2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kansız sade renk mıydı benimde baya büyük geldi cnm bebeğin hıçkırıklarini altta hissediyom
yeşil mi sarı mı desem öyle bir renkti işte panik yapılacak bir şey değilmiş doktorum bazen doğum üç haftayı bile bulabilir demişti.
ama kontrole gitmekte fayda var. benim nişanımla birlikte açılmam olmuştu bir cm. sonrası gelmedi bile

Çamaşırımi kaplayacak kadar yoktu benim ya parmak kadar bişey neyse ya gelecek nasıl olsa panik yapmıyorum heyecanlıyım sadece
parmak kadarsa benim nişandan iki gün öncesinde gelene benziyor. ben onu nişan sanmıştım gidip çatı olmuştum yoooo demişlerdi

Hayırlı olsun Allah analı babali büyütsün benim kuzenimin bebeğinin ayagida dogumda tam dönmüstü alçıya alinmisti bi kaç ay alçıda kalmisti ama düzeldi korkulacak bisey degildir

Anladım cnm teşekkürler sabırsız anneleriz

Ay çok saol kuzum strese girdim ya yarın çocuk doktoru gelecek bugün kü çocuk doktoru sıkışmış dedi sadece yumuşak bu sert olanlardan değil dedi o ne demekse anlamadım

Gözün aydın cnm Allah analı babalı büyütsün

Benimde 1 aydır özellikle akşamları sol kasığımdan başlayıp ayak tabanıma kadar ağrın oluyor. Ama sadece yürüyünce veya hareket edince. Akşamları üstüne zor basarak topal topal yürüyorum mesela. Dün dr yok diye başka bir dr a gittim o da siyatik olabilir, ilerleyen haftalarda daha da ördek gibi yürüyeceksin dedi. Ne güzle bir. Çözüm önerisi değil mi!?
Dr'nuz size bir şey önerdi mi ? Mg fln mı kullanıyorusnuz?

Hamilelikte siyatik ağrıları gayet doğal bir süreç malesef.Bunu azaltmak için magnezyum alabilirsiniz.Ancak 37-38'den sonra magnezyumu bırakın ki sancıların gelmesine engel olmasın.Ben İlk hamileliğimde çok fazla yaşadım şımarık ağrısı.Bu sefer ara ara yaşıyorum.Bir de kas tutulması olmamasına dikkat edin kendinizde.O da ağrı yapar.Boyun düzlesmesi var bende.Boyun kaslarim tututldugunda komple bacağa kadar siyatik ağrısı hissediyorum.Bir de ödeme dikkat edin.O da ağrıya sebep olabiliyor.Yapabiliyorsaniz Bu süreçte egzersiz yapabilirseniz ağrılarınız hafifler

Bende de aynı sıkıntı var. Geçen gün sol bacak komple uyustu gitti saatlerce hareket edemedim. Sıcak kompress yapmak iyi geliyor, o hafifletti de ayağa kalktım. Dün kontrolüm vardı söyledim doktora, aynı şekilde bana da daha da şiddetlenebilir dedi çözüm yok maalesef... magnezyum bana kasık ağrılarım cok oldugu icin vermişti bir önceki kontrolde, gerçekten de çok iyi geldi. Ama sonra burada dogumu geciktirebileceğini yazmıştı bir kaç kişi, içmeyi bıraktım ben de tekrar sormadım doktora.

Gunaydin kizlar..
Ben iki gundur yatamıyorum ya sağa yattigimda ayagim uyusuyo sola yatsamda cok farkli bisey yok bu seferde kaburgalarim batiyo bu bebek yukari mi cikti tekrar ya iki oncesinde bu sorunlar yoktu bitmisti cok mutsuzum yatamiyom
Kontorle geldim bakalim doktor ne diycek hanfendi ne alemde

Bende uyku gozumden aksada yatamiyorum miğde yanmam hele tutunca iki gün önce yatmaya çalışırken aniden istifra ettim gün içinde sersem gibiyim hıçkırıklarini altta hissediyonmu hissediyorsan dönemistir bence benim bebeğimin hıçkırıklarini sol kasıkta hissediyordum dün tam vajinanın üstünde içinde hissettim resmen önceki gün çokça sancım olmuştu

Evet onu duydum ki ztn hergün içmezdim. Haftada bir içim olmazsa. 35+2 deyim.
Doğum sonrası geçer değil mi? Ödemim yok henüz inşallah olmaz da
Yürüyüş yapim diyorum henm hareket olsun hem gaz için ama bu ayaktan dolayı yürüyemyorum da bir dün ağrım yoktu 5200 adım atabildim.
Ya bu doktorlar
Bende haftada bir içmiyorum Mg'u.
Banyoda bende baya sıcak su tutuyorum hatta çıkınca fenalaşıyorum nabzım artıyor tansiyonum düşüyor. Banyo sonrası baya kötü oluyorum son zamanlarda.
canlarım sorunsuzca atlatırız inşallah bu günleri de

Günaydın kızlar. Bugün doğumu olan arkadaşlara kolaylıklar diliyorum, sağ salim kolayca kavuşursunuz inşallah yavrulariniza. Benim gecem çok zor geçti. Uykumdan mide bulantisiyla uyandım. Sürekli tuvalete gitmem gerekiyomus gibi midem bi garipti, ishal gibi hissettim hep ama öyle bişey yoktu inanılmaz terledim resmen ateşler bastı. Doktorumu aramayı bile düşündüm ama sonra uyuyakalmisim. Bu son zamanlar acayip zor ya insallah yarın kontrolde doğum başlamış falan der doktorum

Ekstra bir şey önermedi. Ağrıyan tarafa yatma, zorlama. Aynen dediği gibi doktorun ördek gibi yürüyordum. Çok şükür biraz düzelmeye başladı daha az acıyor artık. Soda günde bi kere muhakkak iç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…