2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Ama ben yumurtlama günümü biliyorum moralim cok bozuldu açıkçası Doktor olabilir dese de daha önce yaşadıklarım geliyor aklıma

Benim ayaklarım burun ucum üşüyor geceleri. Karnım iyidi ama bugün gerginlik var üzücü bir durum vardı şükür atlattık sanırım üzüntü iyi gelmiyor ağrı değil ama gerginlik
Gecmis olsun canim. Gece soguk oldugu icin bende usuyom ama karindaki sancıyı anlayamadim acaba ayaklarim usudugu icin midir

dualarımız seninle canım git tabii için rahatlasın. hadi güzel haberler getir bize

Canım bnmde öle oldu ama şükür bişi yokmuş canını sıkma takipte kal inşallh da devamı gelmez.

Geçmiş olsun canım.idrar yolu enfeksiyonu olabilir.telas yapma sıkıntı yoktur inşallah.

Doktordan geldim. Sata gore 6+3, ama ultrasonda 5+6 cikti. Kalp atisi gorulmedi, doktor henuz erken oldugunu soyledi sali gunu cagirdi kalp icin. Normal mi sizce? Korkuyorum ben cunku aralik ayinda 8 haftalik kalp atisi olusmadigi icin kurtaj oldum, aynisi olacak diye korkuyorum. Rabbim hayirlisini versin

endişelenme annesi herşey yolunda ilk ultrasonlarda yanılma olabiliyormuş yakalar bebiş haftaya

Kızlar selam,doktordan şimdi çıktım.Karindan göremedi son adet tarihine göre görünmesi gerekirdi boş gebelik olabilir alttan bakalim dedi çatala geçene kadar baya üzüldüm.Vajinal bakınca gördü şükür kalp atışına da gördük.6+6 olmasi gerekirken 6+0.Baya bir geç döllenme. Onlara takılma haftası günü önemli değil dedi bizim icin onemli olan gelişimi ve sc yapacagimiz tarihi bebegin gelisme durumuna gore mümkün mertebe öne çekmek dedi.Dip not ilk 5-6 ay istediğin kadar kilo verebilirsin hicbir sakıncası yok aksine sağlıklı beslenme yaptığın için harika olur dedi
Neyse ben de bi korku yaşadım ama iyiyiz çok şükür

Ya ama iste şunu merak ediyorum bilen varsa yanitlarsa sevinirim. 5+6 ile uyumlu ok gec dollenme olabilir ama normalde 5+6 da kalp atisi duyulmaz mi?

aşkım 7- 8 haftalarda duyanlar var lütfen stres yapma herşey yolunda Genelde 7haftada 6nın sonlarında duyarlar

Ya ama iste şunu merak ediyorum bilen varsa yanitlarsa sevinirim. 5+6 ile uyumlu ok gec dollenme olabilir ama normalde 5+6 da kalp atisi duyulmaz mi?
canım genelde 6. haftanın içinde duyulur kalp atışı. hiç telaş yapma. gönlünü ferah tutmaya calış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…