2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Merhaba kızlar herkesin bayramı mübarek olsun benide eklermisiniz. 01.01.2021 doğum inşallah.bi aksilik çıkmazsa.artı arkadaşlar mide bulantılarım çok mutfağa asla giremiyorum.su dahi içemiyorum.çoğu zaman hazır yiyorum.tavsiyrleriniz varmı etkili.

Merhaba canın
Bende normalde hep skinny giyiyorum ama hamilelikte o kadar çok bunaltıyor ki tayt bile giymek istemeyeceksin. Etek ve elbiseye yoğunlaşmanı tavsiye ederim :)

Hamile pantolonu aldın mı peki canım yani rahat mı ?

Şimdilik ben de elbiseyle idare etmeye çalışıyorum ama pantalon da şart benim için.

Şimdilik ben de elbiseyle idare etmeye çalışıyorum ama pantalon da şart benim için.
Hamile pantolonu çok rahat zaten belinde lastiği var açıp kapatabiliyirsun karnının büyüklüğüne göre tavsiye ederm bende lcwaikikden almistm gayette memnundum ilk gebeligimde hep kullandım.artk bundada kullanırim zamanla

Ben epey erken alacağım galiba zaten kasık ağrım oluyor bir de pantalon sıktıkça iyice rahatsız oluyorum.

Kendi bedenimi mi alayım acaba yoksa 1 beden büyük mu alsam ?

Dün arkadaşım 3-4 aylık gibi olmuşsun dedi Kiloda hiç değişiklik ama göbeğim şişti bende gaz var acaip ondandır diye düşünüyorum

Evet h&m den aldım bi tane. Şimdi yaz ayı olduğu için de sanırım giymek istemiyorum. Hep elbiseyle duruyorum

Ben epey erken alacağım galiba zaten kasık ağrım oluyor bir de pantalon sıktıkça iyice rahatsız oluyorum.

Kendi bedenimi mi alayım acaba yoksa 1 beden büyük mu alsam ?
Al al cnm her türlü giyersin erkende alsan bende daha 2ay olmadk şimdiden giyiyom bi beden büyük almistm ben cnm esnekti kumaşı bide kiloda alırım diye iyikide öyle almışım kalçalarda buyuyo bazı kişilerde sende öyle yap istersen zaten denersin sen kendini daha iyi bilirsin

Bende henüz gidemedim Dr a. Kese ne durumda kalp atışı varmı merak ediyorum.bulantimda yok daha adet sancisi gibi ağrı vardı oda geçti gibi

benimde cok sevdigim bi taytim vardi hep giyerdim dun giydim cok sıktı biz farkedemesek de karnimiz buyuyor yavas yavas canim

İyi bayramlar kızlar bende hiç bir belirti kalmadı ne sancı ne de göğüs hassasiyeti çok huzursuzum ya
Canım bence sen kendini dinlemeyi bırak. Bak bebeğinin kalbini bile duydun, vücudun da hamilelige adapte oluyor belli ki. Ters giden bişey olmadıkça kötü şeyler düşünme. Ben daha bebegimin sadece kesesini gördüm, ama herşeyin güzel olduğunu yolunda gittiğini söylüyorum hep kendime. Öyle inanalım öyle olsun

İyi bayramlar kızlar bende hiç bir belirti kalmadı ne sancı ne de göğüs hassasiyeti çok huzursuzum ya
Sanırım bazen boyle olabiliyo gecen persmbe kontrle gittim oncesinde bi kac gun hic bi belirti ağrı sızım yoktu kendimi hazrlayarak gittim her ihtimale karsı ama cok şükür hic bisey yoktu.

benimde cok sevdigim bi taytim vardi hep giyerdim dun giydim cok sıktı biz farkedemesek de karnimiz buyuyor yavas yavas canim

Yani canım aslında bebek daha ufacık ama tabi rahim büyüyor vs ondan herhalde karnım epey büyüdü benim normalde de biraz fazla yesem göbeğim siserdi zaten meyilliydim hamilelik de olunca erkenden koca göbek olacağım

Dün arkadaşım 3-4 aylık gibi olmuşsun dedi Kiloda hiç değişiklik ama göbeğim şişti bende gaz var acaip ondandır diye düşünüyorum

Benim kayınvalidem de daha ben söylemeden sen hamile misin karnın çok şiş demişti

Evet h&m den aldım bi tane. Şimdi yaz ayı olduğu için de sanırım giymek istemiyorum. Hep elbiseyle duruyorum

Ben de bakacağım ilk fırsatta

Ben de bakayım da alayım madem canım zaten surda kaç ay giyebilecegiz ki şimdiden baslarim giymeye aldığımıza değsin bari

Ben de erkenden göbeği çıkanlardanım Birkac tane rahat elbise siparis ettim gobek ve basen kısmı bol olanlardan , sabirsizlikla gelmelerini bekliyorum

hahahahha
kuzum çok haklısın da eşim şu an bir şey almamı pek onaylamıyor gibi.
aşkım riskli dönem bir geçsin ne olur çok kaptırmayalım kendimizi diyor
dedim risk hep var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…