2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Günaydın, ben de osende metilfolat kullanıyorum....
Kizlar ben immuneksin bulantı ilacını kullanıyorum. Doktorum kullanabilirsin zararı yok dedi ama cevremdekiler kullanma diyorkafam karıştı... 9+1 de olup bulantısı geçen var mı? Benim ara ara çok az bulantım oluyor ama bulantı ilacindan dolayı rahatım sanirim

Çevrenizdekiler de kadın doğum uzmanı mi :) eğer öyle değillerse doktorunuzu dinlemek daha mantıklı olacaktır. Inşallah bir an önce geçer bulantilariniz

9.haftada baya azalmıştı problemlerim 10’da tamamen bitti.
doktorunuzu dinleyin, ilacı kullanmanızda bir sakınca olup olmadığını en iyi o bilir

Günaydın minnoş anneler
Kontrol haftaya bir an önce gelse keşke detaylı usg olacak burun kemiği, iç organlar, ense kalınlığına bakılacak 11+3 ‘te bakarız dedi doktorum bana da çok erken geldi

gunaydın kızlar :) yarın kontrole gıdıcem 10+2 oluyorum.bundan öncekilerde doktorum mesanen dolu ultrosna bakmıstı.yarın yıne mesane dolmu gıtsem.yolda sıkıntı oluyo bazen :)sızler nası yaptınız onerılerınız var mı :)

10+1 im bugun sabahları hala bulantım oluyor.ilaç kullanmamak için zorluyorum kendımı.doktorun öle dedyse sorun olmaz canım ama çok zorda olmadıkça kullanma .sonuçta hepsi kimyasal

ben hic dolu gitmedim normal gittim hatta bugun kontrolum var yine evde isimi halledip cikarim

Bu haftadan sonra gerek yok canım o en baslarda oluyor daha rahat gözüksün diye. 10 haftalık bebiş rahat rahat gözükür merak etme :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…