2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Yok yok herkes öyle olacak diye bir şey yok. Herkes kendi bedenini bilir, ben normalde 10. Haftayı bekleyecektim fakat iştahsızlık ve baş dönmesi disinda hiçbir belirtim yoktu. Ben biliyorum kendimi ilk gebelikte kafamı kaldiramamistm.
Canım benim de öyle baya geç döllenme.Erken gebelik testi mi yapmıştın?Umarım dış ya da kimyasal gebelik değildir.Sen salı günü git beklemek ölüm olacak ama...
Erken gebelik testi yapmadim. İki farklı marka ile normal test yaptım. İki gün arayla. İlki çok silik çıkmıştı. Diğeri daha pembe olmuştu.

Canım bence geç döllenmeyse gözükmeme ihtimali yüksek 8 veya 9. Hafta falan olsa kesin gözükmesi lazım dicem ama geç döllenmeyse şuan 5. Haftada falan olabilirsin
Biliyorum ama beta değerim 20. Şuan ilk haftada filan gozukuyorum. Doktordan gelince de zaten şuan kanama gibi şeyler gelmeye başladı. Du bakalım yarını bı atlatalim
Vajinal bakımi bu yüzden sevmiyorum illa ağrısı kanaması oluyo

Ama ben yumurtlama günümü biliyorum moralim cok bozuldu açıkçası Doktor olabilir dese de daha önce yaşadıklarım geliyor aklıma
Canim, lutfen bu kadsr karamsar olma. Istersen pazartesi falan bi daha git. Bak eger ki insallah hersey yolundaysa, bu stresin sana da bebise de zarar verir

Alttan baktığı içindir o canım inşallh iyi güzel olcak sonu. Dualarımız senle canım rabbim güzel etsin

Dun ben de benzer durumu yaşadım Sizde yolk kesesi ve bebek göründü mü?
Evet embriyo gorunuyor ben de gordum, hatta olctu doktor kac mm dedi hatirlamiyorum ama 5+6 ile uyumlu dedi. Kalp atisi erken dedi saliya cagirdi tekrar ama ben aralik ayinda buna cok benzer bir gebelik yasadim embriyo oluştu fakat kalp atisi 8.haftanin sonuna kadar bekledigimiz halde olusmadi ve kurtaj olmak zorunda kaldim. Umarim sali gunu ayni seyi yasamam bundan korkuyorum ama tevekkulden baska yapacak birsey yok. Rabbim neylerse guzel eyler, neticede hakkimizda hayirli olan olacak.

Evet canım çok düşük yahu
hcg lerin nasıldı ? Bence nazlı bir cadı gelicek
İlk kez kan tahlili verdim. İdrar testinde pozitif çıkmıştı 17 ve 19 Mayıs'ta. Doktor ona şaşırıyor. Nasıl çıkabilir ki diye?
Valla cadı mı haylaz mı bilmiyorum ama normal gebelikse baya laf yiyecek benden. Yok sikintili gebelikse zaten yapacak bişey yok
benimde 16 nisan sat hiç doktora gitmedim ben de henüz yarın gidicem inşalah herşey yolundadır
İnşallah canım sen içini ferah tut iyi düşün iyi olsun herşey. Benimkisi baya bı değişik

İnşalah herşey yolunda olur annişi sağlığınız herşeyden önemli Olumlu düşünelim güzel şeyler olsun bekleyip görücez

Neyse yavru enseyi karartmayalım
cumartesi mi gideceksin pazartesi mi?

Canm benimde 7 8 haftadr 0 belirti ara ara karin agrisi disinda pek biseyim yoktu daha yeni yeni basladi bulantm doktora sordum 8 hafta da baslar zaten normal dedi bi kac gundur uykumu bölüyo resmen 1 haftadr
Da basım fena ağrıyor 9 haftalk olduk sanırsn yeni hamile kaldm bende anlamadm daha erken hatta dua et belirtisiz agrısız sızısz rahat bi gebelik gecirirsin insalah

Anlattığın şeyin aynısını ben de ocak ayında yaşadım o yüzden böyle tedirginim Ben bu sefer henüz ne embriyo ne yolk kesesi gördüm, 5+6 olmam gerekiyordu ama daha geri çıktı, inşallah toparlar aradaki fark zamanla...üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…