2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Sevgili kızlar kuru erik, zeytinyağı, incir ve gün kurusu bileşimlerini ac karnına ve tok karnına denedim bana mısın demedi. Bağırsaklarım hala servis dışı...Yürüyüşten geldim, bu hafta hergun çıktim ayaklarım şişiyor yürümekten artık 5 lt su icmisimdir.

ben de nifty yaptiracaktim. doktorum karar verirsem 13. haftada yapacagini soyledi.normalde 10 haftada yapilabilirmis ama yinede kendisi ben genelde 13. haftada yapiyorum garanticiyim dedi. 10 hafta 3 gunlugum. Aynen iste %99.9 sonuc alindigini fiyatin 3.500 oldugunu soyledi. Amerika Californiadan sonuc geliyormus. Sonra dedi ki olurda bir deger bile pozitif gelirse 16. haftada amniyosentez yapilir. Saglik bakanliginca bu zorunluymus.Hersey negatif gelirse yolumuza devam ederiz.Ama istersen 16. haftada sadece amniyosentez yapabiliriz %100 sonuc aliniyor dedi. igneden korkma cok ince ve ben tüp bebekci oldugum icin benim icin cocuk oyuncagi dedi. Doktoruma zaten cok guveniyorum. Benim kafami karistiran acaba hic nifty yaptirmadan amniyosentez mi yaptirsam ne yapsam kafam karisti. ikisi de hemen hemen ayni fiyat zaten.

almam içeri dedi kesin konuştu çok nasıl beklicem bilmiyorum annemlerle yazlığa mı gitsem napsam
Olumsuz bir durum olmasında gelme dediyse gitme canım. Bu kafa rahatlığıyla yazlığa git bence değişiklik olur. BenDe inşallah 12. Hafta ikili de olsun bitsin hayırlısıyla gitcem inşallah. Bulantıyla biyere gidesim yok ozaman geçer umuduyla bakıyorum

Aa bana doktor amniosentezi bedava yaptırırim dedi ama..O yüzden direkt amnio yapalım boşa para harcama diyor.

O kadar şeye hala neden inatlık ediyor bu bağırsaklar tatlı şeyler yiyince de işe yarıyor bir iki lokma tatlı ye aç karnına eninde sonunda pes edecek

nifty genetik test ya da amniyosentez yaptirmak istedigini soyleyebilirsin kesin sonuc istiyorsan. ikili ve dortlu testler ayrintili ultrason sadece %91-92 dogru sonuc veriyor

Aa bana doktor amniosentezi bedava yaptırırim dedi ama..O yüzden direkt amnio yapalım boşa para harcama diyor.
gercekten mi? ben simdi doktora sormadim fiyati cikista hemsiresine sordum yanlis mi cevap verdi acaba?bilemedim simdi yine sorarim. benim doktorumda ozel sonucta dunyanin parasini veriyorum her randevuda:) bedava yapmasi lazim bence de. ben de kararsizim cok dusunuyorum hala

Ya ben de böyleyim işte artık utanıyorum adama bişey demekten sana başka ne dedi

Ya ben de kararsizim ama bana net bir şekilde amniosentezi bedavaya getiririz dedi.Pandemiden ötürü pek çalışmadım para yok falan diye esprilesmistik o da boşver o zaman Nipfty yi amnio yapalım kesin sonuç riski falan olmaz dedi.Kafam hala karışık amniodan biraz korkuyorum %1 yine beni bulur diye..Sanırım nipty yaptıracağım bilmiyorum

Bende ac karnına bulantı olmuyor genellikle yemek yedikten sonra...Folik asiti sabah kahvaltısından sonra içiyorum.Yapiyor mu yapmıyor mu tespit edemedim ama 12.haftada bırakıyoruz folik asit kullanmayı.
Belki de yemek yapıyor, emin olamıyorum ben de ama hep akşamları oluyor. Aynen 12. hafta bitsin yeni vitaminler gelsin :)

Yok canım ya sanmıyorum bence hemşire nipty nin ücretini tekrarlamış yanlış anlayıp.

Lekelenmeleyi önlemek için yüzünüze kaç faktör koruyucu krem kullanıyorsunuz kızlar
ben kullanmiyorum zaten hep evdeyim bi tek ikindiden sonra bahceye gidiyorum o saatten sonra da gunesin yakiciligi kalmiyor.

Çok geçmiş olsun sağlıklı gebelikler nasip olsun. Kan pıhtılaşması mı var acaba Genetik araştırma yaptırın
Canim benim esimin morfolojisi sıfır.
5 subatta 12 haftalik bebegimi de kaybetmistim.
Bugun doktor hamile kalabiliyor olsanda sadece tup benek yaptir, yoksa butun hamileliklerin boyle olur dedi. Esim tedaviye baslayacak

Çok geçmiş olsun sağlıklı gebelikler nasip olsun. Kan pıhtılaşması mı var acaba Genetik araştırma yaptırın
Bu arada biz 3 ay once genetik test yaptırdık temiz cikti cok şükür. Kan pihtilasmasi icinde ecopirin kullaniyordum.
Artık kendimi toparlayinca tup bebek deneyecegiz

Canım sıcak su dolu küvete yada leğene otur sıcak su bağırsaklarını çalıştırır bir de bamya seviyorsan bamya ye bagirsaklari acayip çalıştırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…