2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bende migren var nerde ne zaman geleceği belli olmuyor. Dr sordum ne kullanabilirim diye minoset ve parol kullanabilirsin dedi. Reçeteye minoset yazmış. Migrene bunlar fayda etmez ama hafif şiddetli ağrılardan kullanabilirim. Umarım gerek kalmaz tabi. Nane yağı kullanıyorum hafif ağrılardan alnıma şakaklarıma burun deliklerine sürüyorum rahatlatıyor baya

Dokunamiyorum nasıl olmazmış

Dokunamiyorum nasıl olmazmış
Çok bilirler herşeyi Ben üniversite mezunu anneme bebegin kalp atışının 6.haftada başladığını,el ayak uzantilarinin 7.haftada olusmaya basladigini,bebegin anne karnında parmağını emdiğini,hıçkırdıgını vb vb hala anlatamadım.Animasyon onlar diyor

Nane yagı bilmiyom her yer kapalı neyse bi açılsın alaym deniyim bi bende migren falan yok hastalk dısında bas ağrısı cekmedim hic hormonlardan kaynaklı oluyo heralde bi kac gundur duramıyorum

Kızlar merhaba bir sorum olacak sizlere ben 5 haftalık hamileyim dün akşamdan beri kahverengi lekelenme şeklinde akintim var biraz korktum açıkçası. Bu sekilde kahverengi lekelenme yaşayan oldu mu

Kızlar merhaba bir sorum olacak sizlere ben 5 haftalık hamileyim dün akşamdan beri kahverengi lekelenme şeklinde akintim var biraz korktum açıkçası. Bu sekilde kahverengi lekelenme yaşayan oldu mu
Merhaba benim de 5.haftada kahverengi lekenlenmem olmuştu. Doktor mutlaka muayene gerekir dedi. Gittim progestan verdi ve dinlen,çok ayakta kalma demişti.

Merhaba benim de 5.haftada kahverengi lekenlenmem olmuştu. Doktor mutlaka muayene gerekir dedi. Gittim progestan verdi ve dinlen,çok ayakta kalma demişti.
Cuma gününe randevu alabildik daha erken olmuyor yurtdışında yaşıyorum. Inşaallah kotu bir durumla karşılaşmam. Cok tesekkur ederim bilgilendirdiginjz icin

Nane yagı bilmiyom her yer kapalı neyse bi açılsın alaym deniyim bi bende migren falan yok hastalk dısında bas ağrısı cekmedim hic hormonlardan kaynaklı oluyo heralde bi kac gundur duramıyorum
Bazı kadınlarda migren hamilelikte ortaya cıkarmıs. Migren olabilir canım

Minoset yada parol içebilirsin canım tereddüt ediyorsan druna sor baş ağrısı illet bişeydir

Animasyon mu diyo benim kayınvalidem de bebeğe larva gibi o daha bebek değil diyo 8. Haftadayız yuhh yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…