2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
hayirli olsn canm cok sevindm senin adina Rabbim hepimize nasi etsn

Merhabalar kizlar 9+6 w lik suanda. bnm son gunlerde el ayak yanmasi asiri deredece artti.dun gece hic uyuyamadm.yardmci olabilirmisinz.ne yapilabilir.bu gecede bu sekilde olacak die korkuyrm

Kızlar bizim şimdiden karnımız büyür mü. Hamile olduğum belli oluyor bildiğin. Ama kilo mu aldım yoksa normal mi böyle görünmesi bilemedim. Kabızlık yok şükür. Sizin nasıl karinlariniz

Kızlar bizim şimdiden karnımız büyür mü. Hamile olduğum belli oluyor bildiğin. Ama kilo mu aldım yoksa normal mi böyle görünmesi bilemedim. Kabızlık yok şükür. Sizin nasıl karinlariniz
Canım benim önceden de hafif göbeğim vardı ama hep içime cekerdim şimdi karın kasık bölgesinde oluşan sertlik sebebiyle göbeğimi baya ileri itiyorum resmen. Benim de hamile olduğum belli oluyo bence

Kızlar benim de sormak istediğim bişey var. Şimdi benim bu günler normalde regl döngüme denk gelen günler. Hafif kasılma ve çok az lekelenme gördüm. Döngüye geldiği için olabilir mi sizce? Yarın kontrolüm var doktora da sorucam inşallah her şey yolundadır

Benim belli olmuyor henüz. Sadece dokununca epey sertlik hissediyorum alt karnımda ama normal ayva göbeğim duruyor bebek gibi değil henüz

Canım benim önceden de hafif göbeğim vardı ama hep içime cekerdim şimdi karın kasık bölgesinde oluşan sertlik sebebiyle göbeğimi baya ileri itiyorum resmen. Benim de hamile olduğum belli oluyo bence
Belim felan biraz genişledi gibi sanki benim de :) psikolojik yada kilo degilse tabi

Benim hafif göbüşüm var ayy büyüsün de bebiş doğana kadar göbüş sevelim
Yaa eveett. Dün 8 aylık hamile arkadaşımla beraberdim. Sesleri duyunca nasi hareketleniyo sıpa maşallah. Bi an önce o aşamaya gelmek istiyorum ben de hafif seğirmeler olunca bile bebek mi acaba diyorum tabi şimdilerde imkansız daha ama insanın canı çekiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…