2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Merhaba canim bem de sadece kesesini gördüm. Nasipse yarinki kontrolumde insallah kalp atisini da duyarim.

ben 4 kilo verdim ama pantolonlarım olmuyo garip bir şişlik var ama zamanla iner 2 gün ağzıma lokma süremeyince serum taktırdım dün çok iyiydim bugün yine kötüyüm

hahahahha
kuzum çok haklısın da eşim şu an bir şey almamı pek onaylamıyor gibi.
aşkım riskli dönem bir geçsin ne olur çok kaptırmayalım kendimizi diyor
dedim risk hep var

Aslında ben de biraz eşin gibi düşünüyorum kendimi kaptırmak istemiyorum Çarşamba kontrolde inşallah herşey yolunda olursa alayım dedim 2 ayı doldurduk çünkü.

Ve senin de dediğin gibi risk hep var maalesef
.

Ben de erkenden göbeği çıkanlardanım Birkac tane rahat elbise siparis ettim gobek ve basen kısmı bol olanlardan , sabirsizlikla gelmelerini bekliyorum

Yalnız olmadığım için çok mutluyum

Benim de elbiseler var da hep askılı ya annemler oturduğu yerler yazlık yerdi rahat rahat giyiyordum da burda başka sehirdeyim biraz çekiniyorum alışırsam giyerim ben de onları.

ben 4 kilo verdim ama pantolonlarım olmuyo garip bir şişlik var ama zamanla iner 2 gün ağzıma lokma süremeyince serum taktırdım dün çok iyiydim bugün yine kötüyüm

Bu şişlik bende regl öncesi de oluyordu, regl olunca geçiyordu. Şimdi kaldı böyle epeyce şiştim olsun bebiş iyi olsun da bir de tartıya yansımadığı sürece hiç sorun değil

insallah senin bu durum da çabuk geçer canım

Aynen cnm al al rahat edersin

Kızlar gögüs ağrınız var mı hala kayınvalideme söylüyorum olur mu öyle şey emzirmeye yakın ağrır göğüslerin diyo adete yakın başladı ağrım hala devam ediyo internetten bakıyorum ebelerin videolarını izliyorum ki ben de hemşireyim yaşadığım şeyden de eminim ama olmaz diyo

Benim hiç yok ama vardı ama gitti anlamadım kalp atışınızda gördüm bu arada

Benim var canım. Aşırı hassasiyet var bide her biri 10 Kg gibi hissediyorum

Benim az da olsa var yani olamaz diye bişey yok ki.

Göğüs uçlarım çok hassas dokununca acıyor arada göğüslerim sancıyor.

Bende hiç yok canım

Kızlar benim bi kac gundur şiddetli bas agrım var. Eskiden hic ağrımazdı sese her hangi biseye tahammül edemiyorum agri kesici kulansam mı acaba bu seferde alıskanlk yapar her seferinde alırm diye korkuyorum. Ozellikle biraz acıkınca hemen biseler yemesem başlıyo saatlerce gecmiyo ya

Ben akşam olunca çok tedirgin oluyorum çünkü hep bi mide yanması ve kusma ile geçiyo geceler. Bazen midem çıkacak diye korkuyorum. Ne yesem diye çok düşünüyorum ama her ne yesem çıkıyo zaten Zor geçiyo 8-9 haftalar.

Canım ben de uykum geldiginde uyumazsam baş ağrısı çekiyorum. Bence ağrı kesici yerine mentollü kremler, taşlar falan var ya onları dene. Yada evde nane yağı varsa 1 2 damla sakaklarina masaj yap geçer inşallah

Benimde ağrıyor ,dolgunlaştı ve dokunamıyorum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…