2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Hormonlardan bence ben hayatımda sigara içmedim aynı seyleri ben de ilk günden beri yaşıyorum herseye sinirleniyorum ve sıkıntılı bir durumum var, henuz gebe oldugumun sevincini bile yasayamadim sanırım ikisi birlikte iyice geriyor beni, bu akşam bir de uyuyorum diye eşimden surat ve trip yediğim için çıldırdım gözüm döndü resmen, ama onda çok haklıyım bence. Bu günlerde bu kadar dusuncesiz olmasi beni cok üzdü.Oncekinde hic böyle değildi onun da psikolojisinin bozuk olduğunu düşünüyorum ama beni ekstra strese sokması gerçekten büyük düşüncesizlik.içime cok oturdu

Ahh o krizler benide maf ediyo sinir yapıyo çok bende gözüm bir şeyi görmüyo bazen migrenim tutuyo bu defa bian önce alışsakta rahatlasak mlletin midesi bulanır tiksinir benim aksine sigara aşeriyo canım yaa

Maşallah maşallah nazar değmesin bende okuyum o zaman dediğini canım ya inşallah banada faydası olur

Kızlar akşam lavaboda çok az kanamam oldu hemen hastaneye koştuk. Bebegimizin kalbi atıyor ama progestan falan başladık. Bu geceyi hastanede geçireceğim nolur dua edin bize
Çok şükür kalbi atıyomuş canım Rabbim sana bağışlasın dualarım seninle Allaha emanet olun

İkinci gebeliği olan arkadaşlarım karnınız ilkine göre büyük mü. Benim ilk hamileliğimde 4 ay dümdüzdü bunda şimdiden göbek çıktı

Internette görmüştüm rahim daha önceki gebelikte genişlediği için 2.ve sonraki gebeliklerde genişlemesi kolay oluyormuş bu yüzden daha çabuk göbek çıkıyor ve pek ağrı olmuyormuş

Yaaaaaaa gerçekten mi Içime su serptin Allah razı olsun inşallah benim de sağlıkla kucağıma almak nasip olur Dua ediyorum hep inşallah düzelir beni bırakmaz

Inşallah düzelir canım, bana da 2 ay önce dr dış gebelik , tüpte keseyi gördüm 11 mm lik bir kese saptadım sabah seni ameliyata alicam, acilden girişini yaparsin hazırlıklı gel dedi. Cok da kanamam vardi. Ağlaya ağlaya ameliyat için tahlil verdim.
Sonra eşimle ordan çıkışta açık bir klinik bulup başka dr a gittik, kese falan bulamadı dediği yerde kimyasal gebelik olarak kendiliğinden sonlandı.
Buna sevindim malesef dış gebeliktense

Nane limon zencefil çayı

Tam olarak benim yasadıklarımı anlatıyorsun kuzum pazar ve pazartesiyi yatakta gecirdim resmen o kadar kötüydüm ki. Hatta acaba bişiler ters mi gidiyor zehirlendim filan mı dedim. Sonra diyabet hemsiresi bi arkadasım var onunla paylastım durumu. Bana hipoglisemi yaşamışsın dedi. Şuanda senin canın istemese bile en fazla 2 saatte bir bişeyler yemen lazım dedi. Allahtan kusmuyorum, iştah sıfır ama zorla da olsa yiyebiliyorum. Bir de kuzenim kaşarlı tost çok iyi tutuyordu beni sen de dene dedi. Bugün ikisini de denedim. Hiç acıkmasam da canım hiç istemese de 2 saatte bir bişey yedim. Hiç bişey yiyemeyecdk durumda oldugumda hemen bir kücük kaşarlı tost yaptım. Sürekli yemek değil mesela muzlu süt yaptım içtim, bi tabak meyve yedim, bi tabak yoğurt yedim gibi. Ve gercekten hiç o iki günkü kadar kötü olmadım. Bi dememeni öneririm. Yine enerjim düsük tabi ama yaşadığım o iki günü bir ben bilirim asla öyle değildim bugün cok cok iyiydim.

Kızlar dünden bu yana yeni okuyabiliyorum. Yine kötü haber, çok üzüldüm.
Sinir olayına gelince sanırım benzer durumları yaşıyoruz. Zaten zor geçiyor günde bilmem kaç posta kusuyorum ve bir öncekini hatırladığımda daha da çok korkuyorum. Bu dönemde hiçbişey olmamış gibi yaşamamızı bekliyolar. Annem de benimle kalıyor, nasıl bu kadar kötü olabilirsin diyor öyle ağzım açık kalıyor. Dün eşim İstanbul a döndü işleri dolayısıyla. Giderken bir de kafanı dinlersin bana da uyuz oluyosun demez mi. Dön gül dön ağla ne diyim.

Öyle söylemesi tabiki iyi olmamış canım ama erkekler çoğunlukla yuzeyseldir korkularını gösteren çok nadir gordum eşin yaşamamış gibi devam etmek istiyor muhtemelen çünkü o dönemde ki acısı ona yetiyordur ben eşimden biliyorum eşim elleriyle tam 3 bebeğimizi kendisi toprağa verdi şuan ki hamileliğimde farkettim o kadar gergin ki aslında bunu nasıl yansıtacaklarını bile bilemiyorlar akılları o kadar basmıyor demek istediğim senin tedirginligini anlıyorum inşaallah sağlıkla kucağına almak nasip olur hepimiz için

Aminn

Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah Gönlünü ferah tut her sey yolundadır

Allah gerçekten düşmanıma vermesin o ağrıyı ne yediriyo ne içiriyo bu sabah daha iyi uyandım gece eşim zorla bişeyler yedirdi belki dediğin gibi hipoglisemi olduğum için öyle olmuştu yada bu bükülme 9 ay bizle gelicek
İnşallah en başta ki gibi sıfır belirtisiz geçiririz kalan zamanlarımızı bu gün doktordan sonra bize haber vermeyi unutmaaa dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…