2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Maleesef ben geçenn gün wc de kan geldi. Yırtık oluşmuş. Haftada 2 defa bile çıkmıyom. Doktor 2 3 krem yazdı mecburen bana hamilelikle beraber kabızlığım 2 katına çıktı ölüyom sandım valla. Hala düzene binmedi yağlar meyveler ekmek asla yemıom zaten full sıvı ama bana mısın demiyor artık kabullendim bu durumu geçmeyecek

Canım Demir hapı kullanıyor musun

Ya ben de oyleyim işte herşeyi yapıyorum ama yine aynı.Keske zorlamasaydın ben basurdan çok çektim öncesinde doğumdan sonra da oldu aylarca uğraştım o yüzden hiç zorlamam

Çok zor bilirim benim geçen hafta böyleydi. Mecbur krem kullandım hafifledi. Sıcak suyla yıka her defasında.

Ya ben de oyleyim işte herşeyi yapıyorum ama yine aynı.Keske zorlamasaydın ben basurdan çok çektim öncesinde doğumdan sonra da oldu aylarca uğraştım o yüzden hiç zorlamam
Uyamıyordum 1 hafta asla wc ye çıkamadım dayanamıyordum artık. Küçüklüğümden beri çekiom zaten bi iyileşmedi iyileşmezde artık ne yapsam olmuyor şimdi de üstüne dahi oturamıyom çok kötüyüm yani kremler falan verdi iyileşsinde kabızlığada razıyım artık

Canım Demir hapı kullanıyor musun
Yok canım daha başlatmadı doktor demir hapı kullansam nasıl olur acaba kabızlık artıomuş düşünemiom bnm oldu olası var canım ya bu durum hamilelikle daha da arttı ağlıyordum wc ye çıkamıom diye düşün davul gibi olmuştu karnım sonrada yırtık olştu en son

Benim onu kullanınca düzeldi ya anlamadım neden

Benim onu kullanınca düzeldi ya anlamadım neden
Yok canım geçen doktor dedi versem daha kötü olursun sen diye bağırsak hiç çalişmıo polisliğe hazırlanmıştım geçen yıl her gün koşardım sıvı tüketimi gün boyu zirvede yinede oturur ağlardom kabızlıktan tuvalete gitmeye korkuyom valla bebeğe bişi olur diye artık

Yok o za alma kuzum bana çok iyi geldi tavsiye edecektim vazgectim

Çok geçmiş olsun kuzum ya bilirim ben o acılari hem hamileliklerde hem doğum sonrası çok çektim.Demir bende ıshal yapardı net hatırlıyorum

Çok geçmiş olsun kuzum ya bilirim ben o acılari hem hamileliklerde hem doğum sonrası çok çektim.Demir bende ıshal yapardı net hatırlıyorum
Saolasın canım valla geçen de doktor öle dedi bana doğrudur tabi ama senin durumuna bakınca seni daha beter yapar o dedi bilemıom ne yapcak ama şimdi ki vaziyetim hiç iyi değil zaten anlamıom ben vücudumu hem kabızım hep wc ye çıkamıom hem kilom da yok 9 haftaya girecem 56 yla başladım hala 56 kiloyum ama zaten hayatım boyunca zor kilo aldım hamilelikte de böle olacak sanırsam

günaydınnn
kızlar ben geceleri çok tıkanıyorum ya bunun bir çözümü yok mu?
havasız kalıyor sanırım oda.
camlar açık ama karşıdan görünmeyelim diye güneşlik kapalı o zaman da hiç hava girmiyor odaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…