2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Sıkma canını canim benim sütüm 18. Gün gelmisti depresyon dan mutlu olmaya çalış sırf mama ile beslenen çocuklar var bnde ara ara verdim kızıma 1 yaşına kadar gazını mutlaka çıkar o rahatsız ediyordur sıcak tut ayaklarını karnını.. Allah yardımcın olsun

Nasıl yani bebek gazı olunca mı cok emmek istiyor. Dün inanılmaz emmek istedi ve emdi. Çok şaşırdım ben de. Gece de sabaha kadar uyumadı gazdan bugün hala devam ediyor. Demek o yüzdenmiş. Kizlar bu gaz işini nasıl yapıyorsunuz. Gaz cikarmak için kac dk uğraşıyorsunuz. Ya bi saat uğraşıyorum ama ses felan duyamıyorum gaz icin. Her emisten sonra illaki gak der mi ya

Canım olsun emzir sık sık sütun de gelir eve geçince daha rahat edersin

One kalabalık kız ay darlanir insan
Benim de kv 1 hafta işten izin aldı 3 gün durdu yanımda gitti evine
Dursa mi iyi durmasa mi bilmiyorum vallahi
Annem de bir yandan kv neden durmuyor sen ayakta kalma iş yapma diyip duruyor
Eşim yapıyor çoğu işimi sağolsun ama erkek tabi ne kadar bilebilir herşeyi
Valla iki arada kaldım... Anneme gelmesin anne boşver ben hallediyorum diyorum idare etmek zor iş

Hakkınızda hayırlısı canım Rabbim sağ salim kucağına versin prensesini inşallah

Bende sanırsam hasta oluyorum kızlar.Üşüttüm herhalde oğlum bugün tutturdu dışarı çıkıp yürüyelim karda die yürüdük eve geldiğimden beri sıtmalanıyorum yaa

Peki sütün var miydi oyle canm cunku eger sütun yoksa bebek emdikce hava yutuyo ve buda onda gaz yapiyo .
Onu yüz üstü elinin ustune yatir canm surekli mesaj yap istersen rahatlatir.

Peki ne zamana kadar devam edecek bu böyle bi de etraftan sürekli aman kucağa alışır söylemleri valla bunaldım.
Merak etme cnm ilk 40 gün böyledir sonra git-gide etrafı tanır, nesneleri tanır ilgisi çevreye karşı başlar. Yavaş yavaş azalır o kucaga düşkün hali. Yani yaklaşık 3 aylık olana kadar biraz sabır. Etrafa hiç bakma. Senin bebekten başka önemli bir işin yok şu an bunun tadını çıkart. Yemek temizlik misafir bebekten önemli değil. Sen ve bebeğin çok önemisiniz, senin mutlu olmak çok önemli çünkü sen mutlu olursan bebeğin de mutlu olur canım...

Evet canım senin 40 hafta bitmiş. Yarın hayırlı sonuçlarla dönersin inşallah

Benimde yarın kontrolüm var inşallah hayırlısı olsun hakkımızda canım.O değil geçen hafta ha bugün ha yarın olur die ağda yaptırdım.Ama bi baktım ki bugün tekrar çıkmaya başlamışlar şimdi bide oturup ağda yapmaya çalışıcam

Peki sütün var miydi oyle canm cunku eger sütun yoksa bebek emdikce hava yutuyo ve buda onda gaz yapiyo .
Onu yüz üstü elinin ustune yatir canm surekli mesaj yap istersen rahatlatir.
diloloyloy
Evet bebek gazi olunca da emmek ister, hem.emer hem de kendini geriye doğru atar gerinir gazı olunca. Emme isteği kendini rahatlatmak için de olur bazen. Yüzüstü yatırmak masaj yapmak bir çözüm. Bunun icin birkaç masaj izleyin derim youtube dan. Biz ilk bebekte çok acemiydik. Öğrenene kadar da 3 aylık olmuştu zaten. Ben de hep sonradan öğrendim. Akşam saat 7-8 gibi gelen kolik sancıları için beyaz gürültü denen fön makinesi sesi şeklindeki sesler de iyi geliyor.

Benim kizin eski takip defterine baktım 3.400 doğmuş, hastaneden çıkış 3.100 kg. % 10 kilo kaybı. Bu yüzden ilk ay gece gündüz sürekli emzirmek gerekiyor. Ben geceleri 2 defa emzirmistim. Gündüz de 3 saatte. Şimdi ne kadar hata ettiğimi anlıyorum. Daha çok emzirilecekmis kilo kaybını da geri kazanması için.

Saglam gıttım 2 cm acılma var dedi sancı yoktu, suni verdi yani kendı sancımı yaşamadım

Benım oda gectı canım, kendımı dinlemekten yoruldum

Amin insallah canm bende erken gelir diyordum ama yok anam gelmedi .
Sorma sorma kiz ben iki hafta oncesinde aldim erken gelcek dusuncesi ile simdi yerleri kasiniyo sanirim cikiyolar ben nasil alayim simdi bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…