2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Biz az önce ne konuşuyorduk bu aralar favori cümlem o derece unutuyorum

Of melinda- sen de mi Çok uzuldum en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik diliyorum.

Kızlar uzun zamandır yazamıyorum kendi derdimle uğraşmaktan.3 hafta önce yoğun kanamam olmuştu , 3 haftadır da kahverengi lekelenmelerim oluyor dün yine yoğun kırmızı kanamaya hastaneye geldim çok yoğun kanamam hala var hastanedeyim bebek direniyor inatçı çıktı dedi doktor10+2 yim 11 haftalık çıktı bilmiyorum nolur bu yolun sonunu hayırlısıyla sağlıklı bı şekilde gorebilirmiyim.nginde hastanedeyim dua edin bebislerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalim. bu benim 3.gebeligim cevremdekiler hep zaten 2 oglun var gibi şeyler söylüyor oda ayrı canımı sıkıyor.bu 1 ay fazlasıyla yordu zaten beni tabiki çok şükür 2 tane yavrum var ama işte hepsi ilk gibi oluyor endiseside heyecanida aynı oluyor ama işte insanlara çok basit bişey gibi geliyor amaaan zaten 2 çocuğun var dusecekse düşsün demek.zaten sağlıklı olmayan bı bebeği hiç bir ilaç iğne tutamaz düşer bunun farkindayim

Buda bebisimiz alt tarafta kanama var büyük siyah olan yer

Eklentiler

• IMG_20200611_091754.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 52
Çok geçmiş olsun, insalalh bebeğiniz sağlıkla tutunmaya devam eder...içimden bir ses devam edecek diyor

Çok geçmiş olsun canım inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunur canım

Çok geçmiş olsun, insalalh bebeğiniz sağlıkla tutunmaya devam eder...içimden bir ses devam edecek diyor
İnşallah saglikla devam eder çok teşekkür ederim haftaya 2li test için randevu verdi doktor.ben düştü mü dusecekmi derken ne ara test zamanı geldi dedim bugun.nerdeyse cinsiyetleri ogrenenecegiz

İnşallah saglikla devam eder çok teşekkür ederim haftaya 2li test için randevu verdi doktor.ben düştü mü dusecekmi derken ne ara test zamanı geldi dedim bugun.nerdeyse cinsiyetleri ogrenenecegiz
İnşallah sağlıkla tutunur hepimiz bebişlerimizin cinsiyetini yazarız buraya

Hem de nasıl. Mercimek corbası yaptım icine mercimek koymayı unuttum var mı ötesi

Kızlar bizim şimdiden karnımız büyür mü. Hamile olduğum belli oluyor bildiğin. Ama kilo mu aldım yoksa normal mi böyle görünmesi bilemedim. Kabızlık yok şükür. Sizin nasıl karinlariniz
Bnmki ikinci gebelik oldugu icin hemen cikti ya ama ilkinde 3. Ayda bile belli degildi

Ben şubat annesi olucam sanırım.sayfayı alt üst ediyorum cum keseyi gördük ama senin şu yazdıklarındaki gibi düşünmekten kendimi alamıyorum duygularıma tercüman olmuşsun. Haftaya cuma kalp atışı için gidicez ve ben cok korkuyorum

Kızlar şimdi doktora gittim ya doktorun sekteri ultrasondayken 9 hafta dedi ama doktor 8 hafta 1 gün dedi yani kaç oluyo şimdi benim bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…