2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar enfeksiyon çıkınca testimde fitil ve şase toz kullandım Wc ye gitme dediler ama en fazla dört saat dayanabildim. Gecenin diğer dört saatinde de fitil koydum onda da yarım saat sonra tuvalete gidince bişey kalmadı, bu ilaç işe yaradı mı yaramadı mı bilmiyorum. 3 gün sonraya bir fitil hakkım daha var.
Bütün gece rahatsızdım bu nedenle uykumu da alamadım.

Bugün Doğum yapacaklara Allah kolaylık versin , yapmış olanlara da hayırlı olsun diliyorum.

Günaydın herkese, dün yazdım ama görmeyenler olabilir diye tekrar yazıyorum. Kafa çapı 2 hafta geri çıktı bebeğimin. Böyle bi durum yaşayan var mı? Sonradan yakalayan falan..

Evet canm hickiriklari hep asagida hissediyom cok rahatsix ediyo beni

Günaydın herkese, dün yazdım ama görmeyenler olabilir diye tekrar yazıyorum. Kafa çapı 2 hafta geri çıktı bebeğimin. Böyle bi durum yaşayan var mı? Sonradan yakalayan falan..
Canım geride durumunu bilmiyorum açıkçası ama benim bebeğimin de baş ve karın çevresi 3 haftaya yakın önde çıktı 2 defa, 35-36.hafta kontrollerinde. Geçen hafta gittiğimde sıkıntı olmadığını, haftasıyla uyumlu olduğunu söyledi doktor. Bu haftalarda ölçümlerde yanılma da olabiliyor sanırım. Doktorun ne dedi bununla ilgili

Kordon kan akışı iyi yani beslenmesi iyi dedi. Suyu da iyi dedi. Her pazartesi idi kontrol. Perşembeye ekstra kontrol koydu. Yakından takip edeceğiz dedi. Eğer bu perşembe ve pazartesi kontrollerinde de gelişme olmazsa tekrar konuşacağız dedi. Alalım diyecek diye düşündüm ben..
yani tüm hamilelik boyunca Allah’a şükür ölçülerimiz tutuyordu, şimdi sona doğru gelmişken böyle bir şey çok moralimi bozdu. Aklımdan çıkmıyor acaba bi hastalık mı var diye Allah korusun.

Canım vallahi aynısını yaşayıp 2 hafta boyunca kafamda bir sürü senaryo yazdım, internette araştırma yaptım hep. Hatta doktoruma da çok sinirlenmistim burda da paylaştım. 2 haftanın sonunda kendimi o kadar sıkmıştım ki hüngür hüngür ağladım durup dururken. Kendimize ve yavrumuza sıkıntı veriyoruz böyle düşündükçe. Akışa bırak, dediğin gibi artık sona geldik. İnşallah hiç bir sıkıntı yoktur, alalım derse de gönül rahatlığıyla doğumunu yaparsın haftan da ilerlemiş. Hastalık falan hiç kötü şeyler düşünme, ölçümler yanıltabiliyo biliyosun

Günaydın kızlar bugün kontrolüm vardı geldim şuan nst ye bağlandım kilomuz aynı 2.700 doktor gayet iyi dedi artık hareketlere başla dedi yarın 39 haftaya giriyosun dedi.

Ben kızımın eski usg kağıtlarına baktım da gebeliğin sonuna doğru bazı ölçümler haftasından geriye gitmiş. Bazısı haftasından ileride. Yani artık sonlara yaklaştık Allah korusun bir problem olsa en başlarda olurdu canım. Gönlünü ferah tut son haftalardaki ölçümler yanıltıcı oluyor.

İnşallah canım yaa insan sevinir kontrole giderken ben hiç gitmek istemiyorum korkarak gidiyorum acaba bu defa ne duyucam die çok korkuyorum
Ben de ilk zamanlar hep ayda 2 kez gittim çok stres oluyordum. Ama dr artık stres yapmayın herşey normal diye bizi telkin etti rahat olun dedi. Bir nebze daha rahatladım. Allah'a emanet canım

Kızlar günaydın normal doğumu bekliyoruz 38+4 nişanım geldi doktoru aradm sancın olmadan gelmene gerek yok dedi ben nişan gelince doğum başlıo diye bliyordm ilk nişanı gelen varmı süreç nasıl ilerliyor?

Evet haklısın.. eşimle ikimizde minyonuz. Sizden büyük bi bebek beklemiyorum zaten dedi. Bizim kız ufak bir şey olacak belli ki Çok teşekkürler desteğin için
Evet ölçümlere çok da güvenmemem gerektiğini bildiğim halde doktor takip edeceğiz falan deyince bi anda sarsıldık. Allah sağlıkla sağ Salim kavuşmamızı nasip etsin inşallah

Miyomların yeri ve boyutu önemli. Benim miyom rahim ağzına yakın 7 cm olduğu için doktorum normal doğumda kanama riski var demişti.

Yok canım nişan gelince doğum olacak diye bir şey yok. Nişandan 2 gün sonra da olabilir doğum. Önemli olan suyun gelmesi. Evde sancılarını takip et sıklaşınca yada suyun gelince gidersin

Ay naptın banyoda sıcak su düşer bayılırsın allah korusun. Sıcak su torbası ya da kiraz çekirdeği torbasını ısıtıp beline koy, o iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…