2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Teşekkür ederim sağolun hep güzel haberlerimiz olsun insallah.ben bugünde hastanede kalacağım kanamam çok çok azaldi çok şükür ama doktor tedbir amaçlı tutacak yarın yine muayene edeyim oyle göndereyim dedi

Yine ben, salı günü sabahın 6.30 unda yola çıkıp öğleden önce aç karnına doktora ulaştım. Nihayetinde biz de kalp atışı duyanlar kervanına katıldık. 8+4 dedi doktor, herşey normal dedi. Öncesinde diğer tahlillerin bir kısmını yaptırmış olduğumdan bir idrar tahlili verdim. Bir de toxoplazma için kan aldılar. Dahiliye doktoru da gördü beni, tiroitlerin hiper aşamasına geçmiş ilaç verdi. 3 hafta sonrasına kontrol verdi, aynı dönem dahiliye doktoru da tiroitlere bakacak.
Pazar günü eşimle birlikte İstanbul'a dönüyoruz. Kızım ve annem burada kalacaklar. Bir süre şirkette çalışacağım bakalım sonrasında yine evden çalışma teklif edeceğim patronuma.
Mide durumu kötüüü... ne olacak benim bu halim, doktorum savaşa hoş geldin dedi doğrudan.

Kızlar idrar yaptıktan sonra rahatsızlık hissi oluyor yanma değil. İdrar tahlili 4. Haftada yapılmıştı sorun yoktu. Suyu son zamanlarda ihmal ettim suyu çoğaltayım bakalım düzelmez se Dr yolu görünüyor

Hadi bakalım yarın ola hayrola Dikkat et kendine kuzum

Kızlar acil cevap bekliyorum 2 gündür kabızlık cekiyorum bugün kontrole gittiğimde doktor duphalac şurup verdi bi kapak içtim evet tualete gittim ama bu seferde karnım acayip şişti bundan bişey olur mu hiç kullandınız mı bu ilacı

Yoj canım ben hep kullanıyom günde iki kez 2 ölçek bişi olmaz sıkıntı etme canım çok normal yani

Duphalac bende kullanıyorum ilk başlarda epey gaz sancısı Bağırsaklarda aşırı hareketlenme yapıyor. Mümkün olduğunca evdeyken kullanmaya çalışıyorum. Bi süre sonra geçiyor.

Ay sevindim kuzum ya maşallh gözünaydın azcık sabır annesi büyücekler o arada sürpriz yaoacaklar bize inşallh
Allah razı olsun canım benim. Inşallah ya büyümüş olurlar 3 haftaya Aman bi problem olmasın da huzurla rutin kontrollerimize gidelim, güzel haberler alalım hep

Bendede var kabızlık doktorum duphalac yazdı ama içme dedi 12. Haftaya kadar bol su iç kayısı ye dedi

Karnın şişmesi bence şuruptan olmayabilir canım. Davul gibiyim ben şuan ve tuvalete de çıkıyorum yani

Ben de folbiol kullanıyorum aile hekimi vermisti kadın dogumcuya gösterdim kullan devam et buna dedi ama içtiğim günler mide bulantısı yaşıyorum senin de öyle oluyor mu?
bulaniyorum gibi oluyorum sanki ama yarindan itibaren dikkat edicem acaba ilacdanmi diye merak etdim simdi cok halsiz oluyorum hicbir is yapamiyorum dogru duzgun yemek bile yapamiyorum nerdeyse bulandiriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…