- 22 Ağustos 2014
- 606
- 467
- 158
- 44
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #26.741
Evet canm hickiriklari hep asagida hissediyom cok rahatsix ediyo beniBende uyku gozumden aksada yatamiyorum miğde yanmam hele tutunca iki gün önce yatmaya çalışırken aniden istifra ettim gün içinde sersem gibiyim hıçkırıklarini altta hissediyonmu hissediyorsan dönemistir bence benim bebeğimin hıçkırıklarini sol kasıkta hissediyordum dün tam vajinanın üstünde içinde hissettim resmen önceki gün çokça sancım olmuştu
Canım geride durumunu bilmiyorum açıkçası ama benim bebeğimin de baş ve karın çevresi 3 haftaya yakın önde çıktı 2 defa, 35-36.hafta kontrollerinde. Geçen hafta gittiğimde sıkıntı olmadığını, haftasıyla uyumlu olduğunu söyledi doktor. Bu haftalarda ölçümlerde yanılma da olabiliyor sanırım. Doktorun ne dedi bununla ilgiliGünaydın herkese, dün yazdım ama görmeyenler olabilir diye tekrar yazıyorum. Kafa çapı 2 hafta geri çıktı bebeğimin. Böyle bi durum yaşayan var mı? Sonradan yakalayan falan..
Kordon kan akışı iyi yani beslenmesi iyi dedi. Suyu da iyi dedi. Her pazartesi idi kontrol. Perşembeye ekstra kontrol koydu. Yakından takip edeceğiz dedi. Eğer bu perşembe ve pazartesi kontrollerinde de gelişme olmazsa tekrar konuşacağız dedi. Alalım diyecek diye düşündüm ben..Canım geride durumunu bilmiyorum açıkçası ama benim bebeğimin de baş ve karın çevresi 3 haftaya yakın önde çıktı 2 defa, 35-36.hafta kontrollerinde. Geçen hafta gittiğimde sıkıntı olmadığını, haftasıyla uyumlu olduğunu söyledi doktor. Bu haftalarda ölçümlerde yanılma da olabiliyor sanırım. Doktorun ne dedi bununla ilgili
Hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün..Saol kuzum çok şükür doğdu
Canım vallahi aynısını yaşayıp 2 hafta boyunca kafamda bir sürü senaryo yazdım, internette araştırma yaptım hep. Hatta doktoruma da çok sinirlenmistim burda da paylaştım. 2 haftanın sonunda kendimi o kadar sıkmıştım ki hüngür hüngür ağladım durup dururken. Kendimize ve yavrumuza sıkıntı veriyoruz böyle düşündükçe. Akışa bırak, dediğin gibi artık sona geldik. İnşallah hiç bir sıkıntı yoktur, alalım derse de gönül rahatlığıyla doğumunu yaparsın haftan da ilerlemiş. Hastalık falan hiç kötü şeyler düşünme, ölçümler yanıltabiliyo biliyosunKordon kan akışı iyi yani beslenmesi iyi dedi. Suyu da iyi dedi. Her pazartesi idi kontrol. Perşembeye ekstra kontrol koydu. Yakından takip edeceğiz dedi. Eğer bu perşembe ve pazartesi kontrollerinde de gelişme olmazsa tekrar konuşacağız dedi. Alalım diyecek diye düşündüm ben..
yani tüm hamilelik boyunca Allah’a şükür ölçülerimiz tutuyordu, şimdi sona doğru gelmişken böyle bir şey çok moralimi bozdu. Aklımdan çıkmıyor acaba bi hastalık mı var diye Allah korusun.
Ben kızımın eski usg kağıtlarına baktım da gebeliğin sonuna doğru bazı ölçümler haftasından geriye gitmiş. Bazısı haftasından ileride. Yani artık sonlara yaklaştık Allah korusun bir problem olsa en başlarda olurdu canım. Gönlünü ferah tut son haftalardaki ölçümler yanıltıcı oluyor.Kordon kan akışı iyi yani beslenmesi iyi dedi. Suyu da iyi dedi. Her pazartesi idi kontrol. Perşembeye ekstra kontrol koydu. Yakından takip edeceğiz dedi. Eğer bu perşembe ve pazartesi kontrollerinde de gelişme olmazsa tekrar konuşacağız dedi. Alalım diyecek diye düşündüm ben..
yani tüm hamilelik boyunca Allah’a şükür ölçülerimiz tutuyordu, şimdi sona doğru gelmişken böyle bir şey çok moralimi bozdu. Aklımdan çıkmıyor acaba bi hastalık mı var diye Allah korusun.
Ben de ilk zamanlar hep ayda 2 kez gittim çok stres oluyordum. Ama dr artık stres yapmayın herşey normal diye bizi telkin etti rahat olun dedi. Bir nebze daha rahatladım. Allah'a emanet canımİnşallah canım yaa insan sevinir kontrole giderken ben hiç gitmek istemiyorum korkarak gidiyorum acaba bu defa ne duyucam die çok korkuyorum
Ne güzel işte kuzum baş aşağı bebekEvet canm hickiriklari hep asagida hissediyom cok rahatsix ediyo beni
Evet haklısın.. eşimle ikimizde minyonuz. Sizden büyük bi bebek beklemiyorum zaten dedi. Bizim kız ufak bir şey olacak belli kiCanım vallahi aynısını yaşayıp 2 hafta boyunca kafamda bir sürü senaryo yazdım, internette araştırma yaptım hep. Hatta doktoruma da çok sinirlenmistim burda da paylaştım. 2 haftanın sonunda kendimi o kadar sıkmıştım ki hüngür hüngür ağladım durup dururken. Kendimize ve yavrumuza sıkıntı veriyoruz böyle düşündükçe. Akışa bırak, dediğin gibi artık sona geldik. İnşallah hiç bir sıkıntı yoktur, alalım derse de gönül rahatlığıyla doğumunu yaparsın haftan da ilerlemiş. Hastalık falan hiç kötü şeyler düşünme, ölçümler yanıltabiliyo biliyosun
Evet ölçümlere çok da güvenmemem gerektiğini bildiğim halde doktor takip edeceğiz falan deyince bi anda sarsıldık. Allah sağlıkla sağ Salim kavuşmamızı nasip etsin inşallahBen kızımın eski usg kağıtlarına baktım da gebeliğin sonuna doğru bazı ölçümler haftasından geriye gitmiş. Bazısı haftasından ileride. Yani artık sonlara yaklaştık Allah korusun bir problem olsa en başlarda olurdu canım. Gönlünü ferah tut son haftalardaki ölçümler yanıltıcı oluyor.
Kanala girmiş mi canımGünaydın kızlar bugün kontrolüm vardı geldim şuan nst ye bağlandım kilomuz aynı 2.700 doktor gayet iyi dedi artık hareketlere başla dedi yarın 39 haftaya giriyosun dedi.
Miyomların yeri ve boyutu önemli. Benim miyom rahim ağzına yakın 7 cm olduğu için doktorum normal doğumda kanama riski var demişti.Ben şubat annesi olucam 35+3 haftalik hamileyim bazen yorumlarinizi okuyorum benimde rahim duvarımda 2 tane myom vardi doktorlar alinmasi gerek değil diyordu fazla bilgide vermediler normal doğumda risk olurmu sizin doktorunuz bisey diyormu miyomla ilgili...
Inşallah saglikla normal doğum yaparsiniz
Yok canım nişan gelince doğum olacak diye bir şey yok. Nişandan 2 gün sonra da olabilir doğum. Önemli olan suyun gelmesi. Evde sancılarını takip et sıklaşınca yada suyun gelince gidersinKızlar günaydın normal doğumu bekliyoruz 38+4 nişanım geldi doktoru aradm sancın olmadan gelmene gerek yok dedi ben nişan gelince doğum başlıo diye bliyordm ilk nişanı gelen varmı süreç nasıl ilerliyor?
Günümüz aynı seninle inşallah benimki de girmiştir kanala yarın kontrolüm varEvet kizlar kilomuz 3e yakin dedi doktor boyu da 48 cm başını gormek icin gobegin alt kismindan baya bastirarak bakti kanalda dedi
Ay naptın banyoda sıcak suEvet onu duydum ki ztn hergün içmezdim. Haftada bir içim olmazsa. 35+2 deyim.
Doğum sonrası geçer değil mi? Ödemim yok henüz inşallah olmaz da
Yürüyüş yapim diyorum henm hareket olsun hem gaz için ama bu ayaktan dolayı yürüyemyorum dabir dün ağrım yoktu 5200 adım atabildim.
Ya bu doktorlar
Bende haftada bir içmiyorum Mg'u.
Banyoda bende baya sıcak su tutuyorum hatta çıkınca fenalaşıyorum nabzım artıyor tansiyonum düşüyor.Banyo sonrası baya kötü oluyorum son zamanlarda.
canlarım sorunsuzca atlatırız inşallah bu günleri de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?