2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Çok üzüldüm genetik testleri yaptırdınız mi
Evet pıhtılaşma vardı ama doktor kişisi bebeğin kalp atışını duyunca iğne ye başlıycam dedi başlamamıştık başka doktora gittim bugün öyle bir durumda hatta netleşmeden hamilelik şüphen olduğunda hemen başlamalısın dedi igneye

İyi bir doktor her zaman için dahaviyi okur canım oxellikle biz gibi riskli gebelerse

Ben normalde çok tuz aramam bu hormonlardan herhalde hep tuzlu ekşili yiyorum eşim yine kız geliyor galiba diyor Allah hayırlısını versin inşallah hepimize
Bende tuzsuz hayatta yemek yemem hatta yemeğe bile önce tuz atıp öyle yerim kuru ekmeğin üstüne tus serpip yerim yerim yanii bu aralarda gidip parmağımı tuza bandırıp yiyorum

Internette görmüştüm rahim daha önceki gebelikte genişlediği için 2.ve sonraki gebeliklerde genişlemesi kolay oluyormuş bu yüzden daha çabuk göbek çıkıyor ve pek ağrı olmuyormuş
benim bu gebelikte daha cok agrim var niye acaba? oglusumda ne gogus agrisi ne karin kasik agrisi ne de bel agrisi cekmedim. bitek mide bulantim vardi 7.hafta baslamisti 16.haftada bitmisti. 40. haftaya kadar da hic sıkıntı yasamamistim.bu gebelik beni maffetti. hic huzur vermiyor.

Merhaba güzel anneler diş eti şişen var mı aranızda yemek yiyemiyorum tuzlu gargara falan da yapıyorum of

Şu grupta var ya benim kadar hastaneye giden yoktur heralde hic bisey yapamazsam evimin asagisinda devlt hsstanesi var oranin aciline atiyorum kendimi en son kovalıcaklar Biri beni allah icin kurtarsn şu hastanelerden Nur_hayat2005 kuzu demin yine gittim camur gibi bi akıntm oldu norml bisey yok dedi bu arada 11 hafta biterse pek bi sorun kalmicakmis simdiki doktor da oyle soyledi yani 1 hafta sonra nasipse kurtulcam insallah

Son düzenleme:
Aman kızlar dişlerinize çok dikkat edin.benim ilk doğumdan sonra çoğunda sızlama oldu.kanal dolgu yapıldı birçoğuna.bebek bizden çekiyor bir de emzirme..kalsiyum azalıyor bol bol yoğurt tüketin.ben çok tüketemedim şimdi çok pişmanım.şimdi Allah nasip ederse 2. Gebeliğim ..dişten çok korkuyorum yine.o yüzden dikkat etmeye çalışıyorum..

Aşkım rahim ağzında adetten kalma kan kalabiliyormuş ve bu kan ısıyla kahverengi halini alıyormuş bebek büyüdükçe o rahim ağzındaki kahverengi kan kendini dışarı atıyormuş eğer bebek iyiyse tabii ki ihmal etme ama her kadın yaşayabiliyor belkide o bahsettiğim kan akıyordur inşallahh da öyledir bu arada doktora taşınsak 9 ay fena olmaz

Hı olabilir de dunku rahim icinde kan var dedi bugun ku alttan baktı yok dedi ben kanama oluyo sandm kanama degil lekelenme o onemli degil dedi . Bizi evine alırmı ki doktor bi sorak hic fena fikir degilmis

Hı olabilir de dunku rahim icinde kan var dedi bugun ku alttan baktı yok dedi ben kanama oluyo sandm kanama degil lekelenme o onemli degil dedi . Bizi evine alırmı ki doktor bi sorak hic fena fikir degilmis
Her ultrason cihazı aynı değil kuzum bazen göremeyebilirler ama o iyi dediğin doktor da aşağıda bebek demiş sen hiç yataktan kalkma ciddiye al bunu lütfen hiç yorma kendini progestanı fitil olarak alsan keşke öyle karacigerde parçalanmadan direk rahime alınıyor valla benim doktor çok iyi çok tatlı adam, görünce sarılasım geliyo herife eşim de kıskanıyo aman her doktor gibi işini yapıyo diyo olsun ilgileniyo benimle bebeğimle valla evine gitsem çok mutlu olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…