2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
İnşallah hızlıca gelir artık gerisi. Şu anda sancıların nasıl canım? Nasıl hissediyosun yani? Sancım gelince anlamayacağım diye korkuyorum da ben
Emin ol gerçek sancıların gelince anlıyorsun o kadar şiddetli ve geçmeyen gittikçe artan bir şey beline karnına bacaklarına doğru iner dayanılmaz Bir hal alıyor

Ya kayinvalidemler hep doğumun başladığını hissetmediklerini, neredeyse yürürken doğuracaklarini falan anlattı durdu bana hep, ondan herhalde böyle düşünmem. Yoksa insan sancısını hissetmez mi bana da ütopik geliyo da yine de tedirgin oldum

Çok teşekkür ederim.Hiç farketmedim doktora gittim 7 cm açılmam varmış gibi doğum hikayeleri falan okudum bi sürü o yüzden farklı bi şey olunca hemen acaba mı diye düşünmeden edemiyor insan

Yaa ilk tuttuğunda 15 dk da bir geldi yirmi oldu geçti ayağa kalkınca geliyo acaba varmı acilmam sence alttan inanılmaz ağrı geliyo lavaboya oturdum kalkamadım acıdan

Benim yaşadığım kasıktan giren şiddetli adet sancısıydı. Önceden de adet olacağım zaman aynı böyle ağrıyla uyandığım olmuştur. Ama bunlar çok daha kısa sürdü en uzunu 1dk en kısası 10 sn sürdü. O ara karnım kaskatı oluyordu.

Anladım canım çok teşekkür ederim.bebişte aşırı bi hareketlilik var o hareket ettikçe alt tarafıma doğru bi batma oluyor sürekli ilk defa bu kadar sık ve aşırı bi hareketlilik, rahatsızlık hissediyorum hadi hayırlısı inşallah

Yaa ilk tuttuğunda 15 dk da bir geldi yirmi oldu geçti ayağa kalkınca geliyo acaba varmı acilmam sence alttan inanılmaz ağrı geliyo lavaboya oturdum kalkamadım acıdan
Dk tut canım düzenli oluyormu hani bide beline vuruyormu özellikle hareket etğinde geciyormu sancıların

Çok teşekkür ederim.Hiç farketmedim doktora gittim 7 cm açılmam varmış gibi doğum hikayeleri falan okudum bi sürü o yüzden farklı bi şey olunca hemen acaba mı diye düşünmeden edemiyor insan
Kizlar ben de isterdim hiç sancıyı hissetmemeyi.Ama ilk doğumumda o kadar kitap okumama ve egzersiz yapmama rağmen sancıdan ağız dolusu küfredesim gelmiştiNeyseki küfür etmedim onun yerine dua etmeyi tercih ettimne olur bu doğumumda hissetmeyeyim.Hatta tuvalete gideyim bakayım ki doğum yapıyorum

Aminnn hepimizinki öyle olsun inşallah

Kızlar bisey sorcamm Allah korusun agdayi yetistiremeden veya jilet işini sancımiz tutarsa hastaneye o durumda gidersek temizlik işimiz nasıl olucak bilen varmii
Bu hafta bu işi kacamdan çıkarmayı düşünüyorum ben de.. bacaklarımı temiz tutayim bari..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…