2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar hala ağlıyorum. Bebeğimin kalp atışını dinledikk hayatımda duyduğum en güzel ses bu olsa gerek. Rabbime şükürler olsun sağlıcakla ilerler inşallh rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu
maaşallah canımm Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah kaç artı kaçtasın? karından mı duyuldu kalp atışı yoksa vajinal mi?

Geçmiş olsun canım niye gorwmediki idarara sıkışık değilmiydin?Ayrıca 1 hafta oynaması normal diyorlar bana iki ayrı doktor biri 5+1 diğeri 5+6 dedi .Kalp atışını duymuşsun ya şükür bununla geçmiş olsun
Ayrıca kilo işini sorman da iyi olmuş içimiz rahat bi şekilde diyete devam edebiliriz

maaşallah canımm Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah kaç artı kaçtasın? karından mı duyuldu kalp atışı yoksa vajinal mi?
Amin canım inşallh ya 6 +6 olduk teyzesi karından duyuldu doktor duyamazsan üzülme dedi geç de duyulabilir dedi ama annesine ses verdi yavrum gümbürdetti maşallh tabi ben salya sümük

Canim ne yaptn gittin mi doktora ? Korkma inşallah hic biseyin yoktur

Dun ben de benzer durumu yaşadım Sizde yolk kesesi ve bebek göründü mü?

Geldik kızlar. Şükür herşey yolunda. Kesemiz içindeki bebiş imiz büyümüş. 7+2 günlük. İçerde kanama falan yok ağrılara normal dedi rahim genişlediği için olur dedi. Kanamayıda dediğim gibi idrar yaparken yanma oldu sanki yaraya tuz basmış gibi peçeteye geldi çok minik tahriş olmuş olabilir. Bazen akıntı olunca gün içinde siliyorum o yapmış olabilir yinede o bölgeden kan görmek en son isteyeceğim şeydir. İçerde sıkıntı yoksa dışarısı mühim değil. İçim rahatladı valla. Kalp sesimiz geçen hafta çok geriden geliyordu şimdi baya baya net duyduk.dikkatlı ol sıkıntı olmadığı sürece 2 hafta sonra görüşürüz dedi

Evet canım ilk 5-6 ay bebegin enerji ihtiyacı yok ki olsa bile sağlıklı bir diyetle bu ihtiyacı rahatlıkla karşılarsın dedi.Yani sonrası için de kilo vermeyi riskli bulmuyor.Bir de ben yüksek kiloda olduğum için (1.63 boy 76.5 kg) saglikli sekilde 10 kilo ver 15 kilo ver hiçbirşey olmaz dedi. Hoş şu 3 gündür mide bulantılarımın başlamasıyla biraz düzenim bozuldu ama ayda 3 kilo verebileceğime inanıyorum iznimi de aldım.
Karından görme mevzusuna gelince karnım yağlı ondan mi acaba Neyse gördük ya.Benim için bebegin küçük olması daha iyi.En azından 2020 yi geçer 2021 model oluruz.Benim satım tam belli değil.Kese boyutuna gore girmistim dogum tarihini.Simdi takvimi değiştireceğim 1-2 gün daha geçe alacağım

Gözün aydın canım bak iyimiş şükür sıkıntı etme maşallh çok sevindim.

Korkma canım inşallahhh bişe yoktur belki gaz sancısıdır sabah benim de ona benzer ağrım oldu uykudan uyandım ama bişe yoktu bağırsaklardan kaynaklı olabilir

Ohhh çok sevindim güzel güzel dinlen şimdi

Gözün aydın canım çok sevindim hayırlı olsun.

Ben de şuan sonuç bekliyorum. Dış gebelik olma ihtimali konuşuyoruz. Çünkü kese görülmedi. Dua edin :/
İlk gebeligimde de böyle oldu ne kese ne bebek gorulmemisti. Ama insan yine de tedirgin oluyor.

Ben de şuan sonuç bekliyorum. Dış gebelik olma ihtimali konuşuyoruz. Çünkü kese görülmedi. Dua edin :/
İlk gebeligimde de böyle oldu ne kese ne bebek gorulmemisti. Ama insan yine de tedirgin oluyor.

İnşalah herşey yolundadır annesi ben de yarın gidicem ilk defa aynı sanırım bizim zamanlamalar lütfen güzel haberler ver bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…