2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    240
Sağdığınızı mı emzirmeden önce veriyorsunuz? Öyleyse doymuş olur çocuk, fazla durmak istememesi normal
 
Ben de oyun halısını çıkardım. Biraz yatıyor orada bakınıyor o kadar. Daha çok ben konuşunca ve gülünce tepki veriyor. Daha oyuncak falan tutamıyor.
 
Tatlım şu covid randevuları fln var ya ondan mi böyle yaptılar ki? Benimki de geçen Cuma 2 ayını bitirdi. Daha asiya gitmedik. Arayan da olmadı.
 
Benim kizim gözleri 4 aylıkken ela gibiydi ama sonra kahverengi oldu. Ben de diyetisyen başlıycam 1 ay sonra. Kizimda 3 aylıkken regl olmustum. Bunda 2 aylığız daha olmadi. Umarım 6 ay falan olmam.
 
Kızlar bu doğum izni hesaplama konusu kafamı karıştırdı. Şimdi biz direk doğum yaptığımız tarihten itibaren 8 hafta olarak mı hesaplıyoruz?
 
Açın artık elini tatlım dokunsun minnoş. Hatta emerken memeye falan dokunsun. Tırnağını uyurkene kesin. Bi şey olmaz. Benimkinin tırnağı uzamıştı dün farkettim gece yüzünü çizmiş çok az tabi geç kalmamak lazım tırnaklarını kesmek.icin. Ben şu ana kadar 3 -4 defa kesmisimdir
 
Benim 12 kg fazlam var doğum öncesine göre. Emzirirken çok aciktigim ve süt kalitesi için de kalorili beslediğim için 80 kiloya demir attım. Ama bebiş 3 aylık olunca diyetisyene gidicem. Sütüm aynı kalsın ama kilo vereyim olmuyor. Kilo verirken süt de azalıyor veya kalitesi düşüyor.
 
Bir aylıkken gittiğinde zaten gününü söylüyor hemşire aşı kartınada yazıyor bide
 
Kizlar ben emzirirken bazen diğer göğsünden süt damlıyor.... Ama dün sagdim öyle aman aman sütüm yoktuve. Bu durumda damlayan sütü napiosunuz
Benim hep öyle hatta emzirmiyoken de damlıyor başta göğüs kalkanı falan takıyodum onda birikiyodu onları da ya içiriyordum ya da depoluyodum ama artık sıkıldım. Şimdi göğüs pedine ordan çöpe.
 
Maşallah kızlar damlasin bol bol sütleriniz olsun
Elinle tutunca da geliyor mu?
 
Değerimizi bilseler bari
Sorma valla neyse bildirmesini biliriz
Normal canım ben ilk kızımda 7 ay sonra oldum oğlumda 40 çıktı 1 ay sonra oldum
İyi bari paniklik bir durum yok demekki
Tabi ben de hep kıyafetler dikerrim hatta diktiğim kıyafetlerimi arkadaşlarımın başka oyuncakları ile takas yapardım bi tane et bebek takaslamıştım öyle ne çakalmışım çok oyuncak olmasın az ve öz kaliteli öğretici olsun istiyorum kendi kızım için de ama inşallah uygulayabilirim
Kahverengi oldu bizim ana baba rengi
Regl için acele etme canım ben kızımda 8 ay olmadim...
Maşallah iyi belli olmuş renk. Ay olmamak bi yandan iyi geliyo bi yandan şişlik var bakalım
Ay kız ben artık dikkat edicem valla yüzüm de yuvarlanmış bugün aynada farkettim o benim için yetti daha dikkat edicem
Çok doğru, güldürdün beni Allah iyiliğini versin
Amin cümlemize ☺
Kafam karışık o konuda ama tutmayacağım büy0k ihtimal çünkü benim kız da çok sık emmek istiyor
Olabilir benimki de aynı durumda ilgilenince gülemler bi şebeklikler falan. Heves ediyorum napim ondan acelem ☺
Emse tutmam ama benimki emmiyo maalesef sütümde çok az tutcam oruç

Bende düşündüm onu ama dur bakalım isteyen olursa bencede kuralım
Kurarsanız ben de isterim 🖐🖐
 
Sizin iki gogsunuzde de eşit şekilde mi sut doluyor? Benim en baştan beri 2 göğsümü de emzirmeme rağmen sağ göğsümde sut daha az oluyor. Sagdigim zaman da belli oluyor, normalde dokununca da belli.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…