- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #26.721
Kansız sade renk mıydı benimde baya büyük geldi cnm bebeğin hıçkırıklarini altta hissediyomyavaştan nişanın geliyor olabilir canım
ama nişanın gelince anlarsın kocaman bir parça sümüksüydü benimki. ama panikleme nişandan iki gün sonra doğdu benimki.
yeşil mi sarı mı desem öyle bir renkti işte panik yapılacak bir şey değilmiş doktorum bazen doğum üç haftayı bile bulabilir demişti.Kansız sade renk mıydı benimde baya büyük geldi cnm bebeğin hıçkırıklarini altta hissediyom
parmak kadarsa benim nişandan iki gün öncesinde gelene benziyor. ben onu nişan sanmıştım gidip çatı olmuştum yoooo demişlerdiÇamaşırımi kaplayacak kadar yoktu benim ya parmak kadar bişey neyse ya gelecek nasıl olsa panik yapmıyorum heyecanlıyım sadece
Hayırlı olsun Allah analı babali büyütsün benim kuzenimin bebeğinin ayagida dogumda tam dönmüstü alçıya alinmisti bi kaç ay alçıda kalmisti ama düzeldi korkulacak bisey degildirKızlar merhaba bugün kavuştuk oğlumla 3300 gram 52 cm doğdu sezeryan ile doğum yaptım çok kolaydı sorun olmadı ama şöle bi durum oldu bebeğin sağ ayağında hafif
İçe dönüklük var yarın çocuk doktoru gelip bakacak sizler hiç duydunuz mu böle bişey
Anladım cnm teşekkürleryeşil mi sarı mı desem öyle bir renkti işte panik yapılacak bir şey değilmiş doktorum bazen doğum üç haftayı bile bulabilir demişti.
ama kontrole gitmekte fayda var. benim nişanımla birlikte açılmam olmuştu bir cm. sonrası gelmedi bile
Ay çok saol kuzum strese girdim ya yarın çocuk doktoru gelecek bugün kü çocuk doktoru sıkışmış dedi sadece yumuşak bu sert olanlardan değil dedi o ne demekse anlamadımbenimkinin iki ayağı da öyleydi. karnımda sıkışmış yavrucak. ayaklarına masaj yapın biz 9 günlük olduk doktor ortopediste gerek yok düzelmiş dedi. zaten biz de farkındaydık iki üç gün içinde düzelmeye başlıyor. doğum sonrası kontrolünde mutlaka sor doktoruna.
Ben de aynısını diyorum yarın ikinci doğacak ben sancı ne su gelmesi ne nişan ne bilmiyorumİnşallah kendi sancımiz gelir de öyle gideriz hastaneye hep öyle dua ettim ilkinde öyle olmadı bilemiyorum su gelmesi Nisan gelmesi falan
Çok saol canım masaj ile düzelirmiş inşallah
Gözün aydın cnm Allah analı babalı büyütsünKızlar merhaba bugün kavuştuk oğlumla 3300 gram 52 cm doğdu sezeryan ile doğum yaptım çok kolaydı sorun olmadı ama şöle bi durum oldu bebeğin sağ ayağında hafif
İçe dönüklük var yarın çocuk doktoru gelip bakacak sizler hiç duydunuz mu böle bişey
Benimde 1 aydır özellikle akşamları sol kasığımdan başlayıp ayak tabanıma kadar ağrın oluyor. Ama sadece yürüyünce veya hareket edince. Akşamları üstüne zor basarak topal topal yürüyorum mesela. Dün dr yok diye başka bir dr a gittim o da siyatik olabilir, ilerleyen haftalarda daha da ördek gibi yürüyeceksin dedi. Ne güzle bir. Çözüm önerisi değil mi!?Bende aynı şeyleri yaşıyorum. 1 haftadır siyatik ağrısı beni mahvetti. Sağ bacak komple yok. 2 gündür De kasık ağrısı başladı
Çok geçmiş olsunşükür iyisiniz
Hem geçmiş olsun hem gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün
Hamilelikte siyatik ağrıları gayet doğal bir süreç malesef.Bunu azaltmak için magnezyum alabilirsiniz.Ancak 37-38'den sonra magnezyumu bırakın ki sancıların gelmesine engel olmasın.Ben İlk hamileliğimde çok fazla yaşadım şımarık ağrısı.Bu sefer ara ara yaşıyorum.Bir de kas tutulması olmamasına dikkat edin kendinizde.O da ağrı yapar.Boyun düzlesmesi var bende.Boyun kaslarim tututldugunda komple bacağa kadar siyatik ağrısı hissediyorum.Bir de ödeme dikkat edin.O da ağrıya sebep olabiliyor.Yapabiliyorsaniz Bu süreçte egzersiz yapabilirseniz ağrılarınız hafiflerBenimde 1 aydır özellikle akşamları sol kasığımdan başlayıp ayak tabanıma kadar ağrın oluyor. Ama sadece yürüyünce veya hareket edince. Akşamları üstüne zor basarak topal topal yürüyorum mesela. Dün dr yok diye başka bir dr a gittim o da siyatik olabilir, ilerleyen haftalarda daha da ördek gibi yürüyeceksin dedi. Ne güzle bir. Çözüm önerisi değil mi!?
Dr'nuz size bir şey önerdi mi ? Mg fln mı kullanıyorusnuz?
Bende de aynı sıkıntı var. Geçen gün sol bacak komple uyustu gitti saatlerce hareket edemedim. Sıcak kompress yapmak iyi geliyor, o hafifletti de ayağa kalktım. Dün kontrolüm vardı söyledim doktora, aynı şekilde bana da daha da şiddetlenebilir dediBenimde 1 aydır özellikle akşamları sol kasığımdan başlayıp ayak tabanıma kadar ağrın oluyor. Ama sadece yürüyünce veya hareket edince. Akşamları üstüne zor basarak topal topal yürüyorum mesela. Dün dr yok diye başka bir dr a gittim o da siyatik olabilir, ilerleyen haftalarda daha da ördek gibi yürüyeceksin dedi. Ne güzle bir. Çözüm önerisi değil mi!?
Gunaydin kizlar..
Ben iki gundur yatamıyorum ya sağa yattigimda ayagim uyusuyo sola yatsamda cok farkli bisey yok bu seferde kaburgalarim batiyo bu bebek yukari mi cikti tekrar ya iki oncesinde bu sorunlar yoktu bitmisti cok mutsuzum yatamiyom
Kontorle geldim bakalim doktor ne diycek hanfendi ne alemde
Evet onu duydum ki ztn hergün içmezdim. Haftada bir içim olmazsa. 35+2 deyim.Hamilelikte siyatik ağrıları gayet doğal bir süreç malesef.Bunu azaltmak için magnezyum alabilirsiniz.Ancak 37-38'den sonra magnezyumu bırakın ki sancıların gelmesine engel olmasın.Ben İlk hamileliğimde çok fazla yaşadım şımarık ağrısı.Bu sefer ara ara yaşıyorum.Bir de kas tutulması olmamasına dikkat edin kendinizde.O da ağrı yapar.Boyun düzlesmesi var bende.Boyun kaslarim tututldugunda komple bacağa kadar siyatik ağrısı hissediyorum.Bir de ödeme dikkat edin.O da ağrıya sebep olabiliyor.Yapabiliyorsaniz Bu süreçte egzersiz yapabilirseniz ağrılarınız hafifler
Ya bu doktorlarBende de aynı sıkıntı var. Geçen gün sol bacak komple uyustu gitti saatlerce hareket edemedim. Sıcak kompress yapmak iyi geliyor, o hafifletti de ayağa kalktım. Dün kontrolüm vardı söyledim doktora, aynı şekilde bana da daha da şiddetlenebilir dediçözüm yok maalesef... magnezyum bana kasık ağrılarım cok oldugu icin vermişti bir önceki kontrolde, gerçekten de çok iyi geldi. Ama sonra burada dogumu geciktirebileceğini yazmıştı bir kaç kişi, içmeyi bıraktım ben de tekrar sormadım doktora.
Ekstra bir şey önermedi. Ağrıyan tarafa yatma, zorlama. Aynen dediği gibi doktorun ördek gibi yürüyordum. Çok şükür biraz düzelmeye başladı daha az acıyor artık. Soda günde bi kere muhakkak içBenimde 1 aydır özellikle akşamları sol kasığımdan başlayıp ayak tabanıma kadar ağrın oluyor. Ama sadece yürüyünce veya hareket edince. Akşamları üstüne zor basarak topal topal yürüyorum mesela. Dün dr yok diye başka bir dr a gittim o da siyatik olabilir, ilerleyen haftalarda daha da ördek gibi yürüyeceksin dedi. Ne güzle bir. Çözüm önerisi değil mi!?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?