2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kuzum neden ağlıyorsun sakinleş bebeğin için...
Çok iyi anlıyorum bende yaşadım biiraz senin gibi ilk dogumumda alışıyor insan sütun gelecek sakin ol bol bol ye ve sürekli memede dursun bebek

Allah razi olsun ben topatlanirim da bi sekilde dikislerim var sadece onlar canimi yakiyor üc tane yoksa kizimi düsünüyorum ...

Inshallah bi kizimi göreyim iyi oldugunu
Sütüm de yok veremiyorum da .. yanima gelse keske

Galiba bende dün duygusalligin verdigi selye yazdim öyle bilmezmiyim burda herkes birbirine yardimci olup derdine derman olmaya calisiyor ..

sana da gecmis olsun benimde sütüm gelmiyor wc ye kalkamiyorum bile canimin acisindan . Kizimds yanimda yok biberonla mama veriyorlardi en son istemiyorum desem bile yogum bakimda eds fln ile ugrasmiOrlar

Amin canım insallah seninde öyle birsey olabilirmi acaba neden kilo alımı az benim doktor o nedenle şüphelendi sende yarın kontrole gidince kilo alımını yazarsın merak ettim.
Bakalım sana da bana da bugun ne diyecekler.Benim ikizler bile bu haftada daha fazla kilo almışlardı bu bebiş daha az kilo alıyor.Haberleselim yine
Bebiş sadece aç olduğu için meme istemez.İlk zamanlarda bebeklerde meme gaz meme şeklinde bir kısır döngü oluyor.Gazı olan bebek daha çok emmek istiyor sizinki de böyle olabilir.Mama vermek yerine emzirmeye devam edin.Ben dört saat emzirdigimi bilirim.İşkence gibi geliyor çok iyi biliyorum ancak ikiz bebekleri mamasiz bu şekilde büyüttüm.Evde sadece bir sağım makinası gibydim.
Sakın böyle birşey yapmayın.Bebeğin ihtiyacı olan tek şey anne sütü.İlk altı ay mümkünse sadece anne sütü lütfen.
Bebeğiniz hayırlı olsun ve çok geçmiş olsun.Elinizde olmayan şeyler için kendinizi yipratmayin.Aslında yoğun bakimdakilerin düşünüp biberonla vermemesi lazım ancak anlaşılan pek düşünceli değiller.Bu arada siz mümkünse sütünüzü sağın.İlk gelen süt o kadar değerli ki.Kaşıkla da olsa versinler bebeğe.Bir de o dikişler bende o kadar coktu ki ama hepsi geçiyor zamanla.Sizin şuan yaşadığınız şey lohusa duygusalligi.Bugünler geçecek bebeginizle eve gideceksiniz inşallah

Kızlar yarın sabah 08.00 de sezeryana gireceğim. 6 bucukta hastanede olmam lazımmış. Dualarınızı eksik etmeyiniz.. Heycanlıyım..
Canım şimdiden tebrik ederim.Guzel haberlerini bekliyoruz.
Üzmeyin kendinizi gebelikte ve sonrasında böyle aksilikler olabiliyor.Tansiyonunuz yuksek degilse gebelik zehirlenmesinden söz edilmez o apayrı birşey..plesantadan aktarımda damarda daralma varsa yeterince beslenemiyordur ama yine de besleniyor ve oksijen alıyordur merak etmeyin.Doktorunuz gerekeni yapar.Saglikla kavuşun inşallah
Bebeğin duygusal ihtiyaçları var uykuya yenik dusmedikce hep memede olmak isterler anneler hemen mama verme yanılgısına düşüyor doymadığını sanarak..Mamayı verince uyumasının sebebi mamanın ağırlığı doyması değil.Sutunuzun yetmiyor olması imkansız her annenin sütü yavrusuna yeter.Onlarin ceviz kadar midesi var zaten.Mama vererek midelerini de genisletiyorsunuz bu sefer gerçekten doymuyor kuzucuklar kısır dongu oluyor.Gazdan ağlıyor olabilir duygusal ihtiyaçtan ağlıyor olabilir annenin görevi 7/24 emzirmek karşılıklı alışma evresi tamamlanana kadar
ilk 6 ay bebeğe su bile verilmez sadece anne sütü.Cocugun midesini bagirsaklarini deleceksiniz sakın öyle birşey yapmayın
Sütün var canım boşuna üzülüp panik yapıyorsun her annenin yavrusuna yetecek kadar sütü olur

Suan hic gelmiyor pompaliyorum ama bakalim bi iki gün sprer dedi hemsirelere

Canım o zaman sen en son saat kaçta yemek yiyeceksin ? Hiç konuştunuz mu? Benim ilk doğum sabah 10.00 da olmuştu gece yatarken şu içmiştim sonra doguma alınıncaya kadar yemek ve su yasaktı diye hatirliyorum
Bana 7 8 saat onceden yemek su yasak dedi canım saat 13 ameliyat saatim sabah 5den sonra su yemek yasak dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…