2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Saol canm bilmiyordum bende gecen kahverengi geldi arkasından kırmızı gelince korktum ama bu bildigin çamur gibiydi dedigin gibi kalan kani o sekilde atiyo heralde
bende oldu gecenlerde ordan biliyorum doktorda normal bikac gune gecer demisti ayaklarinin altina yastik koy yukarda tut yat fazla kalkma canim

Kızlar yarın sabah doktor randevum var inşallahhh mutlu haberlerle dönerim şimdiden çok stres oldum eve doppler alıp kalbini dinlesem mi diyorum eşim bak manyak olursun yapma diyo 280 tlymiş canım ne var ki
bebek icin zararli olabilir hergun hergun bakmak bende esime fakirligin gozu kor olsun bi ultrasonum bile yok diyorum

Kızlar yarın sabah doktor randevum var inşallahhh mutlu haberlerle dönerim şimdiden çok stres oldum eve doppler alıp kalbini dinlesem mi diyorum eşim bak manyak olursun yapma diyo 280 tlymiş canım ne var ki
Denk getirip bulamadığında panik yapıp 2 günde bir hastane yollarına düşersin canım bidaha düşün zaten topikce panik atağız

Denk getirip bulamadığında panik yapıp 2 günde bir hastane yollarına düşersin canım bidaha düşün zaten topikce panik atağız
Evet ya benim de aklıma geldi bazen bulantıdan delirsem de iyi ki o var diyorum haftamız bile aynı olan arkadaşım dün yemekteydi valla maşallah diyeyim kız her şeyi yedi ben yiyemedim olsun yavrum sağlıklı olsun da gerekirse 9 ay kusarım

Bünyeden bünyeye değişiyo kuzum dün yatak döşek dökülen ben bu gün zımba gibiyim yarına Allah kerim sağlıklı olsunlarda biz herşeye razıyız inşallah hepimiz sorunsuz sağlıklı güzel atlatırız bu günlerimizi

Benim dün mide bulantilarim basladi. Mahvetti bugun beni. Kiz da aksi gibi surekli bir sey istiyor. Evde cocuk varken hamilelik de cok zor
aynen çocukla hamilelik cok zormus. ben baktim olmuyor anneme geldim sağ olsun o bakiyor hem bana hem ogluma. oglusumun tontik yanaklari bile sönmüstü dogru duzgun birsey yediremedim cocuguma neyse ki annecigim toparladi bizi Allah razi olsun

Kızlar günaydın ben kan idrar testlerimi yaptrdım. Bişi çıkmadı şükür ama ben hamileliğimi öğrendim öğreneli hafif katımsı sarı akıntım var bu sizlerde de var mı önce pek takmıyordum ama afedersiniz günde illaki görüyom olmadığı gün yok kokusuz sarı katımsı

Ya kizlar bn yeniyim de ilk basta bebek cinsiyet formu var şimdiden cinsiyetini ogrenen varmı yaa yoksa cokta istege gore mi doldurmuslar

Arkadaşlar günaydın . Beta hcg bir süre sonra iki katı artmıyor değil mi. Yani şu sıra bir sıkıntımız yoksa beta hcg kontrolü yapmalı mıyız. 20 mayısta 1000 di hcg , 3 haziran da 37.270 çıkmış. Bana az geldi ama emin olamadım :) doktorlar kan testleri istiyor ya o sayede öğrendim

Kese görüldükten sonra takibi kese ile yapıyorlar kesenin büyümesi boyutu Vs..kafana takma hcgyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…