- 15 Şubat 2020
- 2.302
- 1.730
- 63
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #28.561
Sıkma canını canim benim sütüm 18. Gün gelmisti depresyon dan mutlu olmaya çalış sırf mama ile beslenen çocuklar var bnde ara ara verdim kızıma 1 yaşına kadar gazını mutlaka çıkar o rahatsız ediyordur sıcak tut ayaklarını karnını.. Allah yardımcın olsunKizlar bebisin durumu iyi gidiyor sükür tek skintimiz mama veriliyor hala sütüm de yeni gelmeye basladi bugün emziyorum ardindan mama veriyorum .... mama yaramiyor galiba uyku uyumuyor rahatsiz cok nedense.. eve cikinca düzeliriz inshallah
Nasıl yani bebek gazı olunca mı cok emmek istiyor. Dün inanılmaz emmek istedi ve emdi. Çok şaşırdım ben de. Gece de sabaha kadar uyumadı gazdan bugün hala devam ediyor. Demek o yüzdenmiş. Kizlar bu gaz işini nasıl yapıyorsunuz. Gaz cikarmak için kac dk uğraşıyorsunuz. Ya bi saat uğraşıyorum ama ses felan duyamıyorum gaz icin. Her emisten sonra illaki gak der mi yaCanım ilk günler ben bilemedim aç sandım malum büyüklerde olunca, emdikten sonra mama verdim içti susunca aaaaa aç bu çocuk dediler
Sonra sütüm de azdı gerçekten ama emiyordu sürekli
@sumici dedikten sonra Farkettim ki gazi var ve o yüzden sürekli emmek istiyor...emdikçe alttan pırt pırt gaz çıkartıyor
Mama vermiyorum artık sütüm de çok güzel maşallah geldi
Rezene helva kuru incir boza çorba Allah ne verdiyse artık
@sumici ve @archimom teşekkür ederim canlar gözümü açtıniz vallahi ben aç diye düşündum hep
Canım olsun emzir sık sık sütun de gelir eve geçince daha rahat edersinKizlar bebisin durumu iyi gidiyor sükür tek skintimiz mama veriliyor hala sütüm de yeni gelmeye basladi bugün emziyorum ardindan mama veriyorum .... mama yaramiyor galiba uyku uyumuyor rahatsiz cok nedense.. eve cikinca düzeliriz inshallah
One kalabalık kız ay darlanir insanBizim evde de hep aynı muhabbet. Kayinvalidemle kayınpederimin ağzından hep çıkan iki cümle; çocuk kucağa alıştı ve aç mısın oğlum seeennbebeği ikisine de vermiyorum şimdi, o çeneleri tutmayı öğrensinler diye. Zaten harika olduğu kadar da gergin bi sürecin içindeyiz, kendi dikislerimiz vs de var bide bu laflarla uğraşıyoruz
Hakkınızda hayırlısı canım Rabbim sağ salim kucağına versin prensesini inşallahKızlar sabah 07.30'da hastanede olacağım. Sezeryan ile doğum yapacağım kısmetse. Lütfen dualarınızı kızım ve benden esirgemeyin. Şimdiden herkese teşekkür ediyorum. O kadar heyecanlıyım ki nasıl uyuyacağımı bilmiyorum...
Peki sütün var miydi oyle canm cunku eger sütun yoksa bebek emdikce hava yutuyo ve buda onda gaz yapiyo .Nasıl yani bebek gazı olunca mı cok emmek istiyor. Dün inanılmaz emmek istedi ve emdi. Çok şaşırdım ben de. Gece de sabaha kadar uyumadı gazdan bugün hala devam ediyor. Demek o yüzdenmiş. Kizlar bu gaz işini nasıl yapıyorsunuz. Gaz cikarmak için kac dk uğraşıyorsunuz. Ya bi saat uğraşıyorum ama ses felan duyamıyorum gaz icin. Her emisten sonra illaki gak der mi ya
Merak etme cnm ilk 40 gün böyledir sonra git-gide etrafı tanır, nesneleri tanır ilgisi çevreye karşı başlar. Yavaş yavaş azalır o kucaga düşkün hali. Yani yaklaşık 3 aylık olana kadar biraz sabır. Etrafa hiç bakma. Senin bebekten başka önemli bir işin yok şu an bunun tadını çıkart. Yemek temizlik misafir bebekten önemli değil. Sen ve bebeğin çok önemisiniz, senin mutlu olmak çok önemli çünkü sen mutlu olursan bebeğin de mutlu olur canım...Peki ne zamana kadar devam edecek bu böyle bi de etraftan sürekli aman kucağa alışır söylemleri valla bunaldım.
Evet canım senin 40 hafta bitmiş. Yarın hayırlı sonuçlarla dönersin inşallahAyy hamilelik günlüğüm sifirlandi ama hala dogurmadim
Yarin doktora gidecem ogleden sonra bakalim ne durumdayim ama insallah o zamana kadar dogururum ya bugun belim cok kötü agriyp ya kasiklarda öyle insallah dogjm belirtileridir
Amin insallah canmEvet canım senin 40 hafta bitmiş. Yarın hayırlı sonuçlarla dönersin inşallah
Benimde yarın kontrolüm var inşallah hayırlısı olsun hakkımızda canım.O değil geçen hafta ha bugün ha yarın olur die ağda yaptırdım.Ama bi baktım ki bugün tekrar çıkmaya başlamışlar şimdi bide oturup ağda yapmaya çalışıcamAyy hamilelik günlüğüm sifirlandi ama hala dogurmadim
Yarin doktora gidecem ogleden sonra bakalim ne durumdayim ama insallah o zamana kadar dogururum ya bugun belim cok kötü agriyp ya kasiklarda öyle insallah dogjm belirtileridir
Peki sütün var miydi oyle canm cunku eger sütun yoksa bebek emdikce hava yutuyo ve buda onda gaz yapiyo .
Onu yüz üstü elinin ustune yatir canm surekli mesaj yap istersen rahatlatir.
Süt var canım . Ama alttan bi osurası vardı çıkaramadı. Biraz daha rahatladıPeki sütün var miydi oyle canm cunku eger sütun yoksa bebek emdikce hava yutuyo ve buda onda gaz yapiyo .
Onu yüz üstü elinin ustune yatir canm surekli mesaj yap istersen rahatlatir.
Saglam gıttım 2 cm acılma var dedi sancı yoktu, suni verdi yani kendı sancımı yaşamadımNasıl yani hiç mi sancı cekmedinizYoksa hastanede mi çektiniz şansınızı?
İlk on günde çekimi yapsanız iyi olur,sonraki günlerde istenen performans alınamıyormuş.Bebek ilk on gün kendini anne karnında zannettiği için çekim kolay oluyormuş.Biz de yaptıracağız inşallah ama daha bebe doğmadıZaten o fotoğraflara fotoşop yapmanız gerekecek.Yenidogan çekiminde fotoğraflarla oynuyorlar genelde.
1 gun surdu agrım, sabah kontrol var bakalım ne olacakSaol cnm yok ya geçmedi bugün 3. Gün dayanamazsam acile gideceğim artık dizimde derman kalmadı. Senin kaç gün sürdü?
Benım oda gectı canım, kendımı dinlemekten yoruldumBen doğum sırasında ishaldim. Ama öyle 1-2 gün önce olmadı. Evde suyum gelmişti, tuvalete oturdum ishaldim. Hatta sonra hastanede de bir kaç kez cıktım tuvalete her seferinde ishaldim. Ebeler bu cok iyi, bol bol otur tuvalette demişlerdi o sırada saatlerce kalmışımdır tuvaletin üstünde hastanedeyken
Amin insallah canm bende erken gelir diyordum ama yok anam gelmedi .Benimde yarın kontrolüm var inşallah hayırlısı olsun hakkımızda canım.O değil geçen hafta ha bugün ha yarın olur die ağda yaptırdım.Ama bi baktım ki bugün tekrar çıkmaya başlamışlar şimdi bide oturup ağda yapmaya çalışıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?