2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Düşüp bayılmazsın canım ama o kalp çarpıntısı yokmu yerinden fırlayacak gibi. Ama odadan çıkıncaki rahatlık kuş gibi oluyorsun. Güzel haberlerle gel inşallah

Aynen canım aç kalmamak lazım ayran muz süt meyve yoğurt bunlar mideyi hem rahatlatıyor hemde tok tutuyor. Dr bana az sık sık atıştır tansiyonun düşer dedi. Çarpıntı var demiştim açlıktan dedi bana tansiyon düşer dedi. Normal 3 öğün besleneceğimiz zamanlara az kaldı dayanalım

günaydın canım. sabah işe gelir gelmez mesajını okudum, nasıl güzel yazmışsın, çok güzel moral oldun bana. allah razı olsun senden. dünden beri kendimi en kötüye alıştırmıştım, ama 1 hafta beklemekten başka çarem yok. bebeklerimizi inşallah sağ salim kucaklanımıza alırız.

Ya geçen hafta hamur işi o bu şu çok yiyorum diye ağlayan ben bu hafta İştahım hiç yok muhtemelen dediğiniz gibi açlıktan midem organ olduğunu unuttu ve büküm büküm büküldü Bu gün süt muz tüketeyim o zaman bol bol çok teşekkür ederim

Günaydın herkese, umarım herkes iyidir bu gün, keyifli sağlıklı günler olsun Bebişlerini kaybedenlere sağlıkla Allah ım tekrar nasip etsin. Korkuları olanlar da inşallah sağlıklı sonuçlarla dönsün doktordan Benim de duygusal dalgalanmalarım fena. Ağlamalar sık oluyor. Umarım geçicidir. Sebepsiz bir de. Progesteronun vücudumuza yaptıkları sanırım. Hafif tiksintilerim var, bir yemeği düşününce ağzım buruşuyor midem bi tuhaf oluyor. Ama onu önüme koysan o an yerim de. İlginç yani. Mide yanmalarım var özellikle geceleri. Çok su içemiyorum cünkü ozaman midem bulanıyor. Çok içmem gerektiğini biliyorum. Sizde de oluyor mu soda çare olur mu?

Midemde bazen ağırlık hissi oluyor ozaman maden suyu içiyorum faydası oluyor suyu bende çok içemiyorum ama zorlamam lazım su önemli..

Canim cok haklısın hamilelikte istediklerimizi yapmayacaklar anlayışlı olmayacaklar
Evet çok haklısın ama şöyle de bir durum var daha dikkatli olmaları gerekir önceki kayıp nedeniyle erkegin psikolojisinin bozuk olmasi bahane bence.Oyle olsa bile mumkunse lütfen bize belli etmesinler.Sonucta anne biziz herşeyi en derinden yaşayan biziz hangi baba anne gibi hissedebilir evlat acısını ya da sevgisini ben inanmam şahsen.En güzeli kavga etmek böyle durumlarda.Benim de kendi annemle sorunlarım oldu kavga ettim konuşmuyorum rahatladım

Amin inşallahBak 6 gün kaldı 1 gün geçti bile İnşallah güzel haberler vereceğiz birbirimize

Kesinlikle bahane olamaz asla kabul etmiyorum ben de.ilk günden anneliği hisseden biziz en çok hirpalanan biziz fiziksel ve ruhsal olarak, valla kavga ettim hala da çok sinirliyim ve benim şu anda sinirli veya üzgün olmamam gerekirken Sabah da neden konuşmuyorsun diyor hiçbir şey olmamış gibi. Artık sınandıgımı düşünmeye başladım!

Canom nasıl oldun iyi misin çok geçmiş olsun ya
Allah razı olsun canım. Sabah doktorum da baktı bebeğimizin kalbi atıyor, canlı çok şükür. 1 hafta kadar istirahat verdi, haftaya tekrar bakıcaz. Progestan verdi onu kullanıcam düzenli. Inşallah bebeğim benimle kalir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…