- 7 Temmuz 2025
- 377
- 606
- 18
- 39
- Konu Sahibi ogretmenhanim
- #18.141
Doğum gerçekleştikten sonra e devletten başvuru yapabilirsinizBunu ne zaman ve nasıl oluyoruz canım başvuru nasıl oluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğum gerçekleştikten sonra e devletten başvuru yapabilirsinizBunu ne zaman ve nasıl oluyoruz canım başvuru nasıl oluyor
Teşekkürler ederim canımDoğum gerçekleştikten sonra e devletten başvuru yapabilirsiniz
Normal bi durum benceKızlar 26. Haftaya girdim bugün sabah uyandığımda sağ göğüs kısmım ıslanmıştı hafif yapışkandı süt müydü gelen ilk bebeğim olacak böyle bir şey yaşayan var mı mümkün mü![]()
Bende öyleyim ama gece bişe yemiyorum bir kere çok fena oldum eşim kızdı bidaha yemiyorumKızlaarr ben de bişey soraym, size de akşamdan sonra bi iştah artışı yükleniyor mu? Akşam yemeğinden snra sürekli bi tatlı ve atıştrma isteğiyoksa bu tamamen bnm mi pis boğazım
![]()
Tüm yüzünde mi var acaba geçmiş olsun kötü bişe yoktur inşallah bizede haber verkizlar eşimi bekliyorum gece acile gidecegim 3 gündür yatarken gecmeyen uyuşma var yüzümde başımda oturur pozisyonda yatmazsam çok kötü oluyorum oturur şekildede uyuyamıyorum 3 gündür çok kötüyüm chat pıhtılaşma yada tansiyon sorunu diyor ama tansiyon olsa anlardım herhalde![]()
Akşam yemeğinde karbonhidrat mı tüketiyorsun ?Kızlaarr ben de bişey soraym, size de akşamdan sonra bi iştah artışı yükleniyor mu? Akşam yemeğinden snra sürekli bi tatlı ve atıştrma isteğiyoksa bu tamamen bnm mi pis boğazım
![]()
C vitamini bolca bolcaaaKızlar benim vampir oğlum tüm kalsiyumu sömürdü sanırım dişlerimin etleri ağrıyor![]()
Sırt üstü yatıyorsan tansiyon düşüyor olabilir diye düşündüm ilk aklıma gelenkizlar eşimi bekliyorum gece acile gidecegim 3 gündür yatarken gecmeyen uyuşma var yüzümde başımda oturur pozisyonda yatmazsam çok kötü oluyorum oturur şekildede uyuyamıyorum 3 gündür çok kötüyüm chat pıhtılaşma yada tansiyon sorunu diyor ama tansiyon olsa anlardım herhalde![]()
İnşallah bir şey yoktur. Güzel haberlerle dön. Bazen gebeliğin sonlarina doğru sinir sıkışmaları vs oluyor. İnşallah öyle bir şeydirkizlar eşimi bekliyorum gece acile gidecegim 3 gündür yatarken gecmeyen uyuşma var yüzümde başımda oturur pozisyonda yatmazsam çok kötü oluyorum oturur şekildede uyuyamıyorum 3 gündür çok kötüyüm chat pıhtılaşma yada tansiyon sorunu diyor ama tansiyon olsa anlardım herhalde![]()
Yiyorum kızC vitamini bolca bolcaaa![]()
Tamam biraz daha fazlaYiyorum kız![]()
Akşam yemeğinde karbonhidrat mı tüketiyorsun ?![]()
Bebişlerin yüzünü gördün müTamam biraz daha fazlasanıyorum ki yetmemiş diş eti kanaması vs baş sebebi c vitamini
Aman Allahım ben bunları yesem komalık olurum kız iyi cesaretEt de yiyorum salata da yannda ekmek yada patates/ ama üstüne 1-2 oorsiyon meyve/ üstüne çay ile ufak çikolata/ üstüne daha ne yesem diye gözüm hep mutfakta
![]()
Ayyy yapmaa bebeklerin de şekeri yükselir kıyamamEt de yiyorum salata da yannda ekmek yada patates/ ama üstüne 1-2 oorsiyon meyve/ üstüne çay ile ufak çikolata/ üstüne daha ne yesem diye gözüm hep mutfakta
![]()