bir değil. Benim adet sancılarım da çok fenaydı ama doğumda gelen sancı ondan farksızdı. Ayrıca tam bir periyodu yoktu yani bi yarım saatte bi geldi bi 6 dk oldu bi 15 dk oldu. Çok minik akıntı içinde bi kanamam olmasa hastaneye gitmeyi geciktirebilirdim neyseki olmuş o kanama çünkü bebek kakasını yapmış. Gittiğimde 5-6 cm açılmam vardı. Neyseki hızlı ilerledi yoksa sezaryene de dönebilirdi. Gerçi normal doğumda da kesi olunca sonrası biraz acılı oluyormuş. İnşallah kalanlar acısız sancısız en kolay şekilde doğurur.

Kızlar bişey soracağım bebekleriniz günde kackere çiş ve kaka yapıyor? Bizin kiz dün akşam 9 dan beri kaka yapmadı ilk 5 gün günde 4 5 kere yapıyordu.
canım benimki iki gün oldu kaka yapmamıştı bugün damla verdi doktor maşallah tam altını açarken iki günün acısını çıkardı
doktor 3 güne kadar normal dedi ama. bizimki çok ağlıyordu diye damla yazdı rahatlasın diye.

benimkinin iki ayağı da öyleydi. karnımda sıkışmış yavrucak. ayaklarına masaj yapın biz 9 günlük olduk doktor ortopediste gerek yok düzelmiş dedi. zaten biz de farkındaydık iki üç gün içinde düzelmeye başlıyor. doğum sonrası kontrolünde mutlaka sor doktoruna.

Arkadaşlar bugün her tuvalette sümüksu akıntım geliyor ama şeffaf gibi kan vs değil ne ola ki
yavaştan nişanın geliyor olabilir canım
ama nişanın gelince anlarsın kocaman bir parça sümüksüydü benimki. ama panikleme nişandan iki gün sonra doğdu benimki.

benimki kansızdı. kocaman sarı yeşil renkte sümüksü bir yapı. ama cidden kocaman yani löp diye düştü çamaşırıma ayağa kalktığımda.
Aynısı geldi canım ya sarı yeşil renk gibi kıvamlı idi sonra tuvalette peceteye baya yoğun bir biçimde iki kere geldi peceteye gelen seffaf sümüksü yapıda

Aynısı geldi canım ya sarı yeşil renk gibi kıvamlı idi sonra tuvalette peceteye baya yoğun bir biçimde iki kere geldi
benim salı günü dediğin gibiydi. perşembeyi cumaya bağlayan gece wc ye diye kalktım löp diye düştü.
kocaman bir sperme benziyordu ya da deniz anasına ama korkunç büyüklükteydi komple çamaşırımı kaplamıştı. ama ctesi öğleden sonra doğurabildim
açılman başlamış olabilir
sadece panik yapma. gir bir duş falan al. sancılarını bekle. çünkü nişan gelse de açılmayı ve sancıyı bekleyecekler.

Ben şubat annesi olucam 35+3 haftalik hamileyim bazen yorumlarinizi okuyorum benimde rahim duvarımda 2 tane myom vardi doktorlar alinmasi gerek değil diyordu fazla bilgide vermediler normal doğumda risk olurmu sizin doktorunuz bisey diyormu miyomla ilgili...
Inşallah saglikla normal doğum yaparsiniz

Çamaşırımi kaplayacak kadar yoktu benim ya parmak kadar bişey neyse ya gelecek nasıl olsa panik yapmıyorum heyecanlıyım sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…