2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Selam kızlar. Kayıpları olanlar için çok çok üzgünüm rabbim tez zamanda sağlıklı bi gebelik ve sağlıkla kucaklarina alacak evlatlar nasip etsin. Durumları kritik, gebelikleri zor geçen arkadaşlarada şifa diliyorum.Hepimizin az çok ağrısı kanaması lekelenmesi vs oldu .Bugün randevum vardı inanın korkarak gittim acaba bişey var mı kalbi atiyomu vs vs. Burda okuduklarım ister istemez etkiliyor tabi.Cok şükür şuan için bi sıkıntımız yok kalp atımını duyduk miniğimin.sadece idrar yollarımda az da olsa enfeksiyon cıktı . Fitil yazayim mi dedi ben de yok dedim. 2 lt değil de 3 lt su içmeye çalışacağım .

Dün doktor düşmüşler dedi doktor öyle dediyse nettir tekrar başka doktora gidicem ama umudum yok Perşembe belli olucak
Bende şuan aynı durumdayım geçen hafta 4+3 minnacık kese görüldü bugün 5+3 'te kese görünmüyo dediler kan verdim sonucunu öğleden sonra alicam hayır ne bi kanama ne bisey yaşamadım son durumunuz ne oldu inş.hersey yoluna girer bide çok gazim vardı o da etkilermiki

Seninle aynı süreçleri bende yaşadım canım çok iyi anlıyorum seni.inşallah tez zamanda kavuşursun bebeğine.eşinde mutlaka test yaptırsın canım sperm morfolojisinden de kaynaklanabiliyormuş bu durum. Kürtajdan sonra eşimede vitaminlerle bir tedavi uygulandı ve istediğim ilk ayda hamile kaldım. İnşallah sende istediğin ilk an kavuşursun

Bugün bulantım yok ama bel ağrım var 8+1 Olduk. Yeni hafta belirtileri de değiştirdi sanırım. Haftaya kontrol var umarım herşey yolundadır
Canım benide hatırlıyorsan çok kötü bulantım vardı 2 gündür çok şükür ki bulantım azaldı kusmuyorum.az çok bi şeyler yemeye başladım.dün doktora gittim her şey yolundaydı.azalacak inşallah böyle böyle bulantılarımız bir sıkıntı yoktur inşallah

Aramızda en kötü geçiren sendin sevindim azalmasına. Kaç hafta kaç günlüksün şimdicanm

Ya kızlar meraba geçen hafta kese gözüktü bu hafta yok denildi ne bi kanama ne bisey yaşamadım başına gelen varmı lütfen yasan tanık olan varmı sonradan gozuktumu

Ya kızlar meraba geçen hafta kese gözüktü bu hafta yok denildi ne bi kanama ne bisey yaşamadım başına gelen varmı lütfen yasan tanık olan varmı sonradan gozuktumu
Canım idrara sıkışık mıydın ultroson çekilirken ? Eğer sıkışık değilsen, kilon biraz fazlaysa vs görülememiş olabilir belki ilk idrara sıkışıktın gittin ondan görüldü bu gittiğinde sıkışık değildin ondan görülmemiş olabilir.
Bakan aynı doktor muydu ?
Kimyasal Olanlarda beta hcg düştükten sonra kanama başlıyor sanırım ama kötüyü şuan anma bir sakin ol ilk önce inşallah bebeğin seninledir

Rahim içi düşük olmuş olabilir rahim ağzı açık olmadığından kanama başlamamıştır. Benim ikinci düşüğüm bu şekil olmuştu kese şekli bozuktu 3 gün sonra kese yoktu bende kanama yoktu Kan sonucu herşey açıklar zaten.

kimyasalda kese hic gorunmuyor zaten

Bugün bulantım yok ama bel ağrım var 8+1 Olduk. Yeni hafta belirtileri de değiştirdi sanırım. Haftaya kontrol var umarım herşey yolundadır
Benim de bel ağrım var ama sabah yine bulantım vardı yine klozet yolu göründü bazen çok bazen az oluyo bulantı ben de anlamıyorum tedirgin oluyorum

Canım sen tam kaç haftalıksın benim 9+0’ ım w benim de 2 gündür azaldı ama sabahları yine kusuyorum tabii akşamları iyiyim tedirgin oldum ama yavaş yavaş azalacak sanırım

Vajinal bakmıyor mu ? Benim karından göremezse vajinal bakıyor daha net görüyor

Canım sen tam kaç haftalıksın benim 9+0’ ım w benim de 2 gündür azaldı ama sabahları yine kusuyorum tabii akşamları iyiyim tedirgin oldum ama yavaş yavaş azalacak sanırım
8+3 oldum bende canım.bende olmuştum ama her şey yolunda deyince doktor rahatladım normal sanırım böyle.

Vajinal mi duydunuz kuzucum karından mı inşallah bizde duyarız ya çok hevesli gidicem duymadan çıkarsak üzülürüm
İnşallah duyarsın bende bugün gittim kontrole aşırı heyecanlıydım vajinal duyduk çok şükür ama 6. Haftamdaymışım geriden geliyor azcık

Kızlar mide bulantısı dört beş gündür arttı benim de. Tatlı hiçbir şey midem almıyor yiyebildiğim tek meyve yeşil elma o da üzerine tuz serperek yiyorum ne alakaysa canım öyle istiyor ayran içeyim diyorum ona da tuz koyarsam içebiliyorum. Ev işlerini de bugün naneli polo ile yapabildim biraz çok şükür. Otobüste araba tutar da mide allak bullak kafa sersem olur ya o haldeyim resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…