2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Aynı durumdayım annem gelcek Pazartesi bütün evi alt üst ettim kıyamam annem yemek bile yapma ben gelip yapcam diyo bütün işlerim bitti bı yarın makina atıp paspas yapcam bebeğim sürekli topluyo bebeyim yoruldu

Çok ilginç dimi benim sancım çöktü eşim bırakmadı suni sancı verirler diye gelip gidiyor iyiki gitmedim diyorum simdi
O degil çatı muayenesi berbat ya. Bu beş oldu geldiğimden beri. Artık gelmesinler diye yalvarıyorum. Ama hastaneye iki üç saat uzağım işte acil bir sey olsa yetisemem diye korktuk. Bir de daha önce sancı deneyimim de olmadı. İlk kez böyle şiddetlendi.

Haklısın aramızda bir hafta var sanırım ben bile sıkıldım gerçekten gelsin istiyorum ağrım sancımda yok birde benim ilk doğum.inşallah en hayırlı vakitte en hayırlı şekilde olur doğumlarımız

İnşallah tez vakitte artar açılman camım eğer doktorun müsade ederse merdiven inip çık yürüyüş yap biraz.

İnşallah hızlıca gelir artık gerisi. Şu anda sancıların nasıl canım? Nasıl hissediyosun yani? Sancım gelince anlamayacağım diye korkuyorum da ben

hakkimizda hayirlisi canim. sag salim alalim bebeklerimizi kucagimiza

Kızlar bunun yalancı kasılma olma ihtimali var mı. Hala 1 cm açıklık var ama sancim cok. Doktor olmazsa yarın suni sancı veya sezaryen olabilir dedi. gelmişken doğurmadan gitme ihtimalim var mı
Siz hastaneye çok erken gitmişsiniz.Normalde sancılar çok sıklaştığında gitmeliydiniz.Suni sancı almanızı tavsiye etmem.Eğer eviniz yakınsa sancıları evinizde çekin.Hastanede sizi sürekli nstye baglayacaklar.Hareketleriniz kisitlanacak.Bu da açılmayı yavaşlatır.Bol bol yürümeye çalışın ki açılma çabuk olsun

İnşallah hızlıca gelir artık gerisi. Şu anda sancıların nasıl canım? Nasıl hissediyosun yani? Sancım gelince anlamayacağım diye korkuyorum da ben
Sancinizi anlamama ihtimaliniz yok merak etmeyin.Keşke o kadar şanslı olsak.Belden giren kasıklara doğru yayılan ve hiçbir şekilde dinlenmeyle ve pozisyon değiştirmeyle geçmeyen bir ağrı oluyor.Sanci arttıkça nefes dahi almakta zorlaniyorsunuz.

Rahim toplanır sancı anında ve kasılır.Yalancı sancılar ben bu şekilde olmuştu.Dogum başladığında bunlara ek şiddetli bel ve kasık ağrısı oluyor.Emin olun doğumun başladığını anlıyorsunuz

Cnm benim öyle o çok can yakiyo keşke o kadar da erken gitmeseydin inan altim acıdan yirtiliyo sanki yinede gitmedim hastane zor keşke elimizden birşey gelse niye tutuyorlar seni hala bir santim

Çok ilginç dimi benim sancım çöktü eşim bırakmadı suni sancı verirler diye gelip gidiyor iyiki gitmedim diyorum simdi
Benim gece 3te sancılarım başladı düzenliydi 20dk bir falan geliyordu hastaneye gittim 3cm açılman olmuş dedi hemşire istersen yatışını yapalım dediler ben istemedim suni sancı verirler diye evde sancımı çekerim dedim eve gittik sancılarım giderek artmaya şiddetlenmeye başladı saat 8gibi hastaneye gittim zorla çatala girdim hemen doğum gerçekleşti tabi sen benim gibi yapma ben nerdeyse asansörde doğuruyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…