2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kuzumm bebeğimi gördüm kalbini de duydum allahıma bin şükürler olsun
Gözün aydın canım ben de senden haber bekliyordum günler aynı olunca merak etmiştim Geçen hafta keseyi gördük kalp atışı için 12 haziranda çağırdı benim doktorum. Haftaya kadar beklemek zor geliyor bana da. On gün içinde gidince kontrol oluyor ücret de alınmıyor daha mı erken gitsem ben de

Ay canım şükür kalbş atıyor kalbine kötü bişi getrme bak çok şükür bebeğin iyi senle kalacak inşallh sadece dinlen canım güzel olacak inşallh çok sevindimmm

Senin de haftayla uyumluysa duyarsın bence Gümbür gümbürdü kuzumun kalbi gözle bile görünüyor nasıl atıyor

Senin de haftayla uyumluysa duyarsın bence ☺ Gümbür gümbürdü kuzumun kalbi gözle bile görünüyor nasıl atıyor
Çok iyiymiş darısı başımıza inşallah Hafta konusunda doktorum çok saçmaladı geçen hafta önce dört dedi sonra beş dedi sonra döllenmeden itibaren dört haftalık dedi. Pek tecrübeli bir doktor değil maalesef ama bulunduğum ilçede tek özel hastane var ve en iyisi bu. Kızımda doğum yaptığım doktor trafik kazasında hayatını kaybetti ona çok güveniyordum

Şimdi çıktım 1 hafta once kucucuk kese gozukmustu simdide çok gaz var dedi kese gözükmuyo dedi düşecek dedi başka doktora gidiyoz dua edin ne olur bebeğim gözüksün 5+3 deyiz

Şimdi çıktım 1 hafta once kucucuk kese gozukmustu simdide çok gaz var dedi kese gözükmuyo dedi düşecek dedi başka doktora gidiyoz dua edin ne olur bebeğim gözüksün 5+3 deyiz
muayeneye giderken bol su iç, ultrasyon görüntüsünü baya etkiliyor. sakın kötü düünme, daha çok küçük göreceksin inşallah keseyi. dualarımız seninle

Günaydın annişler
Hastaneye gidenler iyi haberler alırlar inşallah Seln1903 bu yeni doktor bebeğin konumuyla işgili bişe söyledi mi aşağıda yukarda gibi
Evet canm bu da asagida dedi ama bu diger doktorlar gibi düsük olcak diye tuturmadi kanama alani olusmus bebegin gelisimi iyi
Dedi ilaçlarını kullan saatlerine dikkat edip dinlenirsen geçer dedi haftaya çarşamba birdaha gitcem insallah ozamana kadar o icerdeki kanamada kalmaz

Vajinal mi duydunuz kuzucum karından mı inşallah bizde duyarız ya çok hevesli gidicem duymadan çıkarsak üzülürüm
6+5 te ben de karından duydum canım ama kiminin daha geç olabiliyor bir arkadaşım 8. haftada duyabilmişti stres yapma ultrason cihazlarıyla bile alakası varmış kalitesiyle ilgili

Aşagıda olmasını hiç dert etme zamanla bebek büyüyo ve rahim içini dolduruyo geçiyo o sıkıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…