• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    175
Kizlar bu agrilar vs arada oluyo sonra gidiyo. Böyle gececegini düsünmek benim basetme yöntemim. Hatta gececegi ani düsünüp o zaman diycem ki, hic gecmiycek sanmistim falan o ani hayal ederim. Sacma da gelebilir 😂ama bende ise yariyo. Belim agriyodu bi ara, su an daha ileri hafta olmama ragmen gecti gitti cok sükür. 30. haftaya giriyorum saka gibi ama mesela bir kac hafta önceye göre daha iyi hissediyorum. Tabi yarin ne olacaginin garantisinin olmadigini da biliyorum 🙈

Kızlar 26. Haftaya girdim bugün sabah uyandığımda sağ göğüs kısmım ıslanmıştı hafif yapışkandı süt müydü gelen ilk bebeğim olacak böyle bir şey yaşayan var mı mümkün mü 🤭🤭
Normal bi durum bence 🤗 ben ilk gebelikte hamileligin son zamanlariydi sanirim mersktan gögsümü sikip bakmistim. Mavi gibi bi sivi gelmisti. Tabi ödüm koptu hemen genel cerrahi, o bile normalmis dusunun. Usg ye girmistim süt kanallarini göstermisti dr nasil böyle emzirmeye hazir hale gelmis, cok etkilenmistim

Kızlaarr ben de bişey soraym, size de akşamdan sonra bi iştah artışı yükleniyor mu? Akşam yemeğinden snra sürekli bi tatlı ve atıştrma isteği:( yoksa bu tamamen bnm mi pis boğazım 😁

Kızlar benim vampir oğlum tüm kalsiyumu sömürdü sanırım dişlerimin etleri ağrıyor 🥴

kizlar eşimi bekliyorum gece acile gidecegim 3 gündür yatarken gecmeyen uyuşma var yüzümde başımda oturur pozisyonda yatmazsam çok kötü oluyorum oturur şekildede uyuyamıyorum 3 gündür çok kötüyüm chat pıhtılaşma yada tansiyon sorunu diyor ama tansiyon olsa anlardım herhalde 😭

Kızlaarr ben de bişey soraym, size de akşamdan sonra bi iştah artışı yükleniyor mu? Akşam yemeğinden snra sürekli bi tatlı ve atıştrma isteği:( yoksa bu tamamen bnm mi pis boğazım 😁
Bende öyleyim ama gece bişe yemiyorum bir kere çok fena oldum eşim kızdı bidaha yemiyorum 😁

kizlar eşimi bekliyorum gece acile gidecegim 3 gündür yatarken gecmeyen uyuşma var yüzümde başımda oturur pozisyonda yatmazsam çok kötü oluyorum oturur şekildede uyuyamıyorum 3 gündür çok kötüyüm chat pıhtılaşma yada tansiyon sorunu diyor ama tansiyon olsa anlardım herhalde 😭
Tüm yüzünde mi var acaba geçmiş olsun kötü bişe yoktur inşallah bizede haber ver 🤲😔

Sırt üstü yatıyorsan tansiyon düşüyor olabilir diye düşündüm ilk aklıma gelen

İnşallah bir şey yoktur. Güzel haberlerle dön. Bazen gebeliğin sonlarina doğru sinir sıkışmaları vs oluyor. İnşallah öyle bir şeydir

Back
X