2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
evet canım ilk gebeliğim de 8 kilo almıştım 3 öğün yedim tatlıya hamura dokunmadım haftada 2 öğün balık et tavuk sebze mutlaka yedim. Çok iştahım artmadı bilinçli tükettim. 3100 doğdu oğlum. Bu şekilde bebeğim sağlıklı beslensin ben fazla kilo almayım düşüncesiyle yedim içtim. Başardımda. Kilo kıyaslamasına hiç girmedim. Diyen çok oldu falanca 4 kilo doğurdu falanca 30 kilo almış Vs.

Amann o diyenler hiç bitmiyo valla banada diyolardı gerçi ben ekmeği çok tüketiyodum halada öyleyim vazgeçemiyorum ekmekten bide devamlı patates püresiyle birlikte ekmek yiyodum sonuç ben 30 kilo almıştım bebek 2.800 doğmuştu

Kabızlık sorunu çeken canım kızlar ;Yaklaşık 2 saat önce bir arkadaşım kabizlik icin erik suyu önerdi ona da hamileliğinde doktoru söylemiş ,"Eczanelerde bulunur "dedi.Kosa kosa gittim, aldım diyeceğim ama hayır, bulamadım... Neyse eczanenin tam karşısında aktar gördüm.Bitkisel ürünler de vardı vitrininde."Erik suyu yok mu?" dedim."Yok abla,sorun ne?" dedi,ben de anlattım."Kabak çekirdeği yağı cok iyi gelir,fiyati 12 TL"dedi,verdi.1 bardak ılık suya 10 damla damlattim içtim öğle yemeginden önce veee yaşasın!! Sonuç :Erik suyunu bilmem ama 1 bardak suya 10 damla kabak çekirdeği yağı benim kabızligima en azından bugünlük çare oldu 1 saat içinde tuvalete kavuştum.Umarim daim olur ve tesadüf değildir.Her gün 2 kez kullanmak yeterliymis

Son düzenleme:
bu kıyaslamayı coook yapıyorlar, yeri gelir 2500 doğan bebek de sağlıklıdır bazı bebekler minyondur. doktorlarımızdan başkasına kulak asmamalıyız bu dönemde insan cok etkileniyor

Evet bende oyuzden yazmak istemedim hep okuyorum yazmıyorum etkilemek istemedim kimseyi hep lekelerim vardı bugünde bebeğe bişey olsaydı yine yazmayacaktim kimseye üzmek istemem ama çok şükür bebegim iyi olunca yazdim.benim kanama alanim var canım çok büyüktü kese arkasindaydi
şimdi aşağı inmiş kanama alanı rahim ağzına o kanama alanından geliyor kanama benim yarın tekrar bakacak doktor inşallah bu kanamayla bu kanama alanından kurtulurum sanada çok geçmiş olsun inşallah güzel seyler konuşuruz biran önce.banada progestan iğneye başladılar günlük

İnsallah canm. Bakalm yarn kontrl vvar 2 li test icin gitcem normalde ama bi sorun olcak gibi kotuyu düşünüp duruyorum tedirginimm biraz inşallah iyi haberlerle donerim

canlarım sizler de yaşadıklarınızı dilediğiniz gibi paylaşmakta özgürsünüz. herkesin nasıl güzel haberleri ve sevincini paylaşmaya hakkı varsa sizin de kafanıza taktığınız üzüldüğünüz bu durumları paylaşmaya hakkınız var. burası aynı zamanda bir dertleşme alanı kendinizi özellikle geri çekmeye çalışmayın. bu durumlardan çok etkilenen var ise o kişinin kendine sınır getirmesi gerekir. geçen bir arkaşımız yazdı mesela ben yaşananlardan cok etkileniyorum bir süre girmeyeceğim dedi. sizin paylaşım alanınızı kısıtlamak hiç birimizin haddine değil

Merhaba arkadaşlar.Plansız bir hamilelikle Ocak ayını ucundan yakalamış görünüyorum.Dört buçuk yaşında ikizlerim var.Yukarida arkadaşların bebeklerin kokusuyla ilgili konuştuklarını gördüm.İkizleri 40.haftada 2.750 ve 3000 kilo olarak doğurmuştum.Yani demem o ki bunun stresini yapmayın tek bebekte de 2.750 üzeri iyidir Şuan 6+5 haftalık hamileyim.Eğer bir sonraki randevumda bir sürprizle karşılaşmazsam şimdilik tek bebek görünüyor.Herşey iyi hoş ancak mide bulantısı öldürecek beni.Bu sefer ilk gebeligimden farklı olarak ciddi ciddi kusuyorum.Allah aşkına söyleyin bana mide bulantınız geçti mi?İkizlerde 14.haftada bulantım bitmişti.Bu gebeligimde daha erken biter umarım.Evde kızlarımla bile ilgilenemiyorum.Hayatim yatak ve lavabo arasında geçiyor.Banyo yaptığım Su bile kokuyor.İmdaaatt

Hayırlı olsun. Bebişin. Bulantılar aynen devam bazen az bazen çok. Geçmesini bekliyoruz bakalım. Sizin buda ikiz olursa iki hamilelikle 4 çocuk baya bereketli olur

Hayırlı olsun. Bebişin. Bulantılar aynen devam bazen az bazen çok. Geçmesini bekliyoruz bakalım. Sizin buda ikiz olursa iki hamilelikle 4 çocuk baya bereketli olur
Değil mi.Tam evlere şenlikAllah hayırlısını versin diyorum ben hep.Ahh Bu bulantılar da bitse.İlaç kullanmak istemiyorum.Ancak dayanma gücüm kalmadı şimdiden.

hayırlı olsun canımm. ne tatlıdır ikizler
bulantı bende de fena halde. doktor bir ilaç yazmıştı ama onu aldığım günler nispeten daha rahat ediyorum. sen de doktorunla paylaş belki ilaçtan yazar. evde bir de ilgilenmek gereken cocuklar olduğu için ne kadar zor olduğunu hayal bile edemiyorum. ben de hasta gibi sabahtan akşama yatıyorum valla. allahtan başka sorumluluk yok :)

Olmadı doktora yalvaracağım ilaç içinAllah'tan Bu süreçte eşim evde.Yoksa benim halim harap olurdu.Yine de kızlar ilgi bekliyor tabiki.Baba da bir yere kadar ilgilenebiliyor

Olmadı doktora yalvaracağım ilaç içinAllah'tan Bu süreçte eşim evde.Yoksa benim halim harap olurdu.Yine de kızlar ilgi bekliyor tabiki.Baba da bir yere kadar ilgilenebiliyor
ben de çok ilaç taraftarı değilim hatta doktor yazarken de hayatta kullanmam diye büyük konuşmuştum ama bazı günler insanın canına tak ediyor en azından o günü kurtardığı için çok sık kullanmasam da dayanamadığım noktada alıyorum mecbur

Hayırlı olsun canım Rabbim sağ salim kucağına vermeyi naip etsin inşallah aminn

Şuanda bir çok siteden ve uygulamadan takip ediyorum. Dediğim şekilde yapıyorlar. Ayrıca 3 farklı doktorla görüştüm onlar da benim dediğim gibi diyor. Siz bilirsiniz tabi yine de.
elika diye uygulama indirdim ordada ayni 7+1mesela 7 hafta yaziyo.bu konu her hamile kadinda tamda bu haftalarda merak uyandiran bi konu rabbim 38 +lari gostersin insallah hepimize hayirlisiyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…