2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bu gün konuşulanlardan okuduktan sonra doktora gitmicek olan ben doktora gitmeye karar verdim hiç değilse kesem gözükcek mi ona bakalım 5. Haftadayım kimyasal dış gebelik falan hiç aklıma getirmiyodum ama şimdi okuyunca bir üzüldüm ve benim de hiç gebelik belirtim yok içime birden karamsarlık çöktü

Şuan çıktım doktordan. Gebelik var gözüküyor ama bhcg düşük. Dış gebelik mı kesin karar için pztesi ya da ctesi tekrar gel dedi. Çok ilginç :)

Ben de gitmeyecektin doktora ama baya hicbisey hissetmiyorum diye geleyim dedim. Bir de idrar testinde pozitif nasil çıkmış daha gebeliğin çok yeni dedi. Kızlar resmen sat tarihime göre değil vücudumun kendi kafasına göre gebelim yaşıyorum
Ama yine de dualarınızı bekliyorum hicbisey kesin değil. Dış olmasın ya normal gebelik tır İnşallah.

Sat ne zamandı canım

Şuan çıktım doktordan. Gebelik var gözüküyor ama bhcg düşük. Dış gebelik mı kesin karar için pztesi ya da ctesi tekrar gel dedi. Çok ilginç :)
Canım benim de öyle baya geç döllenme.Erken gebelik testi mi yapmıştın?Umarım dış ya da kimyasal gebelik değildir.Sen salı günü git beklemek ölüm olacak ama...

Canım sakin ol. Git tabi bu şekil kafanda kurar durursun. Keseyi görürsün inşallah. Güzel haberlerle gel

Canım yumurtlama zamanını hatırlıyor musun

Canım sakin ol. Git tabi bu şekil kafanda kurar durursun. Keseyi görürsün inşallah. Güzel haberlerle gel
Normal de gayet rahattım hatta hamile olduğumu bilenler dalga geçiyordu ne bu rahatlık diye şuan tam bir evham delisi oldum ya belirtim olmaması normal mi bi akıntım oluyo ara ara şişkinliğim oluyo geçiyo okadar normal bulantı falan 5. Hafta da mı başlıyo ?
Ay şimdi mi gitsem napsam ya kese gözükür mü 5. Haftada

Sakin ol.cnm ne güzel.iste belirti yok benim.6.haftaya kadar hamile.olduguma.inanmiyrdm.ama gel gör ki 6.haftama girdim.olanlar oldu smdi her sabah midem bulanıyor kusamiyrm ama bulantı çok var rahtsiz ediyor ve donuyorum eminnol.olmamasi daha iyi stres yapma.kendine ararsın belirti olmayan günleri valla bende dua edyrm inş biran önce geçer bu bulantm. hepimizin hayirlisiyla sağlıkla ilerler inşallah

Bende hep çok şükür diyorum da bir değişik korku sardı ben en yakın zamanda bir doktora çıkayım en iyisi allah yardımcımız olsun inşallah sağlıklı sorunsuz geçsin 9 ayımız

Bende hep çok şükür diyorum da bir değişik korku sardı ben en yakın zamanda bir doktora çıkayım en iyisi allah yardımcımız olsun inşallah sağlıklı sorunsuz geçsin 9 ayımız
İnşallah canım.benim.kalp.atiai.fuyulmaya başlayınca bulantılar da basliyrmus genelde ama kişiden kişiye değişir bence belirtiler hepimiz.icin hayırlısı olsun.korkma herşey yolunda annesi

İnşallah canım.benim.kalp.atiai.fuyulmaya başlayınca bulantılar da basliyrmus genelde ama kişiden kişiye değişir bence belirtiler hepimiz.icin hayırlısı olsun.korkma herşey yolunda annesi
Ay allah razı olsun inşallah bide neredeyse 1 sene üzerine geldi birden içime karamsarlık çöktü rahatlattın beni

Ay allah razı olsun inşallah bide neredeyse 1 sene üzerine geldi birden içime karamsarlık çöktü rahatlattın beni
Ooohh supriz bebek desene cnm Allah'ım.sagsalim.kucagimiza almayı nasip etsin inşallah cnm sendende Allah razı olsun merak.etme herşey yolunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…