2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar bizim şimdiden karnımız büyür mü. Hamile olduğum belli oluyor bildiğin. Ama kilo mu aldım yoksa normal mi böyle görünmesi bilemedim. Kabızlık yok şükür. Sizin nasıl karinlariniz

Ya geçen haftaya kadar sorun yoktu. Bu hafta biraz yiyince resmen göbüşüm çıktı. Eşim de dün akşam diyo ki senin göbeğin çıkmaya başlamış çok da yemiyorum hakikaten ama. Belli etmeye başladı kendini sıpaa

Merhabalar kizlar 9+6 w lik suanda. bnm son gunlerde el ayak yanmasi asiri deredece artti.dun gece hic uyuyamadm.yardmci olabilirmisinz.ne yapilabilir.bu gecede bu sekilde olacak die korkuyrm
Benim en büyük sorunum buydu. Akşam yemeğini mümkün olduğunca erken, çok hafif yiyerek ve çok su içerek çözdüm ben bu sorunu. Ayağım yanarken ıslak havlu sarıyordum yine de uyutmuyodu. İnşallah senin de geçer hemen.

Benimde o gunlerde kramp ve lekelenme olmuştu hatta ertesi gün kontrolüm vardı bi sorun yoktu

Canıım canıım bugun benimde öyle oldu .tam adet günüm olacaktı normalde bugün.lekelenmem oldu aksam üstü acile gittim.dr yoktu.yarin yine gidecgm artık .bende çok korkuyorum.insallah herşey yolundadır.

Seğirme bende de çok ama 10 haftalık daha hissedemem herhalde

Tskkrler canm denicem islak havluyu.Zaten mide sorunm oldgu icin hafif yemeye calsirm gunde 5 litreye yakin su iciyorm.ama ilk defa bu kadar bunaltti.insAllah bugumdr aynisini cekicem die korkuyrm acikcasi

Canıım canıım bugun benimde öyle oldu .tam adet günüm olacaktı normalde bugün.lekelenmem oldu aksam üstü acile gittim.dr yoktu.yarin yine gidecgm artık .bende çok korkuyorum.insallah herşey yolundadır.
Canım benim insallah sıkıntı yoktur. Bu lekelenme olayı aşırı geriyo insanı ya

melinda- dün kontrolün vardı canım haber vermedin nasıl geçti
Benim gebeligim sonlanmis yine ayni şeyi yaşadım yine 6. hafta civarında kalmış, sağlıksız gebelik dediler, kürtaj olacağım cuma günü, bebek genetik incelemeye gidecek, diğer testlerimiz zaten ilk kayıp sonrası yapılmıştı normal çıkmıştı, bazı şeyler şanssızlıktan ibaret

Canım çok geçmiş olsun. Allah sabır versin inşallah en yakın zamanda sağlıklı gebelik yaşarsın

Çok geçmiş olsun Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah.

Çok geçmiş olsun canım Allah sabır versin Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bi gebelik nasip etsin inşallah

Canım çok geçmiş olsun benimde boş gebelik oldu. Kese var bebek yok. Kürtaj olacağım sanırım çok korkuyorum kürtajdan da
Çok geçmiş olsuninşallah tez zamanda isteyen herkes kavuşur bebeğine canım.kürtajdan hiç korkma 5 dakikalık bir işlem uyutuyorlar zaten hiç bi şey hissetmiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…