2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
karpuz elma erik bunlarda hazmi kolaylastiriyor kayisi sebzelerden kabak bakliyatlardan mercimek ves ...
Hepsi var hepsi...Yemedigim meyve yok zaten sırf bağırsaklarım çalışsın diye ekstra 1000 kalori alıyorum bence.... Kabak gecen hafta yedim mercimegi de bugün....Dirençli kabızlık diye birsey var mı acaba varsa benimki o işte Gerçekten can sıkıcı oluyor. Gercek zeytinyağı var evde onu bile kaşıkladım..Benim kadar uzun süreli sıkıntı yasayan yok sanırım aramızda başka

onceljkle gecmis olsun cnm sadece gebeliktemi bunu yasiyorsunuz yoksa kabizlik oluyormuydu oncedende

onceljkle gecmis olsun cnm sadece gebeliktemi bunu yasiyorsunuz yoksa kabizlik oluyormuydu oncedende
Teşekkür ederim.Hayir kabızlık sorunu hiç yaşamam.Gebelikte oldu.Onceki gebeligimde de olmuştu ama bu kadar değildi sanırım folik asit te ekstradan tetikliyor

Teşekkür ederim.Hayir kabızlık sorunu hiç yaşamam.Gebelikte oldu.Onceki gebeligimde de olmuştu ama bu kadar değildi sanırım folik asit te ekstradan tetikliyor
Off benmde onceki hamilelegimde oyleydi Allahim nasil kabiz oluyodum tuvalette ikonamiyodum da düşük riskim vardi hep ondan dolayi baya kilo almistim. 3. Aydan sonra demir ilaci veriyo ya doktor onlar calistirdi bagirsaklari biraz ... ama bunda cok kabizlik cekmedim iyiyim 9. Haftadayim doktor demir ilacina basla dedi cok kararsixim alsam almasam mi

Ya ben de böyleyim işte artık utanıyorum adama bişey demekten sana başka ne dedi
eee miden yanınca da şikayet ediyosun ne biçim hamilelik diye dedi
9. haftadan sonra yavaş yavaş kaybolur zaten şişkinlikler bulantılar halsizlik ve hamileliğin en iyi zamanlarına geçiş yaparsın gayet normal dedi.
kaldı ki en başından beri güllük gülistanlık geçiren de varmış. ama 10. hafta sanırım embriyodan fetüse geçilen dönem olduğu için çok normalmiş rahatsızlıkların bitmesi.
bir yerde de şöyle bir şey okumuştum bebeğin en hızlı ve en çok gelişim gösterdiği dönem ilk üç ay olduğu için zorlanıyormuşuz.

archimom canım ben normal zamanda günde 3 kere wcye çıkan biriyim abartmıyorum. 6-8. haftalar arası ben de çok zorlandım iki günde bire düştü ve canım yanıyordu. sonra kendiliğinden geçti o da işte şimdi yine eskiye döndüm günde 2-3. ekstra hiçbir şey yapmadım halbuki.
belki de dönemseldir ve umarım bir an önce biter.

Ben Demir ilacına başladım sonra normale döndü bilmiyorum bi etkisi var mı

insallah.Demir bende ishal yapıyordu belki ona başlayınca da toparlarim bir de.Merci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…