2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Benimde çok var kabızlığım ya çok iyi anlıyorum seni

Benim 9+1 bugün.. Bulantı tam gaz devam ediyor. İlk gebeliğimde 12. Haftanın ilk günü bulantısız uyanmıştımm sabah. Bakalım bunda da aynı olacakmı fazlası olmasında.
Bana doktorum bunu önerdi, bitkisel olduğu için rahatlikla kullanabilirsin dedi... Bunu kullandığından bu yana bir şeyler yemeye başladım... Ara ara tabi bulantı oluyor yine... Ama en azından bir şeyler yiyebiliyor uminşallah sağ salim sağlıkla 12. Haftayı gormak nasip olur... Bu arada yanlış yazmışım ben 8+6 yım ben kafam uçmuş yazarken

Eklentiler

• IMG_20200608_155832.webp
    55,7 KB · Görüntüleme: 37
Bu sayfanın kabızlık konusunda en birincisi eminim benimdir ne yazık ki..
normalde de çok çekiyordum bundan hiç bir doğal yol işe yaramıyordu şimdi mecburen kendimi çok fazla zorluyorum acı çekiyorum resmen bi gün tuvalette bebeğin başına bir iş gelcek artık resmen allah korusun
2-3 gün duphalac içersem biraz rahatlıyorum o da zor olsa da
12. Haftaya girdik Artık kendimi zorlamaktan da korkuyorum doktor hamilelik boyunca duphalac kullan dedi devam

Benim yemem biraz düzeldi bulantıda bazen zOrluyor. İlaç bendede var çok zorlandığım da alıyorum. Az kaldı bakalım bütün umudum 12. Haftada

ultrason yaklasik kac dk suruyor? bende 20sinde gidicem ikili test icin
Gittiğim doktor normalde ultrason süresini çok kısa tutuyordu 1 dakika gibi diyebilirim bu sefer bir 10 dakika sürmüştür burun kemiği ense kalınlığı vs baktı gayet iyi dedi birde ilk defa cinsiyet sorunca daha çok erken tahmin bile değil ama ufak bir çıkıntı var dedi Çok erken olduğunu da üstüne basa basa söyledi

Kızlar kabız olanlar için bir önerim var.işe yarar mı bilmem ama ben bazen öyle yapıyorum.mesela karpuzun en olgun yani en yumuşak yerini ya da kirazın olgununu yani çürümeye yaklaşmış ama tam çürümemiş anlatabildim mi bilmiyorum:) ben de işe yarıyor.

bende gittigimde 12. haftayi doldurmus olucam cinsiyeti sorucam ama cok umutlu degilim belli olmasi konusunda Hayirli evlatlarimiz olsun

canim duphalac herkese etki etmiyo doktoruna bide sokol diye bi ilac var onu sor o dupalacdan daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…