2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bende bu akşam başka bir doktordaydim yeni geldim evet düşmüşler ama vücuttan atılıp atilmadiginj anlayamadı doktor kan verdim eğer değer en son verdiğinden düşük çıkarsa vücut atmıstir yada atacaktır dedi ama yüksek çıkarsa kürtaj dedi gaz bilmiyorum ki etkiler mi . Beni alttan muayene etti

Merak etme ben de varım 3—4gune bir doktordayım

Cok saol canm bende gecen gun ki doktora baya ısındm adama bellki 10 15 sorudan fazlasini sordm hep gülümseyerek cevap verdi onda devam etcem çarşambaya randevu verdi bakalm doktor gerçekten cok onemli planli bi gebelik olsaydi onceden araştırmaya baslardim 5 seneden sonra kendi kendne süpriz bi sekilde geldi kuzum insallah birakmaz beni

Benimki de tek yumurtalık ve dar rahime rağmen geldi inşallahh da sağlıkla mutlulukla ilerler zamanında çoookkk ağladım Çok üzüldüm Doktor benim için inanılmaz önemli içim rahat etmeseydi hayatta devam etmezdim zaten riskli gebelikler uzmanı doktorum çok doktor gezdim bi şimdiki doktoruma ısındım

Benim ilk gebeliğim o yüzden bilmiyorum , internette öyle bir şey okudugum için yazdim

Hayırlısıyla saglikli alirz inşallah bebislerimizi kucagimza

Progestan kullaniyomuydun

kanamanin arkasindan oyle camur gibi akinti geliyor sonra sutlu kahveye donuyor sonra geciyor icerde kalan kan atiliyor o sekilde canim

kanamanin arkasindan oyle camur gibi akinti geliyor sonra sutlu kahveye donuyor sonra geciyor icerde kalan kan atiliyor o sekilde canim
Saol canm bilmiyordum bende gecen kahverengi geldi arkasından kırmızı gelince korktum ama bu bildigin çamur gibiydi dedigin gibi kalan kani o sekilde atiyo heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…