2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Canım ya çok geçmiş olsun ne desem teselli edemem bütün testlerini yaptr inşallh kötü bişi çıkmaz ve tez zamanda rabbim sana sağlıklı hayrlı hamilelik nasip etsin

Çok geçmiş olsun canım. çok üzüldüm .nedesek boş.rabbim yasadigin bu kötü günleri sana bidaha yasatmasin saglikli bi gebelikle sonuclandirsin insallah tez zamanda

Canım çok geçmiş olsun benimde boş gebelik oldu. Kese var bebek yok. Kürtaj olacağım sanırım çok korkuyorum kürtajdan da
Çok geçmiş olsun. Kürtajdan korkma uyutuyolar hiç hissetmiyosun ve sonrasında da en ufak bi ağrı olmuyo. Rabbim bir daha yaşatmasın.

Eveeeettt ben de bir an önce kıpırdamalarını hissetmek istiyorum çok istedim bebeğimin olmasını hamile görünce içim erirdi inşallah o günleri görürüz

Ahh kuzum benim oluyor bak gebe kalabiliyosun bunu biliyosun belki bir dahakine kan sulandırıcı falan verir rabbim evladını tez vakitte kucağına almayı nasip etsin inşallahh

Sizde de benim gibi aşırı unutkanlik var mı ya hayata biseyi mi cok nadir kaybeder unuturdum bi yerde hamile kaldığımdan beri cok sık oldu bu bide takıntı da cocukluktan beri var biseyim kaybolsun sabaha kadar düşünürüm
Ignem vardi 5 günlük verdiler dun kanama yuzunden ya hastanede unuttm ya da disarda kaybettm isin yoksa sabah erkenden git al vurul 9 ay boyunca boyle devam etmez insallah

bende var hemde asiri konusurken bile kelimeler aklima gelmiyor bazen neydi sunun adi diyorum. Gecen gunde yemek icin domates dogradim koymayi unutmusum dogradigim domatesi

bende var hemde asiri konusurken bile kelimeler aklima gelmiyor bazen neydi sunun adi diyorum. Gecen gunde yemek icin domates dogradim koymayi unutmusum dogradigim domatesi
Surekli bebisleri düşünüyoruz strese falan giriyoruz diye oluyo belki de bilmiyorum hic değilse hareketlerini falan hisetmeye baslarsak geçer heralde bu durum

Eveeeettt ben de bir an önce kıpırdamalarını hissetmek istiyorum çok istedim bebeğimin olmasını hamile görünce içim erirdi inşallah o günleri görürüz ❤
İlk hareketini hissettiğimde çok heyecanlanmıştım oğlumdayken. Yatakta yan yatmıştım diğer tarafa yağ gibi kaymıştı sanırım rahatını bozmuştum. Çok değişik bir duyguydu. Allahım hepimize yaşatsın bu duyguyu..

Gunaydin guzel anneler Ben ikili test icin randevumu one cektim yarina aldim simdiden heyecanliyim. Yarin 10+6 olacak umarim erken olmaz zaten ultrasonda bikac gun onde gorunuyordu hep☺
Gunaydn 11 haftann icinde bi gun yapmıyorlar mı doktorum pazartesi 1 hafta icinde yaptr demisti benim 11+5 yapmam gerekiyodu yapamadm sali biraz rahatsizladm yarn gitcem bende

Gunaydn 11 haftann icinde bi gun yapmıyorlar mı doktorum pazartesi 1 hafta icinde yaptr demisti benim 11+5 yapmam gerekiyodu yapamadm sali biraz rahatsizladm yarn gitcem bende
doktorum 12. haftada gel demisti 11. haftanin son gunu oluyor pek bisey farkedecegini sanmiyorum

Gecen hafta 10+4 ken 1 hafta sonra gel demisti ondan soyledm dedigin gibi farketmez belki de bnde gitcem yarn hayırlı guzel haberler alırız insallah
yarin yapmazsa bile 10 gun icinde ucretsiz kontrol hakki var o zaman gideriz tekrar diye konustuk esimle bir de benim sata gore 4 gun onde gorunuyor ultrasonda o yuzden erken olmayabilir test icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…