- 14 Kasım 2017
- 440
- 538
- 53
- 34
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #6.001
Hayırlı olsun canım.günden güne sayımız artıyor.ne kadarlık hamilesin?Merhaba arkadaşlar araniza yeni katıldımAllah nasip ederse bende ocak annesi olacağım Allahım yavrularımıza sağ saglim kavuşmayı nasip etsin inşallah ❤
evet canım ilk gebeliğim de 8 kilo almıştım 3 öğün yedim tatlıya hamura dokunmadım haftada 2 öğün balık et tavuk sebze mutlaka yedim. Çok iştahım artmadı bilinçli tükettim. 3100 doğdu oğlum. Bu şekilde bebeğim sağlıklı beslensin ben fazla kilo almayım düşüncesiyle yedim içtim. Başardımda. Kilo kıyaslamasına hiç girmedim. Diyen çok oldu falanca 4 kilo doğurdu falanca 30 kilo almış Vs.yani az çok zaten annenin depolarından kullandığı için cogunlukla bebek, ve sonucta senin gün icinde yediklerin onun bünyesi için zaten normalden bile fazla. o anlamda canım. tabii ki güzel şeyler yemek önemli et balık süt bunlar içerik açısından önemli. ama sen 2 parça tavuk yiyorsan oradaki bir ısırıklık besin zaten senin bebeğin için yeterli oluyor.
Hosbuldum canim.Amin inşallah cümlemizinhoşgeldin canım ❤ huzurlu ve sağlıklı bir gebelik olsun inşallah
Sağolasın canım. 7+2 yiz ❤ 20 aylık bekleyişin sonunda hic beklemedigim bir anda kavuştum mucizeme çok şükürHayırlı olsun canım.günden güne sayımız artıyor.ne kadarlık hamilesin?
Amann o diyenler hiç bitmiyo valla banada diyolardı gerçi ben ekmeği çok tüketiyodum halada öyleyim vazgeçemiyorum ekmekten bide devamlı patates püresiyle birlikte ekmek yiyodum sonuç ben 30 kilo almıştım bebek 2.800 doğmuştuevet canım ilk gebeliğim de 8 kilo almıştım 3 öğün yedim tatlıya hamura dokunmadım haftada 2 öğün balık et tavuk sebze mutlaka yedim. Çok iştahım artmadı bilinçli tükettim. 3100 doğdu oğlum. Bu şekilde bebeğim sağlıklı beslensin ben fazla kilo almayım düşüncesiyle yedim içtim. Başardımda. Kilo kıyaslamasına hiç girmedim. Diyen çok oldu falanca 4 kilo doğurdu falanca 30 kilo almış Vs.
Canım çok şükür çok güzel geçti. Doktorum güzel şeyler söyledi inanılmaz ferahladım. Taa 3 hafta sonraya randevu verdi özleyeceğiz minigi :)Canım kontrol nasıl geçti inşllh iyidr
bu kıyaslamayı coook yapıyorlar, yeri gelir 2500 doğan bebek de sağlıklıdır bazı bebekler minyondur. doktorlarımızdan başkasına kulak asmamalıyız bu dönemde insan cok etkileniyorevet canım ilk gebeliğim de 8 kilo almıştım 3 öğün yedim tatlıya hamura dokunmadım haftada 2 öğün balık et tavuk sebze mutlaka yedim. Çok iştahım artmadı bilinçli tükettim. 3100 doğdu oğlum. Bu şekilde bebeğim sağlıklı beslensin ben fazla kilo almayım düşüncesiyle yedim içtim. Başardımda. Kilo kıyaslamasına hiç girmedim. Diyen çok oldu falanca 4 kilo doğurdu falanca 30 kilo almış Vs.
Evet bende oyuzden yazmak istemedim hep okuyorum yazmıyorum etkilemek istemedim kimseyi hep lekelerim vardı bugünde bebeğe bişey olsaydı yine yazmayacaktim kimseye üzmek istemem ama çok şükür bebegim iyi olunca yazdim.benim kanama alanim var canım çok büyüktü kese arkasindaydiAynen benmde oyle kanama sorunum var burdaki arkadaşlar etkileniyo diye yazmıyorum artk.
Senin nedeni ne bellimi benim kesem asagidayms yerlestigi yer yuzunden kanama oluyo igne verdiler progestn 50 mg kac gundur oluyorum sukur kanama yok suan ama lekelenme arada oluyo bebis icin cok korkuyorum insallah bi an once atlatırız bugunleri de guzel seylerden konuşuruz burda . Sanada cok gecmis olsun canm
İnsallah canm. Bakalm yarn kontrl vvar 2 li test icin gitcem normalde ama bi sorun olcak gibi kotuyu düşünüp duruyorum tedirginimm biraz inşallah iyi haberlerle donerimEvet bende oyuzden yazmak istemedim hep okuyorum yazmıyorum etkilemek istemedim kimseyi hep lekelerim vardı bugünde bebeğe bişey olsaydı yine yazmayacaktim kimseye üzmek istemem ama çok şükür bebegim iyi olunca yazdim.benim kanama alanim var canım çok büyüktü kese arkasindaydi
şimdi aşağı inmiş kanama alanı rahim ağzına o kanama alanından geliyor kanama benim yarın tekrar bakacak doktor inşallah bu kanamayla bu kanama alanından kurtulurum sanada çok geçmiş olsun inşallah güzel seyler konuşuruz biran önce.banada progestan iğneye başladılar günlük
canlarım sizler de yaşadıklarınızı dilediğiniz gibi paylaşmakta özgürsünüz. herkesin nasıl güzel haberleri ve sevincini paylaşmaya hakkı varsa sizin de kafanıza taktığınız üzüldüğünüz bu durumları paylaşmaya hakkınız var. burası aynı zamanda bir dertleşme alanı kendinizi özellikle geri çekmeye çalışmayın. bu durumlardan çok etkilenen var ise o kişinin kendine sınır getirmesi gerekir. geçen bir arkaşımız yazdı mesela ben yaşananlardan cok etkileniyorum bir süre girmeyeceğim dedi. sizin paylaşım alanınızı kısıtlamak hiç birimizin haddine değilEvet bende oyuzden yazmak istemedim hep okuyorum yazmıyorum etkilemek istemedim kimseyi hep lekelerim vardı bugünde bebeğe bişey olsaydı yine yazmayacaktim kimseye üzmek istemem ama çok şükür bebegim iyi olunca yazdim.benim kanama alanim var canım çok büyüktü kese arkasindaydi
şimdi aşağı inmiş kanama alanı rahim ağzına o kanama alanından geliyor kanama benim yarın tekrar bakacak doktor inşallah bu kanamayla bu kanama alanından kurtulurum sanada çok geçmiş olsun inşallah güzel seyler konuşuruz biran önce.banada progestan iğneye başladılar günlük
Hayırlı olsun. Bebişin. Bulantılar aynen devam bazen az bazen çok. Geçmesini bekliyoruz bakalım. Sizin buda ikiz olursa iki hamilelikle 4 çocuk baya bereketli olurMerhaba arkadaşlar.Plansız bir hamilelikle Ocak ayını ucundan yakalamış görünüyorum.Dört buçuk yaşında ikizlerim var.Yukarida arkadaşların bebeklerin kokusuyla ilgili konuştuklarını gördüm.İkizleri 40.haftada 2.750 ve 3000 kilo olarak doğurmuştum.Yani demem o ki bunun stresini yapmayın tek bebekte de 2.750 üzeri iyidirŞuan 6+5 haftalık hamileyim.Eğer bir sonraki randevumda bir sürprizle karşılaşmazsam şimdilik tek bebek görünüyor.Herşey iyi hoş ancak mide bulantısı öldürecek beni.Bu sefer ilk gebeligimden farklı olarak ciddi ciddi kusuyorum.Allah aşkına söyleyin bana mide bulantınız geçti mi?İkizlerde 14.haftada bulantım bitmişti.Bu gebeligimde daha erken biter umarım.Evde kızlarımla bile ilgilenemiyorum.Hayatim yatak ve lavabo arasında geçiyor.Banyo yaptığım Su bile kokuyor.İmdaaatt
Değil mi.Tam evlere şenlikHayırlı olsun. Bebişin. Bulantılar aynen devam bazen az bazen çok. Geçmesini bekliyoruz bakalım. Sizin buda ikiz olursa iki hamilelikle 4 çocuk baya bereketli olur
hayırlı olsun canımm. ne tatlıdır ikizlerMerhaba arkadaşlar.Plansız bir hamilelikle Ocak ayını ucundan yakalamış görünüyorum.Dört buçuk yaşında ikizlerim var.Yukarida arkadaşların bebeklerin kokusuyla ilgili konuştuklarını gördüm.İkizleri 40.haftada 2.750 ve 3000 kilo olarak doğurmuştum.Yani demem o ki bunun stresini yapmayın tek bebekte de 2.750 üzeri iyidirŞuan 6+5 haftalık hamileyim.Eğer bir sonraki randevumda bir sürprizle karşılaşmazsam şimdilik tek bebek görünüyor.Herşey iyi hoş ancak mide bulantısı öldürecek beni.Bu sefer ilk gebeligimden farklı olarak ciddi ciddi kusuyorum.Allah aşkına söyleyin bana mide bulantınız geçti mi?İkizlerde 14.haftada bulantım bitmişti.Bu gebeligimde daha erken biter umarım.Evde kızlarımla bile ilgilenemiyorum.Hayatim yatak ve lavabo arasında geçiyor.Banyo yaptığım Su bile kokuyor.İmdaaatt
Olmadı doktora yalvaracağım ilaç içinhayırlı olsun canımm. ne tatlıdır ikizler
bulantı bende de fena halde. doktor bir ilaç yazmıştı ama onu aldığım günler nispeten daha rahat ediyorum. sen de doktorunla paylaş belki ilaçtan yazar. evde bir de ilgilenmek gereken cocuklar olduğu için ne kadar zor olduğunu hayal bile edemiyorum. ben de hasta gibi sabahtan akşama yatıyorum valla. allahtan başka sorumluluk yok :)
ben de çok ilaç taraftarı değilim hatta doktor yazarken de hayatta kullanmam diye büyük konuşmuştumOlmadı doktora yalvaracağım ilaç içinAllah'tan Bu süreçte eşim evde.Yoksa benim halim harap olurdu.Yine de kızlar ilgi bekliyor tabiki.Baba da bir yere kadar ilgilenebiliyor
Hayırlı olsun canım Rabbim sağ salim kucağına vermeyi naip etsin inşallah aminnMerhaba arkadaşlar.Plansız bir hamilelikle Ocak ayını ucundan yakalamış görünüyorum.Dört buçuk yaşında ikizlerim var.Yukarida arkadaşların bebeklerin kokusuyla ilgili konuştuklarını gördüm.İkizleri 40.haftada 2.750 ve 3000 kilo olarak doğurmuştum.Yani demem o ki bunun stresini yapmayın tek bebekte de 2.750 üzeri iyidirŞuan 6+5 haftalık hamileyim.Eğer bir sonraki randevumda bir sürprizle karşılaşmazsam şimdilik tek bebek görünüyor.Herşey iyi hoş ancak mide bulantısı öldürecek beni.Bu sefer ilk gebeligimden farklı olarak ciddi ciddi kusuyorum.Allah aşkına söyleyin bana mide bulantınız geçti mi?İkizlerde 14.haftada bulantım bitmişti.Bu gebeligimde daha erken biter umarım.Evde kızlarımla bile ilgilenemiyorum.Hayatim yatak ve lavabo arasında geçiyor.Banyo yaptığım Su bile kokuyor.İmdaaatt
Aynen11limon11 in söylediği gibi.Saglikli beslenme en fazla +500 gr cok kötü beslenme ve sigara -500 gr bunun dışında bebegin kaç kilo doğacağı (genetik faktörler vb) zaten belli.Ornek vermek gerekirse ben 2 gebelik yaşadım ilkinde hiç kilo almadım nerdeyse sigara içiyordum tek tük 3520 doğdu bebegim..Ikinci de 25-30 kilo aldım aşırı yedim 3480 doğdu. Arada 40 gr vardı.Bu hususta Kağan Kocatepe nin de videosu var
elika diye uygulama indirdim ordada ayni 7+1mesela 7 hafta yaziyo.bu konu her hamile kadinda tamda bu haftalarda merak uyandiran bi konu rabbim 38 +lari gostersin insallah hepimize hayirlisiyla.Şuanda bir çok siteden ve uygulamadan takip ediyorum. Dediğim şekilde yapıyorlar. Ayrıca 3 farklı doktorla görüştüm onlar da benim dediğim gibi diyor. Siz bilirsiniz tabi yine de.
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım Rabbim korusun bebislerimiziİnsallah canm. Bakalm yarn kontrl vvar 2 li test icin gitcem normalde ama bi sorun olcak gibi kotuyu düşünüp duruyorum tedirginimm biraz inşallah iyi haberlerle donerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?